Şimdi Ara

format yardimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gecengun bizim arkadasin laptopunu portation magic ile boluyoduk bi hata olustu hdd de ne var ne yok silindi gitti.sonra format atmaya calistik diyoki pc ye takili sabit bir hdd bulunamadi. 98 flan kurmaya calistik fdisk flan yaptik olmuyo neyse vista tanidi gordu diskleri bicimlendirdik simdi yine normal windows xp ye donmek istiyoruz ama format atamiyoruz yine diyoki pc ye takili sabit bir hdd bulunamadi aklima hicbisey gelmiyo neden olabilir bu? arkadaslar yardim lutfen

(bu arada forum kirliligi yaptiysam yada konuyu yanlis yere actiysam ozur vaktim kisitliydi daha onceden acilmismi diye fazla arastiramadim )

• sorunu fdisk ile düzeltebilmeniz lazım. bütün sürücüleri göster dediğinizde biçimlendirilmemiş de olsa sürücüyü görmeniz gerek.

başka bir bilgisayara partition magic yükleyin ve o harddiski 2. hd olarak takın (2.5 inch harddiskleri masaüstü bilgisayarlara takmanız için gereken bir aparat elde etmelisiniz). partmag harddiski görecek, sorunu kolaylıkla çözebileceksiniz
  • xp cd sini boot ederek bilgisayarını başlat ve menü seçenekleri yardımı ile hdd yi bölümlere ayır veya bölümleri sil kuruluma başla
  • bunları dene olmazsa laptobun modeline göre hdd'lerinin driverları var bunları kur oyle formatla benimde basşıma gelmişti ilk laptobu aldığım zaten format atmak istiyodum fakat hdd bulamıyodu tabii ozaman vista falanda yoktu biraz uğraştırmıştı beni
  • Aklıma bişi geldi disk sata ve Windows da anakartın sata sürücülerini desteklemiyorsa ne olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Acer Laptop Format Atma Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.