Şimdi Ara

biosdan onboard ekran kartını kaldırmak yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
5.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geforce ekan kartı taktım format attıktan sonra arada bir kod 12 hatası veriyor (Bu aygıt, kullanabileceği yeterli boş kaynak bulamıyor. (Kod 12)) sanırım onboard ektan kartımda kurulu olabilir bu yüzden kaldırmak istiyorum ama bulamadım bikac resimde vereyim yardımcı olabilirseniz sevinirim anakartım

Anakart Adı Gigabyte GA-8S661FXM-RZ

BIOS Özellikleri:
    BIOS Türü Award Modular
    BIOS Sürümü F9
    Award BIOS Türü Award Modular BIOS v6.00PG
    Award BIOS iletisi 8S661FXM-RZ F9
    Sistem BIOS Tarihi 09/10/04
    Görüntü BIOS Tarihi 06/19/02

bu da bios son sürümünüde bulamadım guncellemem iyi olurmu ve de bu ekran kartı sorunumu çözüm varmı çünkü arada bi ekran berbat açılıp duruyor

resimlerde yardımcı olur inş.

• yardımmm
  • şimdi 2 kısımda olcak hem ram ekran kartıda aynı bios bende de var ekran kartı takıcaksan dogal olarak kalkıo onuda sölim yani driveri sil tamamdır hiç bi sorun cıkarmıo driverleri sil büyük bi ihtimalle ondandır
    taktıgın gibi zaten ekran kartı yeni donanım bulundu diosa olay bitmiştir yani
  • hocam şimdi ben bilgisayara format attım sonra ekran kartı takılı şekilde kurdum xp kendisi direk tanıdı bende sonra gene ekran kartının guncel driverını kurdum daha sonra boyle bilgisayar açılınca bazen ekra berbat oluyor bi resim daha vereyim nasıl yapacam bilemedim

• kardeşim bak driveri ndvia sitesine git ordan bişi indir tanı die bişi olcak ordan indir kesinlikle onboar ekran kartıyla alakası yok oralarıda fazla karıstırma driver sorunu var kesinlikle
  • hocam zaten ekran kartının driverını sitesinden indirdim son sürümü idi tekrar kurabilirim ama bişi değişmez zaten kurmuştum dediğin şey tam olarak nedirki
  • Koyduğun resimde sürücü yüklenmemiş görünüyor. İndirip kurduğun sürücünün doğru sürücü olduğundan emin misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sürücü yuklenmiş oluyor ama bilgisayarı kapatıp açtığım durumlarda bazen o şekilde geliyor tekrar aç kapa yapınca düzeliyor bazen 4 kere falan aç kapa yapınca ancak düzeliyor

buda sürücünün yuklenmiş resmi

• kardeş driver sorunu oldugu bariz bi şekilde belli bak driveri sil gerekirse ekran kartını tak cıkar yeni donanım bulundu derken cd tak ileri de ilk windowsa tanıt sonra driveri kur anladın mı beni ? :)
  • bisotan bişi karıstırdıysan ana menüde f5 f7 olcak birisinden biri eski ayarları geri çevir die oraya bas bişi ellediysen ama driver sorunun var büyük bi ihtimalle
  • sen bunu indir driverleri sil driveri kurma yeni donanım bulundu dicek ileri de zaten bulcak onu ondan sonra indirdigin driveri bi tıkla kur http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71_2.html senin ekran kartın driveri bu
  • hocam çok saol ilgin içinde bu verdiğin linkteki benim ekran kartımı eminmisin ben vereyim özelliklerini ekran kartının bi daha doğrularmısın

bu benimki [ NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 ]

Görüntü Bağdaştırıcısı Özellikleri:
    Aygıt Tanımı NVIDIA GeForce2 MX/MX 400
    Bağdaştırıcı Dizgisi GeForce2 MX/MX 400
    BIOS Sürüm Version 3.11.01.48.00
    Yonga Türü GeForce2 MX/MX 400
    DAC Türü Integrated RAMDAC
    Bellek Boyutu 64 MB

Yüklü Sürücüler:
    nv4_disp 6.14.10.6693 - nVIDIA ForceWare 66.93

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinder07 -- 10 Temmuz 2008; 11:19:05 >
  • hocam dediğinizi yaptım kaldırdım tekrar başlattığımda verdiğin drivırı kurdum şuan sorun yok gibi gene bilgi vericem ama ilgine gerçekten teşekkurler
  • ya olum senin ekran kartını ben gösteridigin resimden buldum rahat ol sorun cıkmaz kafanı yorma :) fazla biosada dalma cok canın yanar sölim :)hadi iyi günler geçmiş olsun sana :)
  • hocam 5 kere açtım kapattım sorun yok sanırım halloldu eyvallah be saolasın teşekkurler
  • bişi degil kardeşim ne demek 10 tane daha reset at bişi olmaz:) driveri güzel bi yere koy ilerde lazım olur hadi iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.