mrb arkadaşlar masaüstü bilgisayarımın ürün kurtarma cd 'si var sistemi tekrar yüklemek istiyorum ama bir türlü olmadı neyi yanlış yapıyorum anlayamadım BIOS'tan first boot olarak cd-rom diyorum hiç bişey yapmadan bilgisayarı olduğu gibi açıyor.girişte boot menü için F12 press diyor o menüyü açıp ordan cd -rom'u seçiyorum yine tık yok neyi yanlış yapıyorum lütfen yardım edin.(not:güvenlik kartı var bir etkisi olur mu?)
güvenlik kartını çıkar öyle dene tabiki etkisi olur iyi şanslar
cd saglam mi peki? boot da axilmiyorsa masaustunde ac oyle dene ama kurtarma cd si bos icinde sadece xp var. benim bildigim cogu firma cd lerinde. driverlarin bi prgramla yedegini al yoksa driver aramakla ugrasmadan once bide marka model ne?
quote:
Orjinalden alıntı: Scarling
güvenlik kartını çıkar öyle dene tabiki etkisi olur iyi şanslar
güvenlik kartı BIOS tan sonra devreye giriyor bildiğim kadarıyla...Etkisi yine de olur mu?Hem inaktif durumdayken bunları yapıyor...Bu arada cd-rom sağlam marka aidata
cd rom degil cd.
pardon.cd'yi ilk defa kullanıyorum haklısın bozuk olabilir nasıl emin olabilirim bilgisayarı açtıktan sonra cd yi takıp anlayabilir miyim?
anlarsın tabi.ama bence de güvenlik kartı.çıkarıp öyle dene istersen...
güvenlik kartını çıkar dene olmadı bios pilini çıkar dene yada f disk at en son çarre biosu güncelle bunlarda olmuyorsa at pencereden aşşa
pencereden atmayı bende düşünmedim desem yalan olur.xp cd'si yok yoksa format atıp kurtulucam.
pc yi ac. recovery cd sini tak. ya recovery dir cd yada xpdir. pc yi acikken calistir cd boot a otomatik girer. tabi bide sifre bul ne olur ne olmaz. yari yolda kalma.
valla ben yarı yolda kaldım xp keyi yüzünden ama şimde sorun deil xp keyi var aklımda 25 hanesinin hepsi aklımda tuttum vlla okulda benden istio herkes keyleri
herkese teşekkürler bunları yapıcam.........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme