Windows7 64 bit kullanıyorum. Uzun süredir sıkıntı çıkaran işletim sistemim, artık açılırken windows açılış ekranından sonra masaüstüne tam geçecegi sırada simsiyah kalıyor.mouse gozukuyor hareket ediyor fakat simsiyah bir ekran üzerinde.
Ben de artık format atmanın zamanı geldi diyerekten giriştim bu format olayına fakat bu sefer de şöyle bir problemim var:
w7 cd sini takıp bilgisayarı dvdrom la baslattıktan sonra windows öğeleri yuklenıyor kısmı falan geliyor ,daha sonra bu windowsu esas yukleme kısmına gelip upgrade mi custom mı kısmına gelebiliyorum. fakat upgrade dedigimde "imzalı bir windows" bulunamadı tarzında bir mesaj alıyorum. custom kısmından hard diskimi seçip yuklemek istedigimde ise yine aynı mesajı alıyorum.daha sonra gözat diyip kendim göstermek istedigimde dvdrom un içindeki dosyaların hepsini tek tek ve bütün halinde gösterip denememe ragmen aynı mesajı alıyorum.
Ben şimdi ne yapmalıyım ? w7 yi .iso halindeydi, ben ona çift tıkladıgımda nero ile direk cd ye yazma ekranı cıktı ve ben cd yi o şekilde yazdım. acaba benim cd ye çekmemde mi bir problem var ? eger öyleyse yukarıda anlattıgım yerlere kadar gelebilirmiydi ?
eger konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
ilgili bölümü sil daha sonra yükle..
ilgili bölüm derken neyi kastettiğinizi anlayamadım.. :/
Windowsum C de kuruluydu, fakat c yi biçimlendiremiyorum ben su an da , izin vermiyor.
HDDnizde önemli bilgi yoksa öncelikle XP cdsi takın ve normal HDD bölümü seçim kısımında bütün bölümleri silin.Sonra F3 ile çıkış yapın.Win 7 cdsini takın ve windows kurmayı deneyin
ay_erdi , önerin için teşekkürler fakat elimde xp cd'im yok. xp cd si bulsam da harddiskimi ikiye bölmüştüm ve windows kurulu olmayan kısımda(D sürücüsünde) silinmemesi gereken seyler var.sadece C yi silmem mümkün mü o şekilde ?
Sorunu hallettim, benzer sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar olursa diye yazıyorum. Bilgisayara takılı usb wireless ve webcam i çıkarttım.hiç bi sorun olmadan kurdu windows u. sanırım onları farklı birşey olarak görüyordu.çünkü onlar takılıyken en az 15 deneme yaptım olmadı. çıkarttıgım gibi ilk denemem de windowsu kurmayı başardım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme