Şimdi Ara

format sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ustalar merhaba,
    bilgisayarımda daha önce win7 kullanıyordum ancak memnun kalmadığım için format atarak xp home edition sp2 (orjinal) yükledim. notebook alınırken dos olarak almıştım işletim sistemini bir arkadaşım kurmuştu.
    şimdi her nerede hata yaptım bilmiyorum çünkü bilgisayara ben daha hızlı olacağını düşünerek format attım ve xp home edition sp2 (orjinal) yükledim ancak bilgisayar şu anda çok çok daha yavaş. açılış neredeyse 4-5 dakika sürüyor. aynı anda iki klasör açınca ya da herhangi bir program kurarken mutlaka ekran donuyor ve 2-3 dakika beklemem gerekiyor. kullanmak ızdıraba dönüştü.
    acaba eksik ya da kurmam gereken birşey varmı? yardımcı olursanız sevinirim.
    özellikleri:
    lenovo thinkpad edge14- core i-3 işlemci, 3 gb ram, 320 gb hdd, tümleşik ekran kartı,
    ekran, ses, ethernet, klavye,b.tooth, mouse, wireless, sürücülerini kendi sitesinden indirip kurdum.
    program olarak freamwork 3.5, windows installer, winamp,chrome,vlc player, c cleaner,kurdum. antivir kurmadım henüz. ilginize ve yardımınıza şimdiden teşekkürler

• Kurduğun cd modifiyeli felanmıydı? Cd de hata olabilir.
    Ayrıca kurduğun driverler içinde chipset yok chipseti kurdunmu?
  • Merhaba,

Bilgisayarım>Sağ Tık>Özellikler>Donanım>Aygıt Yöneticisi sekmesi altında sarı ünlem işareti beliren donanımlar mevcut mu?
    Belirttiğiniz sorun genel olarak chipset sürücülerinden kaynaklanmaktadır.Processor Driver'ı mutlaka yükleyin.
    Ayrıca format sonrasında laptoplar genel olarak batarya tüketim durumlarını dengeli yada uzun pil moduna getirdikleri için bu tür yavaşlıkların yaşanması muhtemel.
  • kurduğum cd orjinal microsoft cd'si lisanslı. sanırım orada problem yok da söylediğiniz gibi ben chipset sürücüsünü gerekip gerekmediğini bilmediğim için yanlış yapmayayım diye kurmadım . şimdi onu deneyeceğim haber veririm.
  • O bilgisayara xp home sp2(!)..
    win7 home pre x86 SP1 kurarsan fıstık gibi olur kardeş..
  • @ArdilesS
    aslında haklısın, win 7 kurmuştum ama orjinal olmadığı için sıkıntılar oldu bende elimdeki orjinal xp'yi kurdum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.