Şimdi Ara

format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bilgisayara format atacaktım format atarken bi tuşa basın diyo bastıktan sonra format kısmına geçmiyo ntdr le eksik diyo hatakodu 400256 yıydı galiba cd en dri dedim ama başka bilgisayarda cd çalışıyo cd boot etmez dedim başka botlu cd yi açıyo acaba hardiktenmidir bide windows çalışırken mesela ses jakını çıkarın takın o anda donuyodu bu harddiskten olabilirmi eger hardiskten ise yapılabilecek bi şey varmı lüt fen yardım edin arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ...şuan üzerinde windows kurulu bilgisayar çalışıyo.

• başka bootlu cdyi açıyorsa o cd den boot ederek formatını at..problem nerede?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fırtına_bayram

slm arkadaşlar bilgisayara format atacaktım format atarken bi tuşa basın diyo bastıktan sonra format kısmına geçmiyo ntdr le eksik diyo hatakodu 400256 yıydı galiba cd en dri dedim ama başka bilgisayarda cd çalışıyo cd boot etmez dedim başka botlu cd yi açıyo acaba hardiktenmidir bide windows çalışırken mesela ses jakını çıkarın takın o anda donuyodu bu harddiskten olabilirmi eger hardiskten ise yapılabilecek bi şey varmı lüt fen yardım edin arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ...şuan üzerinde windows kurulu bilgisayar çalışıyo.

sp2 yüklü sağlam bir xp cd si ile format ını at ve sistemi yeniden kur. format atmayı biliyorsan tabiki. hdd de sorun olacağını sanmıyorum . sorun sendeki cd de dir.
  • arkadaş ben bootlu cd açarken başka botlu cd dedim yani ilk açılışı yapabildigi cd romdan blirtmek istedim .xp cd açıyo ama tuşa bas diyo basıyom ondan sonra ntfs hatası veriyo ve devam etmiyo ben de cd de hata vardır dedim ama ondan sonra başka bilgisayara attım cd de hata yok tu ben gine yeni cd atayım dedim yine atmadı dedigim gibi galiba diskte sorun var yinede teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.