Şimdi Ara

Format Attım Yine Düzelmedi Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarım Casper Nirvana , i7 işlemci , 64bit , 3gb ekran kartı , 3.4 Ghz , 8GB Ram var ama yinede şu lanet virüsler nedeniyle kasıyor. Windows 8 in formatıyla Pcdeki her şeyi sildim fabrika ayarlarına döndürdüm Norton internet sec. antivürüs programını kurdum ama halen tarattırdığımda Backdoor.Rustock ve Backdoor.Tidserv virüsü ile karşılaşıyorum ama antivürüs programı tehtid algılamadan geçiyor. Pc oyun oynarken saniye saniye donuyor ve bazende komple donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. Lütfen bir yardımcı olun formatlada gitmiyor bu virüs ne yapıcam ?
     Format Attım Yine Düzelmedi Lütfen Yardım

• formatı hardformat şeklinde attınız değilmi?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3000717/tm.htm linkte benzer bir sorun var orada bazı programlar tavsiye edilmiş. bi bakın isterseniz
  • antimalware
    süperantispyware programlarını kullana bilirsin
  • Almadan önce forumda önerileri sorsaydınız casper almazdınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma durumu nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anti malware kur derin bakım yaptır temizler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence sen aida64 ile algılayıcı kısmının bi resmini koy
  • darkboyy D kullanıcısına yanıt
    Tamam casper iyi bir marka değil ancak soruyla ne alakası var ? yazmış olmak için yazmayın. Önce combofix ile deneyin olmaz ise hard format atın.
  • perfectci08 P kullanıcısına yanıt
    kardeş norton morton bahane avast şahane. nortonu kaldır zaten recoveryde saklı o yerine avast kur 32 bit ve ya 64 bit..
  • anti-virus ile ne ugrasıyorsunuz, w8 kullanıyorsanız, windows defender yeterli.

Defender ile tarama yaptır virüsleri siler zaten, sistemde bozulma varsa update ile microsoftan orjinal dosyaları indirip sistemi düzeltiyor, dandik anti-virüs programları ile ne uğrasiyorsunuz boş yere. onlar sadece virüs bulaşmadan önce etkilidir virüs bulaştıktan sonra bi işe yaramazlar.
  • Isınma falan yok . Formatı Windows 8 in ayarlarından Fabrika ayarlarına geri döndürdüm yani herşeyi sildim ama yine virüs var. Windows Defenderi Açmıyor Norton yüklü olduğundan galiba Nortonu silmeden kullanamazmıyım?

Artı olarak Pcde yüksek disk sorunuda var napiyim anlamadım her forum sitesinde başka şeyler yazıyorlar yapıyorum olmuyor . Backdooru bi silsem rahatlıcam.
  • perfectci08 P kullanıcısına yanıt
    bendede vardı o virüs programı ve donduruyordu obit unstaller mi neydi onunla tamamen sildim avast diye birtane virüs programı kurdum süper çalışıyor
    @perfectci08 @perfectci08 @perfectci08 @perfectci08 @perfectci08
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.