Şimdi Ara

Format ve Disk ayırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Packardbell windows 7 64 bit işletim sistemim vardı. donup kitlenince ve tekrar açmaya çalıştığımda windows çalışmayınca tekrar yüklemek istedim. sıkıntı burda başladı;

windows'u yükleyecek sürücü çıkmıyor. sürücü "ayrılmamış alan" olarak görünüyor, yeni alan yaratamıyorum, var olan alana da yükleme yapamıyor.

her şeyi denedim aslında, cdm'yi kullanarak bölüm ayırmaya çalıştım ama crs hatası verdi.

hiren's boot'u denedim ; orda da hata verdi ayırma işlemi yapamadım. hiç bir şekilde hard diskimi ayıramıyorum ve isim veremiyorum. "ayrılmamış alan" olarak kaldı.

farklı bir şey önerebilecek ?

buraya mı yazılır bilemiyorum ama hiç olmadı bana anadolu yakasında güvenilir bir laptop servisi söyleyebilir misiniz? çünkü sanırım ben halledemeyeceğim bu problemi.yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

• clockworkgs C kullanıcısına yanıt
    sen windowsun kurulu olduğu bölümü mü ayırmaya çalışıyorsun ?
  • windowsun kurulu olduğu bölüm yok. diske formatı attım, kapasite 698 gb -boş 698 gb. ama şu an bu boş alan "ayrılmamış alan" - "unallocated space" olarak duruyor. yani herhangi bi sürücü adı atanmamış. böyle olunca windowsu yüklüyemiyorum, herhangi bir isim atıyamıyorum. yani hard diske bir işlem yapamıyorum. sorun bu.

komut istemiyle açıp, diskpart, list disk vs işlemlerini de yapmama rağmen "create partition primary" kısmına, yani diski bölümlendirme, adlandırma yerine gelince hata veriyor. neyse cihazı servise verdim, bakalım ne olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.