Windows CD sini takıp format atıyorum,dosyaları yüklüyor. windows kurulumuna geçiyor ve az sonrada hata veriyor. önemli hata diyor kurulumu durduruyor. bu işlemi bikaç sefer yaptım ama olmadı bitürlü. Windows u yüklemeye çalışırken aygıt yüklemelerinde aygıtları yükleyemiyor. ve yine iptal oluyor. aceba sorun nedir? yardımcı olursanız sevinirim.
hdd veya ram olabilir ayrıca farklı bir medyayla kurulum deneyin
Ram derken arızalı olabilir mi diyorsunuz? normalde 512 lik ram vardı format atmadan önce 1 gb lık bitane daha taktım ondan sonra bi türlü olmadı işte. aceba yeni aldığım ram arızalı olabilir mi?
hocam format atarken pc de takılı herhangi usb ile çalışan aygıtlar dahil varsa takılı hafıza kartı veya çevre cihazları çıkartarak format atmayı deneyin
Yüklemeye çalıştığınız cd de de sorun olabilir bende olmuştu mesela cd çizilmiş buna benzer bir hata veriyordu.
arkadaşım satasa eğer raid ister sistemini sölersen yardımcı olabilirim
uzun uğraştan sonra windows u kurdum. dediğim gibi yeni 1 gb lik ram almıştım onu taktıktan sonra ne olduysa oldu zaten. ram i çıkarıp yerlerini değiştirip tekrar taktım ve windows kuruldu. fakat şimdide driverleri kuramadım ne iştir anlamadım ya. daha önce kaç sefer format attım hiç sorun olmadı. D ye format atmadım aceba etkisi var mı? dvdrom da eskidi güzel okumuyo galiba yarın bide dvdrom'u değiştirip tekrar bakacağım. ilgilenen arkadaşalara teşekkürler. buarada hdd sata dır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme