Şimdi Ara

Formaya ne yazdirmali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her sene klasik olarak forma arkasna o donem alinan yildz oyuncunun adini yazdiririm. Mesela lincoln, kewell, rijkaard. Bu sene ne yazdirmali??

• quote:

Orijinalden alıntı: dampire

Her sene klasik olarak forma arkasna o donem alinan yildz oyuncunun adini yazdiririm. Mesela lincoln, kewell, rijkaard. Bu sene ne yazdirmali??

Misimoviç veya Cana
  • Tartışmasız Misimovic
  • Soru mu bu ?

'Misi Misi' yazdır
  • Hakan Balta / Serdar Özkan / Ali Turan / BAM

Bunlardan birini yazdırmayı düşünüyorum.
  • Yıldız oyuncu yazma. Sarp yazdır mesela,Aykut yazdır,Ayhan bile yazdırabilirsin. Yıldızlar geçicidir ama bu 3 lümüz sittin sene gitmez takımdan. Gönül rahatlığı ile giyebilirsin o formayı.
  • Ben hersene 2 veya 3 forma alıyorum hiçbirinede isim yazdırmıyorum.Çok yazdıracak olsam eşim veya kendi adımı yazdırırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CİMBOM İSMİ NERDEN GELDİ?
    16 yıl önce açıldı
    şu pantolonun ismi ne?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BAM güzelmiş BAS da olabilir
  • ben geçen sene elanomu keitamı yazdırayım diye düşünürken keitanın disiplinsiz olduğu falan söleniyodu hep seneye bizden ayrılabilir diye düşündüm ve doğru çıktı baros yazdırabilirsin mesela miside olabilir
  • Çıkarmadan 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Yıldız oyuncu yazma. Sarp yazdır mesela,Aykut yazdır,Ayhan bile yazdırabilirsin. Yıldızlar geçicidir ama bu 3 lümüz sittin sene gitmez takımdan. Gönül rahatlığı ile giyebilirsin o formayı.

Boğuluyodum gülmekten
  • ZARPPP - 3 Numara
    ZARPPPPP - 5 Numara
    ZARPPPPPPP - 7 Numara

• Adnan Sezgin yazdır yada Ednan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.