Şimdi Ara

FORMATTAN SONRA VİRÜS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar win 8.1 kullanıyorum ve pc ile gelen ücretsiz mcafee antivirüs kullanıyorum.Format attıktan sonra pc zaten 8e dönüyor bende tam tarama yapıyorum ve geçen artemis virüsü buldu daha hiç bişey indirmeden kurmadan pc performansı bâya düştü zaten nasıl çözücem bu durumu ?

• mcafee yazılımını salla gitsin adamların son çıkan sürümü rezalet bir zamanlar aynı haltı symantec ürünlerinde de yaşıyorduk artık düzelttiler ama mcafee olan sistem resmen can çekişiyor direk bilinen antivirüs yazılımlarında kurup sistemi tarat mcafee çok fazla hoax yapan bir yazılım ayrıca. kaspersky yazılımı ile sistemini komple taratıp temizle daha sonrada 8.1 sürümüne güncelle bir sıkıntı kalmaz. mcafee çok ama çokk aşırı kasan bir yazılım daha dün pc gelmişti o makinada anlattığın gibi kağnıydı ve virüslüydü. işlemcisinin quad 8300 olmasına rağmen PII gibi çalışması gerçekten çok garip gelmişti antivirüsü kazıdıktan sonra normale döndüydü sistem.
  • Son kere format tam format atıyorum avasttan baska free versiyonu olan iyi antivirüs var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz antivirusler içerisinde ben AVİRA öneririm ;)

Paralı olup şu anda 6 aylık kampanyaları olan Bitdefender Total Security tıkla,Panda İnternet Security ve Antivirus PRO tıkla sürümleri mevcut. Bunlardan birisinide kurabilirsin.
  • ücretsiz antivirüs elbette kullanabilirsin fakat sorununu çözebilmek adına 30 günlük kaspersky antivirüs yazılımını kullan tüm güncellemeleri yapıpı sistemini tarat temiz görünüyorsa ve stabilite sorunu yoksa pandanın free sürümünüde kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.