Şimdi Ara

Format sonrası....acil yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benimde bir sorunum oldu yeri burasımı bilmiyorum ama yardım edeceğinizden eminim. windowsum çöktü ve bilgisayarımı acarken masaüstü gelmeden xp cdsini takın ve R'ye basın onarın gibisinden bişeyler cıkıyordu ve mecbur format atmak zorunda kaldım.
    formatı; eski bilgilere dokunmadan harddiskin diğer bölümüne attım ve eskiden PC deki kullanıcı hesabı şifreliydi. formattan sonra C:/Document and Settings/Administrator ıvır zıvır diye klasörü buluyorum ama eskiden şifreli olduğu için giremiyorum ve cok önemli bilgilerim vardı ulaşmak istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar.

• windowsun kendi tabanındamı şifreledin yoksa harici bir programmı kullandınız program kullanmadıysanız güvenli kipte açması lazım dosyaları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iaslan

windowsun kendi tabanındamı şifreledin yoksa harici bir programmı kullandınız program kullanmadıysanız güvenli kipte açması lazım dosyaları...

evet windowsun kendisiyle şifrelemiştim açılışta şifre vardı yani. güvenli kip menüsüne kadar gelmiyordu PC.. siyah ekranda Windows CD si takın ve R'ye basın onarın gibi bisey diyordu..
  • tam anlatırmısın konuyu kafam karıştı şimdi biosamı yani açılışamı şifre koydunuz ??? siyah ekranda kalıyo şifremi istiyo?
  • Burayı tıklarsanız açılışta windowsu şifrelemiştim. windows çökmüştü, güvenli kip menüsüne gelmiyor ve reset atıyordu tekrardan. eski bilgilere dokunmadan D'ye yeniden windows yükledim. (eskisi C'de hala duruyor)
    formatı atmadan önce admin şifresi olduğu için eski bilgilere giremiyorum. erişim engellendi gibisinden uyarı veriyor dosyayı açmaya çalışınca..
    olay budur

• bir siteden aldım ama inş işine yarar

1-Araçlar-Klasör seçenekleri-Görünüm-Basit dosya paylaşımı kullan (onayı kaldır)
    2-Erişemediğin dosyaya sağ tıkla-özellikler- Guvenlik sekmesi - Gelismis - Sahibi sekmesi - Listede, kullanici adini tiklayin. Sahibi degistir onay kutusunu isaretleyin. Tamam'i tikla. Evet tikla. Klasor icin istediginiz izinleri bastan uygulayin.
    Artik o klasore erisim hakkiniz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

bir siteden aldım ama inş işine yarar

1-Araçlar-Klasör seçenekleri-Görünüm-Basit dosya paylaşımı kullan (onayı kaldır)
    2-Erişemediğin dosyaya sağ tıkla-özellikler- Guvenlik sekmesi - Gelismis - Sahibi sekmesi - Listede, kullanici adini tiklayin. Sahibi degistir onay kutusunu isaretleyin. Tamam'i tikla. Evet tikla. Klasor icin istediginiz izinleri bastan uygulayin.
    Artik o klasore erisim hakkiniz var.

şimdi işyerindeyim akşam eve gidince ilk işim denemek olacak. inşallah olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boşuna verilen uygulamaları deneme o yöntemler aynı sürücüye kurarsan yarar tek yapacagın şey DİSKİNTERNALS NTFS READER programını kurmak ondan sonra istedigin klasöü görüp kendi masa üstüne kopyalamak dene bak ne kadarda kolay oldugunu gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: enyz

boşuna verilen uygulamaları deneme o yöntemler aynı sürücüye kurarsan yarar tek yapacagın şey DİSKİNTERNALS NTFS READER programını kurmak ondan sonra istedigin klasöü görüp kendi masa üstüne kopyalamak dene bak ne kadarda kolay oldugunu gör

tamam hacı ikisinide deniyeceğim. inş olur
  • Üsttekilerin hiçbiri olmassa , kesin bir çözüm yöntemi var.Ben daha önce denedim sorunsuz çalışıyor.Gerisi alıntı.

İlk olarak aşağıdaki linkden .iso dosyasını indir.
    http://rapids hare.com/files/7802330/WindowsKey.iso (linki kopyala aradaki boşluğu kaldır)

İndirdiğiniz iso yu neroda kalıp yak seçeneğiyle boş bir cd ye yakın

Format sonrası....acil yardım !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerekli U -- 21 Eylül 2010; 15:32:27 >

• arkadaşlar hepiniz çok sağolun hallettim sıkıntıyı.

pckopatx, enyz ve Blue DOGO

ikinizinkini denedim başarılı oldu çok sağolun ve Blue DOGO arkadaşım senin yöntemini denemedim ama umarım oda çalışıyordur. Hepiniz çok sağolun
  • Program işe yaradı
  • Hocam verilerini EFS ile mi şifreledinde o programlar yardımcı oldu? Eğer öyle olduysa benim işimede yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Hocam verilerini EFS ile mi şifreledinde o programlar yardımcı oldu? Eğer öyle olduysa benim işimede yarayabilir.

DiskInternals NTFS Readerprogramı şöyle yaradı işime

pc ye antivirüs taraması yaptım başkasının pc si. sonra win xp yüklenirken reset atıyordu açılmımıyordu bende üzerine kurar, windows klasörünü silerim dedim üzerine xp kurdum sonra kullanıcı şifre var deyince araştırıp bu programı kurdum freeware olduğu için şanslıyım crak filan uğraşmadım sonra C:\Documents and Settings den şifreli klasöre girdim verilere erişip kurtardım.

işin garibi program ntfs de gezgin gibi dolaştı şifreli güvenlik bi işe yaramadı yada program nasıl şifreyi geçti, basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 22 Ekim 2010; 13:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Hocam verilerini EFS ile mi şifreledinde o programlar yardımcı oldu? Eğer öyle olduysa benim işimede yarayabilir.

DiskInternals NTFS Readerprogramı şöyle yaradı işime

pc ye antivirüs taraması yaptım başkasının pc si. sonra win xp yüklenirken reset atıyordu açılmımıyordu bende üzerine kurar, windows klasörünü silerim dedim üzerine xp kurdum sonra kullanıcı şifre var deyince araştırıp bu programı kurdum freeware olduğu için şanslıyım crak filan uğraşmadım sonra C:\Documents and Settings den şifreli klasöre girdim verilere erişip kurtardım.

işin garibi program ntfs de gezgin gibi dolaştı şifreli güvenlik bi işe yaramadı yada program nasıl şifreyi geçti, basit

Hmm o zaman başka birşeyle şifrelemişsindir, benim bildiğim EFS şifrelemede hard diske id veriyor, dosyalar o id'den başka hiçbiryerde açılmıyor, format atınca id de değişiyor ve eskiden açtığın klasör/dosyaları bir daha açamıyorsun. Tam olarak hatırlayamıyorum ama böyle birşeydi ve bunun yüzünden hâla açamadığım dosyalar var :) bu programı bir deniyeyim bakalım olucakmı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.