Şimdi Ara

FORMATTAN SONRA WİNDOWS UYGULAMALARI GELMEDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bu windowsun kendi format sistemiyle işletim sisteminin kurulu olduğu yere yani c'ye format attım. Formattan sonra hic bir windows ürününün yüklenmediğni farkettim. Ne mağaza ne posta, ne fotoğraf görüntüleyici hic biri yok. Fotoğrafları tek acabilen program bilgisayarımda paint şuan. Bu sorunu format atmadan nasıl aşabilirim. Bundan önce 2-3 defa daha aynı şekilde format atmıştım ama hiç böyle bir sorunla karşılamamıştım. Yardımcı olursanız sevinirim :)

• Diskten Windowsun bazı programları kopyalarken Bir hata olmus olabilir.Hata ile formatı yarıda kesmek yerine
    eksikde olsa işletim sistemini yüklemeye devam etmiş olabilir.Tekrar format şart gibi.
    En azından bu sefer dvd-romun kablollarını anakarttaki baglı kabloları bir gözden gecirin.
    Sonrasında windowsu kurarken Ultimate ile windows starter en alt tabakaya iner format cdlerinde.
    Ultimate olarak kurmayı denerseniz birde.Eğer yoksada Ultimate cd almaya calısın.Belkide CD bozukluk olmus olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 5 Kasım 2016; 12:53:49 >
  • GenghisKhan87 kullanıcısına yanıt
    cd ile değil bu windowsun kendi formatı var ya onla attım formatı. Bu gelişmiş balangıçla atılan
  • Format attığınız yazılım da eksik bileşenler olabilir, yada herhangi bir nedenden dolayı bazı modüller kurulamamış olabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.