Şimdi Ara

Formatta silinen resimleri dosyaları Kurtarma ?[Cok Acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaslar yanlıslıkla d'yede format attım excel dosyalari ve resim klasor'lerim gitti onları nasıl kurtarabilirim ... En iyi ve saglikli bir sekilde ..

• Handy Recovery
  • Türkçesi ?
    quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Handy Recovery
  • daha once denediniz mi kesin cozum u ?
  • Pardon programmış :)
    quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Handy Recovery
  • Dostum kullan o programı işini görücektir..

EDİT : Yanlış yere yanlış post attım ksura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 28 Şubat 2008; 22:27:28 >
  • Ben denedim ama oLmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son 2 hafta içinde bu 3. yada 4. herhalde bu sorunu yaşayan... Arkadaşlar... Keşke sabit bir başlık yapılsa da sorunu yaşayan arkadaşlar "bilgilerimi nasıl kurtarırırım" ; çözümü bilenler de "nasıl anlatırım" sancısından kurtulsa,

Buyur sana resimli olarak:

Bu benim D: hdd emdeki bilgilerim ( Uzun sürmesin diye kısayol attım )

AAAA yanlışıkla bölümü sildim ( Duy da inanma )

Sildiğim bölümü " Hızlı Biçimlendirme " yaparak NTFS formatında kullanılabilir hale getiriyorum

Bilgisayarım sağ tıkla > yönet > en altta disk yönetimi > bölümünden ayrılmamış olan bölüme sağ tıkla yeni birim de ve Resme kadar gel. Resimde hızlı biçimlendirmenin seçili olduğundan emin ol.İleri de formatla. Ve sakın hdd nin içine bişiy kopyalama

Geldik programa. Googleda easy recovery mayonez diye arat karşına çıkan ilk siteye gir ve indir ( Siteyle alakam yoktur reklam yapmıyorum ) Ve kur. Program full dur.

Programı açtık. Format recovery ye tıkladık.Ve biraz bekledik

Sistemim vista olduğundan dolayı bazen açılıyor bazen açılmıyor beni kanser ediyor. Ve şu an bende açılmadı dolayısıyla resim koyamıyorum

Zaten pek bişiy kalmadı. Biraz bekledikten sonra karşına denetlenecek sürücü seçin dicek. Formatladığın bölümün harfini seç ileri ileri de geç. Sonra hdd nin büyüklüğüne ve kurtarılabilecek dosyaların büyüklüğüne bağlı olarak biraz hdd ni denetleyecek. ( Ben 159 gb ımı kurtardım. Denetlemesi 12 saat sürdü ) Denetleme bittikten sonra Karşına neleri kurtaralım diye bir kutu gelecek.Kurtarmak istediklerini seç. İleri ileri de geç. Sonra gene kurtarılacak dosyaların büyüklüğüne bağlı olarak ( 159 gb = 10 saat ) bekliyorsun. Ve kurtarıyosun.

İşin tek dezavantajı kurtarabileceğin dosyaları kurtardığın hdd ye kopyalayamıyor olman.Yani başka bir hdd yada hdd bölümün varsa oraya kopyalayıp,ordan kurtaracaksın.

Umarım anlatabilmişimdir. Eksiğim varsa büyük bir hata yapmadan uyarınız lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 28 Şubat 2008; 22:53:11 >

• bırak arkadasım en iyisi data recover yukarda arkadas vermıs bununla mutlaka en içten ayrıntısına kadar herseyı bulabılırsın ama bazı resımler yarım cıkıyor mp3 ler ıse bırbırıne gırıyor.Eee okadar da olsun ama belge olarak herseyı full getırıyor.
  • Size link veremem ama getdataback isimli bir program var onu birşekilde edineceksiniz. adı üstünde datayı geri getir işlemi yapıyor. Bu program sayesinde 6 GB lık benim için çok kıymetli resimlerimi geri getirdim. Mp3 lerde sesler kayıyor ve hatalı geri getiriyor ama Jpg exel dosyalarını full doğru getirdi..

NTFS ve FAT formatlarını düzeltebiliyor. öncelikle harddiskiniz NTFS mi FAT mı onu öğrenin daha sonra getdataback in ntfs veya fat versiyonunu install edip dosyalarınızı geri alın..

Not: programın tarama işlemi esnasında kapatılması, elektrik kesintileri büyük ihtimal dosyalarınızı kaybetmenizle sonuçlanır.. aman dikkat.
  • en baba programı size önereyim easy recovery hikaya bak bu programı dene ne kadar resim varsa geliyo .
    kullanımı çok kolay istediği dizinie gel ve başlatı tıkla bu kadar link vermek yasak galiba sana pm atayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A/Z/R/A/İ/L -- 29 Şubat 2008; 14:35:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.