Şimdi Ara

formattan sonra internet hızındaki yavaslama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisayarıma yeni format attım. internet hızım cok yavasladı. download ederken gayet normal yükleme yapabiliyorum bilgisayara fakat internet sitelerine giriste cok fazla sıkıntı yasıyorum 5-10 dk da zar zor giriyor.. acaba kurdugum xp demi bi sıkıntı var...

• arkadasar yokmu fikir verebilecek birisi...
  • güncelleştirmeler ve tarayıcının otomatik olarak yükleyeceği eklentiler gibi şeylerle normale dönecektir, ama eğer üstünde oynanmış bir xp kurduysan ki kesinlikle öyle perfect xp zart zurt xp gibi şeyler kurulmamalı, ondan kaynaklı da bir sorun olabilir
  • yok hayır kurdugum xp eklentisiz yalın halde sp3 yeni tarayıcıarıda yükledim fakat bi düzelme olmadı. anlayamadıgım download hızının normal olup sitelere girişte sorun olusması sorunun tarayıcılardan oldugunu düşündürüyor bana. en iyisi ben yeniden mozillayı kurup bi deneyeyim...
  • chrome de kurabilirsin test amaçlı
  • mozilla son sürümü kurdum srun simdiik düzedi gibi fakat bu seferde videoları izerken kesik kesik izeniyor :(( flas player da son sürümü kurulu bunun için bi fikir verebiecek arkadaş var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.