Şimdi Ara

formatla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen kasayı temizlemeye yolladım geldiğinden beri cd rom çalışmıyor. ve bilgisayara format atmak istiyorum. xp kurucam. ama nasıl yapıcam. ayrıca sizce içinden parça mı çaldılar yoksa iyi monte edemediler mi? yardımcı olursanız sevinirim...

• explorer pencerende cdromun gözükyo mu¿
    gözükmüyorsa belki power kablosunu yada ide kablosunu takmayı unutmuşlardır. ıde kablonu kontrol et konnektörlerin giriş-çıkış ucu yırtık filan olabilir...
  • kasanı temizlemeye gönderme! aç kasanın kapağını, elektrik süpürgesinin hortumunu ters tak, çık balkona orda temizle!... bilg. gittiği zaman içinde şüphe kalır.(acaba bilg. parçasınımı değiştirdiler.) showtime ın dediği gibi cd-rom un kablolarını kontrol et. veya başka bi cd-rom takıp dene formatı...xp kurmayı biliyorsundur herhalde;formatladıktan sonra cd yi tak eğer türkçeyse zaten çok basit...menüler geliyo zaten....
  • elektrik süpürgesinin hortumunu ters tak derken hava üfürecek şekilde tak demek istedim[^]
  • benim arkadaşın başın ageldi bu olay başka bilgisayarcıya götürdük temizlediği bütün parçalara
    hasar vermişti o günden beri bil. kendi temizliyor
  • alooo ne oluyo burda genelleme yapmayalim bana gelipte böle bi sorunla cikan bi kasa olmamistir olmayacakta.. :)
    Kendine güvenemiyosan yapabilecegine inanmiyosan götür ama güvendigin tanidigin biryere götür :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tecil ile ilgili
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.