Şimdi Ara

formatlanmış hdden veri nasıl kurtarılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6gb veriyi yanlışlıkla hddye format attim püfff oldu bu bilgileri geri nasıl alabilirim lütfen yardım edin bazı programlarla bu mümkünmüş sanırım hangi prg ile nasıl yapılır öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler

• easy recovery 6 kullan eğer fdisk yapmamışsan kurtarırsın kesin sana kolay gelsin
  • tam fomat atmadıysan

easy recovery(çok hızlı)
    finaldata(max veri)
    tirumisu(dos tabanlı)
  • EASY RECOVERY kullan... işini gorur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fade

EASY RECOVERY kullan... işini gorur...

+1
  • belki biraz uzun sürer ama ister f-disk at ister tam format at mp3 mpeg vb verilerini kurtaran bir programı söyleyim sana...

recover my files... şu anda 3.06'sı piyasada... benim sorunumu bu prog. çözdü.. tüm mp3lerimi ve gerkli dosyalarımı bulmuştum...

ama biraz uzun yolun var haberin olsun....
  • sakın harddiske bir şey kurma-yazma harssiki başka bilgisyarı tak arkadaşların dediği programları kulllan ama
    önemlisi HARDDİSKİNe SAKIN BİR ŞEY YAZMA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quick format atmıssan bu yöntemler işe yarar
    tam format attıysan elveda eger tam format atıp yinede kurtaran varsa bana da söylesin
    ki ben daha görmedim
  • arkadaşıma getdataback kullanmıştık işe yaramıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaokur1984

quick format atmıssan bu yöntemler işe yarar
    tam format attıysan elveda eger tam format atıp yinede kurtaran varsa bana da söylesin
    ki ben daha görmedim

bana da söylesin de ben de geçen yılki bilgilerime ulaşayım.

• yiyosa bide Badlı hdd den kurtarında görim
  • bu yontemle hıc kurtaran var mı ?
    haddıskıme fızıksel bı hata olusmus.. bolum bılgılerı yok olmus.. ntfs , ıcıne erısemıyorum. bı kac program denedım ama olmadı.. ee bunuda kurtaran var mı bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaokur1984

quick format atmıssan bu yöntemler işe yarar
    ki ben daha görmedim

al sana cevap.ben suan evet sızınle konusurken daha once 2 partıtıon olan ve yanlıslıkla bırlestırılıp formatlanan (bıldıgınız format quıck deıl) 40 gb lık harddısk den bılgı kurtarıorum.eger sılınen bılgıler mp3 deılse sorun olmas..ama sole bır sey var.hepsını tamamen kurtarabılırmısın dersen ımkanı yok..bole bı durumda sansın sadece %45 dır.kı bu soyledıgım deger benım verdıgım sartlarda dır

• bunu hangı programla yapıyorsun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.