Her sene klasik olarak forma arkasna o donem alinan yildz oyuncunun adini yazdiririm. Mesela lincoln, kewell, rijkaard. Bu sene ne yazdirmali??
quote:
Orijinalden alıntı: dampire
Her sene klasik olarak forma arkasna o donem alinan yildz oyuncunun adini yazdiririm. Mesela lincoln, kewell, rijkaard. Bu sene ne yazdirmali??
Misimoviç veya Cana
Tartışmasız Misimovic
Soru mu bu ?
'Misi Misi' yazdır
Hakan Balta / Serdar Özkan / Ali Turan / BAM
Bunlardan birini yazdırmayı düşünüyorum.
Yıldız oyuncu yazma. Sarp yazdır mesela,Aykut yazdır,Ayhan bile yazdırabilirsin. Yıldızlar geçicidir ama bu 3 lümüz sittin sene gitmez takımdan. Gönül rahatlığı ile giyebilirsin o formayı.
Ben hersene 2 veya 3 forma alıyorum hiçbirinede isim yazdırmıyorum.Çok yazdıracak olsam eşim veya kendi adımı yazdırırdım
ben geçen sene elanomu keitamı yazdırayım diye düşünürken keitanın disiplinsiz olduğu falan söleniyodu hep seneye bizden ayrılabilir diye düşündüm ve doğru çıktı baros yazdırabilirsin mesela miside olabilir
Çıkarmadan 5
quote:
Orijinalden alıntı: Lanore
Yıldız oyuncu yazma. Sarp yazdır mesela,Aykut yazdır,Ayhan bile yazdırabilirsin. Yıldızlar geçicidir ama bu 3 lümüz sittin sene gitmez takımdan. Gönül rahatlığı ile giyebilirsin o formayı.
Boğuluyodum gülmekten
ZARPPP - 3 Numara ZARPPPPP - 5 Numara ZARPPPPPPP - 7 Numara
Adnan Sezgin yazdır yada Ednan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme