Bildirim
formatlanmış hdden veri nasıl kurtarılır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
easy recovery 6 kullan eğer fdisk yapmamışsan kurtarırsın kesin sana kolay gelsin -
tam fomat atmadıysan
easy recovery(çok hızlı)
finaldata(max veri)
tirumisu(dos tabanlı) -
EASY RECOVERY kullan... işini gorur... -
quote:
Orjinalden alıntı: fade
EASY RECOVERY kullan... işini gorur...
+1 -
belki biraz uzun sürer ama ister f-disk at ister tam format at mp3 mpeg vb verilerini kurtaran bir programı söyleyim sana...
recover my files... şu anda 3.06'sı piyasada... benim sorunumu bu prog. çözdü.. tüm mp3lerimi ve gerkli dosyalarımı bulmuştum...
ama biraz uzun yolun var haberin olsun.... -
sakın harddiske bir şey kurma-yazma harssiki başka bilgisyarı tak arkadaşların dediği programları kulllan ama
önemlisi HARDDİSKİNe SAKIN BİR ŞEY YAZMA -
quick format atmıssan bu yöntemler işe yarar
tam format attıysan elveda eger tam format atıp yinede kurtaran varsa bana da söylesin
ki ben daha görmedim -
arkadaşıma getdataback kullanmıştık işe yaramıştı. -
quote:
Orjinalden alıntı: mustafaokur1984
tam format attıysan elveda eger tam format atıp yinede kurtaran varsa bana da söylesin
ki ben daha görmedim
bana da söylesin de ben de geçen yılki bilgilerime ulaşayım.
-
yiyosa bide Badlı hdd den kurtarında görim -
bu yontemle hıc kurtaran var mı ?
haddıskıme fızıksel bı hata olusmus.. bolum bılgılerı yok olmus.. ntfs , ıcıne erısemıyorum. bı kac program denedım ama olmadı.. ee bunuda kurtaran var mı bakalım -
quote:
Orjinalden alıntı: mustafaokur1984
ki ben daha görmedim
al sana cevap.ben suan evet sızınle konusurken daha once 2 partıtıon olan ve yanlıslıkla bırlestırılıp formatlanan (bıldıgınız format quıck deıl) 40 gb lık harddısk den bılgı kurtarıorum.eger sılınen bılgıler mp3 deılse sorun olmas..ama sole bır sey var.hepsını tamamen kurtarabılırmısın dersen ımkanı yok..bole bı durumda sansın sadece %45 dır.kı bu soyledıgım deger benım verdıgım sartlarda dır
-
bunu hangı programla yapıyorsun ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X