Şimdi Ara

Format Sonrası İnternet Driveri [ ÇÖZÜLDÜ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma windows 7 home premium yükledim ancak format sonrası internet driverlarım yüklü olarak gelmedi, dev id üzerinden başka bir bilgisayardan indirip götürecektim ama dev id şu an hata veriyor driverlerı indiremiyorum başka bir site bilen ya da başka bir çözüm önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxtefox -- 18 Mart 2020; 13:24:32 >

• Anakart marka model neyse sitesine girip ethernet, ses sürücülerini indirebilirsiniz. Ya da direkt ses ve ethernet çipini üreten firmanın sitesine girip (muhtemel realtek'tir) güncel sürücülerini indirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çözümü buldum ; Başlat - Çalıştır - regedit yazıp kayıt defterine giriyoruz
    HKEY_LOCAL_MACHINE sekmesine tıklayıp sonrasında
    HARDWARE --> DESCRIPTION --> System --> BIOS a geliyoruz
    Sağ taraftaki boşlukta Veri sütunun altında 2. sıradaki yazan markayı kopyalayıp yanına da 3. sıradaki yazan sürümü yapıştırıyoruz örneğin benim CLEVO CO. 2. satırda yazan W240 bilmem ne de 3. satırda yazan bu iki değeri alıp
    Google da CLEVO CO. W240 bilmem ne Ethernet driver diye aratıyoruz en üstte sistemimiz için gerekli olan driverlerin hepsinin olduğu üretici firmanın sitesi çıkıyor oradan sisteminize uygun driver i indirebilirsiniz. Bu şekilde çözdüm ben kolay gelsin umarım işinize yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.