Şimdi Ara

format öncesi donanım bilgileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • format çekmeden önce donanım bilgilerinin alınmasını(daha sonra driverlerini yükleyebilmek için) öğrenmek istiyorum.
    ayrıca driverlerin free olarak ve en geniş haliyle bulabileceğim siteler hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Az veren candan çok veren maldan.

• Dostum Başlat/denetim masası'nda "aygıt yöneticisi" var. oradan E. Kartı Ethernet vb donanımların modellerini öğrenebilirsin.
  • tşk ederim
    ama oradaki bilgilerden hangileri bana lazım olacak.yoksa öğrenmek için hapsini not olarak yazmam mı gerekecek.yada ekran kartı, modem, ethernet kartı, ses kartı yeterlimi olur?
  • print alırsın aynı yerden
  • pcı ısa veya agp slotundaki kartlar formattan sonra yükleneceği için sana onlar gerekli.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by zulkuf</i>
    <br />ayrıca driverlerin free olarak ve en geniş haliyle bulabileceğim siteler hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

driversguide dan çekebilirsin ama donanımlarının markalarını bildikten sonra kendi sitelerindende çekebilirsin
  • walla bi kaç defa başıma geldi...mecburen donanımı çıkarttık çipine zart zurtuna bakıp öğrendik model vs. herşeyi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xp kurarsan cogunu tanır zaten
  • aida32 diye bir program var.Bilgisayarindaki tum hardwaresi hakkinda cok detayli bilgi veriyor,ayrica hardwarelerin web sitelerinide beraberinde veriyor.
  • internete lan aracılığı ile çıkıyorsan ilk önce network kartının driverini bi diskete oluştur. Modem ile bağlanıyorsan modem tabiki bunları kuramadığın zaman dolayısıyla internetede çıkamayacaksın ve driverlerini yükleyemeyeceksin bilgisayarının firmasının web sayfasından driverlarini indirebilirsin çoğu firma bu konuda destek veriyor eğer bilg toplama ise google dan ekran kartı vs. driverini arattırıp bulabilirsin. windows update sayfasında da sisteminin ihtiyacı olan driverlari bulabilirsin..
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.