Şimdi Ara

FORMDA ARADIM BULADIM BİLGİSİ OLAN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BEYLER BU OYUNU FORMDA ARADIM BULAMADIM EĞER BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞA BİLİRMİ

• mmorpg.coma bi bak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda29

mmorpg.coma bi bak..

zaten ordan aldım siteyi oyun içi lvl kasma skiller falan bilgisi olan varmı acaba
  • ahhh ahh eskiden bi google vardı giriş sayfamızdı internete girinci bizi o karşılardı ne ararsak bulurdu googleda arasan kafana taş mı düşecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

ahhh ahh eskiden bi google vardı giriş sayfamızdı internete girinci bizi o karşılardı ne ararsak bulurdu googleda arasan kafana taş mı düşecek

ahh kardeşim ahh aramadımmı sanki aradım elbettede yotubeden videlorını izledim hep yanbancı siteler siteler çıktı karşıma ben burda sormamım sebebi oynayan yada oyun hakında bilgisi olan varmı die sormam eğer yabancı sitelerde arıcaksam bu forum neden açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :TAM35: -- 27 Ocak 2008; 17:05:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: :TAM35:

quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

ahhh ahh eskiden bi google vardı giriş sayfamızdı internete girinci bizi o karşılardı ne ararsak bulurdu googleda arasan kafana taş mı düşecek

ahh kardeşim ahh aramadımmı sanki aradım elbettede yotubeden videlorını izledim hep yanbancı siteler siteler çıktı karşıma ben burda sormamım sebebi oynayan yada oyun hakında bilgisi olan varmı die sormam eğer yabancı sitelerde arıcaksam bu forum neden açıldı

• quote:

Orjinalden alıntı: :TAM35:

http://www.a3india.com/
    BEYLER BU OYUNU FORMDA ARADIM BULAMADIM EĞER BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞA BİLİRMİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • guzel oyuna benziyor
  • yarım saattir sitesinden inceliyorum güzel oyuna benziyor. ayın 1 ini bekliyorum artık indirip denemek için indiren veya bilgisi olan varsa açıklamalarını yaparsa sevinirim. bu arada bulan arkadaşında ellerine sağlık.
  • beyler sakın indirmeyin kurmayın indridim kurdum berbat bişer klavyenin ok tuşları ile oynanıo ilemrek içinde w s a d tuşalrına basıon grafikler berbat

allahtan kota derdim yok da üzülmüom

4096 sınırsız net olmasa baya koyardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.