Arkadaşlar format attım bilgisayarıma geçen format attıktan sonra ne internete girebiliyorum nede media playerda birşey oynatabiliyorum dolayısıyla sesde gelmiyor....bir kez daha format attım ama sorun gene devam ediyo pc ime xp kurdum acaba yardımcı olabilecek olan varmı galiba driverları eksik bir kaç bilene sordum öyle dediler anakartın modeli.... format atmadan önce böyle bişey yoktu direk giriyordum internete kablolarına felanda ellemedim formatım atmadan 5 dk önce internette giriyor film izliyebiliyordum format attık 5 dk sonra hepsi gitti
GIGABYTE FSB 1333 DDR11800 ACABA YARDIMCI OLABİLECEK OLAN VARMI BAŞKA YERDEN GİRİYORUM ŞU AN İNTERNETE BİRAZ ARAŞTIRDIM AMA HİÇ BİŞEY BULAMADIM ACABA BUNUN DRİVERLARINI BULABİLECEK OLAN VARSA BANA LİNK VEREBİLİRMİ
RAM 2GB
hocam dayanamıcam gülücem anakart verişe bak gigabyte fsb 1333 . model adı lazım anakartın kutusunun üzerinde kocaman yazar onu söyle atayım veya bilgisayarı alırken sana anakartla beraber anakart cdsi verirler onu tak LAN olanı yükle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme