İyi günler arkadaşlar.. Şimdiye kadar çok bilgisayara format attım gayet başarılıydı.
4 gün önce arkadaşımın pc ye format attım.. Cd lerinin hiç biri yoktu.. Formattan sonra ekran kartını , ses kartının driverlarını netten indirim kurdum oldu.. Tek sorun ethernet kartını yükleyemedim. modeli conexant hsfi cx11252-11 Bircok driver indirdim olmadı kendi sitesindende indirdim yüklemıyor. Açmıyor ne yapmalıyım acaba.. 20 tane driver denedim setupa tıklıyınca acmıyor. Bazılarını acıor onlarda hata veriyo.. Yardımlarınız için şimdiden tşk ler..
Aradım bunuda indirdim açmadı pc :) Yinede çok saol yardımın için..
Yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar...
ethernet bozulmuş olabilir. son bir hafta içinde 2 kere geldi başıma. pci ethernet taktım 2 makineye.
format atmadan önce çalışıyordu diyebilirsin. :) bende aynı şeyi söylemiştim. Bir şeyler silinmeden diğer sorunlar görünmüyor.
ayrıca indirdiğin driverleri setup ile çalıştırma. donanımı yüklemek için aygıt yöneticisine gir. soru işareti olan ethernet ile ilgili donanıma çift tıkla ve ordan sürücüyü yeniden yükleye tıkla. driverleri kendin oradan göstererek kurmayı dene
Tşk ederim kardeşim yarın denicem artık olursa dua edicem sana :)
arkadaşın dediği gibi hem aygıt yöneticisinden bak orda görünüyomu diye ve biosa gir ordan ethernet kapalı olabilir bi ihtimal oda ama denemekte fayda var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme