Şimdi Ara

format yarıda kaldı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 yıl önce aldığım xp media center pc vardı dün ilk defa format atarken yarıda kaldı serial soran yerde kasanın üstünde yazan seriali yazıyom kabul etmiyo bilgisayar hp sistem xp media center 2005 ne yapabilirim acil yardım bekliyorum.

• Recover DVD'niz varsa tekrar Recover yapın.Yoksa ya başka bir aynı model HP bilgisayarı bulup recover diskini almanız ya da HP'den recover disk kit set satın alın.

Ya da bir Windows 7 alıp onu kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

Recover DVD'niz varsa tekrar Recover yapın.Yoksa ya başka bir aynı model HP bilgisayarı bulup recover diskini almanız ya da HP'den recover disk kit set satın alın.

Ya da bir Windows 7 alıp onu kurun.

• internetten deneme seriali buldum şuanda kısıtlı windows denemesinden giriyorum.Sorunun kaynağı sanırım şu benhttp://www.teknomobil.org/is-ofis/1056-windows-xp-media-center-2005-turkce-full-msdn.html bu siteden media center diye indirdim fakat kurulumda 2. cdyi istemedi ve xp pro kurdu o yüzden seriali kabul etmiyo ne yapmam gerek?
  • İnternetten MCE olarak indirdiğinize emin misiniz? Bence tam bir XPMCE indirilmemiş, bozuk ya da üzerinde oynanmış.
  • bilmiyorum ama üstünde oynanmış bile olsa neden 2. cdyi istemiyorki ?Tam olarak nerden indirebilirim bilen varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ??
  • Şimdi bişey farkettim bide bekleme moduna alma yok bilgisayarda inaktif gözüküyo bilgisayarı kapat bölümünde
  • elinde bu media centerın orjinal cdsi olan varsa upload edebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

İnternetten MCE olarak indirdiğinize emin misiniz? Bence tam bir XPMCE indirilmemiş, bozuk ya da üzerinde oynanmış.

KATILIYORUM
  • windows xp mce kurulumu diğerlerinden farklıdır önce 1 cd sonra 2.cd takın sonra 1.cd istedikten sonra kuruluma devam edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyes22

windows xp mce kurulumu diğerlerinden farklıdır önce 1 cd sonra 2.cd takın sonra 1.cd istedikten sonra kuruluma devam edin...

nasıl takçam cd2 yi istemiyoki hiç?
  • kurulumu baştan başlayın sonra kesinlikle 2 cd isteyecektir sonra 1 .cd tekrar isteyecektir eğer kurulum takip edilmezse direk ingilizce kurulur
  • sen kurmayı sadece 1 keremi denedin?
  • hayır çok kez denedim istemedi hiçbirinde şu anda bilgisayarın recovery bölümünden kurtarma yapmaya çalışıyorum ama d deki kurtarma dosyalarını boot yapan c deki recovery manager silindiği için de deki kurtarma dosyalarını kullanamıyorum nasıl kullanıcam o bölümü.Hatta bazı yerlerde disk yönetiminden diski aktif olarak işaretleyi tıklayın yeniden başlatınca direk o bölüm gelicek yazıyo ama bende diski aktif olarak işaretle yazısı soluk renkte tıklanmıyo ne yapabilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.