Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen (9. sayfa)
-
-
Puan alan sürücüler hangileri arkadaşlar? Mercedes ve red bull sürücüleri puan aldı mı????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ineeduuuu -- 18 Nisan 2021; 19:52:15 > -
Assetto'da mevlana gibi dönüp duruyordum, F1 2020 ile 1.33 yaptım neşem yerine geldi
Yarış sonunda ve podyumda Hamilton az çok sıcaklık göstermeye çalışıyor, Verstappen yüzüne bile bakmıyor. Hamilton çingene çocuğu gibi, evlat olsa sevilmez ama o kadar düşmanca davranmaya gerek var mı?
Arabam Honda(markaya özel bir ilgim yok, öyle denk geldi aldım), spora yaptıkları katkılardan dolayı Red Bull'u severim ama şu yeni jenerasyonda sevilecek kimse yok gerçekten. Neyse ki yarışlar heyecanlı ve keyifli geçiyor ortaya karışık izliyorum.
-
Raikonen'e 30sn, Stroll'e de 5sn ceza geldi.
Yeni siralama
Gasly 7.
Stroll 8
Ocon 9
Ve Alonso 10. Oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam -
takım talimatıyla kaza yapmıştır o sincap kendi iradesiyle bir şey beceremez o...
-
Dünkü kazayı görünce bu olayı hatırladım:
the guardianFlavio Briatore banned for life for fixing Singapore grand prixhttps://www.theguardian.com/sport/2009/sep/21/renault-flavio-briatore-singapore-crash
Hamilton hata yapıyor ve 1 tur geri düşüyor. Yarışı iyi bir yerde bitirebilmesi için mucize lazım ve her ne hikmetse aynı turda diğer iki Mercedes motoru kullanan pilot (Mercedes ve Williams-Mercedes) çarpışıyor. Yarışa kırmızı bayrakla ara veriliyor ve tur yiyen pilotların geri düştükleri turu geri almalarına izin veriliyor. Bak sen şu işe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 19 Nisan 2021; 12:23:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
merso pit ekibinin mallıklarını böyle kapatıyorlar ne yapsınlar...
-
Sprint elemeleri resmen gelmiş durumda F1'e. Şimdilik bu sezon 3 yarışta denenmesi planlıyor. (Monza - Silverstone ve Avrupa dışı bir pist)
-
Veeee yeniden İstanbul'da !!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 28 Nisan 2021; 18:36:9 > -
-
Oley be tekrar İstanbul'da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tey tey
-
Çok şükür -
Sonunda geldi be. Keşke şu korona belasından kurtulabilseydik de seyircili olsaydı. -
Mükemmel oldu. Azerbaycandan 1 hafta sonra bizde.
Virajların Efendisi 8.Viraj
-
ezbere 3 pilot sayamayan aktrolleri götürecekler gene.
Aktroll olayına bi yorum yapamayacağım ancak gerçekten geçen yarışta gelen influencer denilen garabetler neydi öyle ya ? Freak Show gibiydi paddock.
Ps5 ilk çıktığı zamanda böyle olmuştu. 100-200 takipçisi olup Sony tr’de tanıdığı olan adam 500k lık teknoloji, oyun kanallarından daha önce incelemişti. Hatta ps5 hiç alamayan kanalları vardı böyle.
Birde geçen sene sprite vardı menüde bakalım bu sefer ne olacak
Tabi her ne olursa olsun F1’in İstanbulda yapılıyor olması çok güzel bir şey. Geçen sene anca sesleri dinlemiştim yoldan geçerken, zor ama umarım bu sene giderim. Her sene olsa da gidebilsek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X