Şimdi Ara

Formatlamada mavi Ekran sorunu acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb. ben format atmam gerekiyo ve format atmak için cd yi taktım ön yükleme için tuşa bastım ardından windows kur yazısı çıktı ve o bittikten sonra direkt bi mavi ekran hatası verdi dur komutu gibi bişey .
    harddisk sata, Anakart Asus P5KPL-Cm, ram 2 gb. 9600 Gt ekran kartı, işlemci E7400 2,80 ghz .
    Acaba sorun nedir acil yardım edin lütfenn

• Ya harddiskinde bir problem var ya da cd hatalı.Başka bir cd ile yükleme yapmayı dene.Yine olmazsa bir bilgisayarcıya götür.Harddisk bozulmuş olabilir.

• başka harddisk le denedim yine olmadı anakarttan diyicem onuda yeni aldım bilmiyorum nasıl yapıcam
  • BIOS'tan diğer donanım desteklerini kapatarak bir kez daha dene. Benim de USB portlardan birinde kısa devre varmış, aynı şekilde mavi ekran verip duruyordu. Belki senin de anakart üzerindeki donanımlardan kaynaklı bir problemin vardır..
  • RAM'lerini bi kontrol et.
  • RAm' leri takıp çıkardım , tek tek denedim gene yok nasıl bişey bu anlamdımki
  • cd veya cd rom da sorun olabilir.başka bir cd yle dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Mavi Ekran kitlenme
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hardiskin sorunlu olup olmadığını bios'un 'HDD Primary Test' kısmından öğrenebilirsin. Testi başlatıp yaklaşık 70 dakika beklersin. Daha sonra raporda hatalara bakarsın. Ama sana tavsiyem bunu yapmadan önce 'Configuration' bölümünde 'Sata Native Support' u 'Disable' yap. Daha sonra yeniden başlat. Kolaygelsin.
  • Aynı sorun bendede vadı Biosdan diğer donanımları kapa ve sadece harddiski aç
  • neden ve nasıl yapıcam onu bi söylermisiniz.
  • sorun sende de varmış nerden yapıcam adım adım yazabilirmisin lütfen
  • kardes sana onerim kabloları degis bir , ikide cd okuyucunu degıs
  • ramlerini kontrol et bence %90 ramden verir mavi ekran
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.