Şimdi Ara

Format Attım Pc Ekran kartını Görmüyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba ben win 8.1 den win10 a geçtim. 2 3 ay kullandım 8.1 e format atmak istedim. bilgisayarda tık sorun yok.

formatı attıktan sonra normal ekran cozunurlugu 1680x1080 ama en fazla 1280x1024 yapabiliyorum dxdiag a girdim baktım lan ekran bölümüne geldim

Şuanda GTX960 Ekran kartını kullanıyorum ama orda Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı Yazıyor

internet akk beklemek istemedim drvier için. ekran kartının içinden cıkan cd yi kurdum nvidia geforce experienceyi kurdum. ama nafile işe yaramamadı. görmüyor pc.

internetten yani:http://www.nvidia.com.tr/drivers burdan tekrar indirip mi kurmam lazım ? Kafayı Yicem Fuck WİN10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevMal50 -- 28 Kasım 2016; 20:40:19 >

• NevMal50 N kullanıcısına yanıt
    Gerekli sürücüyü kaldır. Pc ti resetle. Clenear benzeei.bi programla sistemi tara. Resetle tekrar. Sonra verdiğin adresten uygun drivarı bulup yükle. Win10 da küfür etme. Onla değil. Senle alaklı.bi durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    suanda iniyor insin temizleme işleminden sonra driveri kurcam. benle alakalı bir sorun değil. win10 zorla Update Yapıyor tek sorunum o. durdurma gibi bi lüksün yok kafasına göre takılıyor internet akk sürekli
  • NevMal50 N kullanıcısına yanıt
    İstersen duedurabilirain. Sana bağlı. Nette.büssürü anlatım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Hepsini denedim olmadı. mcgpedit indir dediler indirdim zart zurt bende olmadı sinir oldum format attım. yoksa halimden memnundum
  • Windows 10ların bazı sürümleri sorunlu. Ben de ethernet driver ini kuramıyordum bir türlü görmüyordu en son çalışan bir windows 10 sürümü buldum. İstersen sen de dene bir...http://www.1337x.to/torrent/1663604/Windows-10-Pro-v-1511-En-us-x64-July2016-Pre-Activated-TEAM-OS/
  • Sorunum Çözülü Çok Sükür.

nvidianın kendi sitesinden driveri indirip kurduktan sonra bi problemim kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.