Şimdi Ara

format ekranında harddisk yok acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 2 tane aynı marka aynı model laptop var. daha önce bir çok kez format attım hiçbir sorun yaşamadan. wintoflash ile gerekli dosyaları flash diske attım. ama bir tanesinde sorunsuz format atarken diğerinde harddiskler gözükmüyor. daha da açacak olursam : kur başlatılıyor yazısından sonra mavi ekran kısmı geliyor. f8 e basıyorum. sonra windows kurmak için enter a basın ekranı da geliyor. ama sonra harddiskleri bölme silme kısmında hiçbir harddisk gözükmüyor sadece taktığım usb disk gözüküyor. daha önce de format attım bu bilgisayara şimdi böyle sorunla karşılaştım yardımınızı bekliyorum

• Merhaba,

Bios'a girin ve harddisk modunu IDE olarak ayarlayıp tekrar dan kurulumu deneyin.

Yada, kurulum esnasın da, RAID,AHCI,SATA driverlarını tanıtmanız gerekmektedir.
  • bilgisayar yazılımcı bi tanıdığa sordum xp cd sine scsi gömmek gerekiyor dedi de yogun oldugu için nasıl yapıldığını anlatamadı. eğer doğru yol bu ise nasıl yapabilirim?

RAID,AHCI,SatA driverlarını nasıl tanıtacağım. formatı usb ile atıyorum driverları da içine mi gömmem gerekiyor bir anlatabilirseniz memnun olurum
  • tamamdır nasıl yapıldığını öğrendim tekrar saol yorum için
  • formatı attım daha beteriyle karşılaştım :S format bittikten sonra bilgisayar yeniden başlattı ve bios ekranı geçer geçmez hiçbir yazı çıkmadan görüntü kalıyor ne bir yazı ne bir şekil donup kalıyor ekran. bios ekranı için f2 ye basın kısmını geçer geçmez oluyor yardım lütfen ne format ekranına geri dönebiliyorum ne birşey yapabiliyorum biosa girmek dışında hiçbirşey olmuyor
  • tamamdr onuda hallettim laptop o kadar ısınmış ki flash diski çıkartırken elimi yaktım. biraz soğuduktan sonra düzeldi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.