Şimdi Ara

Formülsüz Fizik Hakkında Herşey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Formülsüz Fizik ders videoları ile ilgili sormak istediğiniz herşeyi buradan sorabilirsiniz. Ben Şahin Kandaz. Formülsüz Fizik kurucusu.

• hocam derslerde kacar tane soru cozuyorsunuz?
  • Hocam videolar birbiyle bağlantılı mı mesela ben diyelim sadece elektrik çalışacağım açıp izleyebilir miyim.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

hocam derslerde kacar tane soru cozuyorsunuz?
    Konunun ağırlığına göre değişir. mesela tork ve dengesi konusunuda konu ile beraber 50 soru çözümü var. enerji konusunda 54 adet. ancak bir soru içinde birden fazla soru ve yorum yer alabilmekte
  • Kaynakları inceleme fırsatınız oldu mu? Konu anlatım ve soru bankası için ne önerirsiniz? (Eşit ağırlıkçıyım sadece tyt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalgoregen -- 9 Ekim 2018; 15:57:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoğurtlu Ayran

Hocam videolar birbiyle bağlantılı mı mesela ben diyelim sadece elektrik çalışacağım açıp izleyebilir miyim.?
    MEB kuvvet hareket ünitesini 4 yıla bölerek konuları birbirinden ayırdı. halbuki bir bütün olmalıydı. Benim kendi müfredatım var. 7 unite içeriyor. konular birbirine bağlı zaten bu yüzden kolay öğreniliyor. unutmayın son 20 yılda 11 yada 12 sefer müfredqt değişti. elektrik ünitesi bir bütün olarak alınırsa çok faydalı olur. siteden sadece konu, ünite veya tüm paket alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalgoregen

Kaynakları inceleme fırsatınız oldu mu? Konu anlatım ve soru bankası için ne önerirsiniz? (Eşit ağırlıkçıyım sadece tyt)
    Eşit ağırlık olan bir öğrenci konu anlatımlı kitaplardan çok fayda göremez. bunun için ders videoları izlemek daha doğru bir seçim olur. bu arada ff içinde tyt paketi bulunmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinkandaz -- 9 Ekim 2018; 16:1:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sahinkandaz S kullanıcısına yanıt
    Nasıl satın alabilirim?

• Siteden kredi kartı ile yada havale EFT yoluyla. Hangisi daha kolaysa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam soru bankası öneriniz nedir?

• Her soru bankası artıları vardır. 3 kaynak bitir. Bir arkadaşın da 3 kaynak alsin. Birbiriniz için soru ayiklayin. 6 kaynak bitmiş olur

• hocam selamlar, 2.kitabınız çıktı mı? bir de önümüzdeki dönemde kampanya yapmayı düşünüyor musunuz?@sahinkandaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhk18 -- 9 Ekim 2018; 16:30:46 >
  • yhk18 kullanıcısına yanıt
    Bugün bitecek olan YouTube ve Instagram çekilişimiz var . 2 kitap yazıyoruz ama yavaş iz. Çünkü iş yoğunluğu var. Kimya derslerimiz cekiliyor

• Hocam ders paketini satın aldığımızda pdf oluyor mu içinde yoksa kitabınızıda mı almak gerekiyor ?
  • Tam paketi al sana kitabimizi hediye edelim.

• Eşit ağırlıkçıyım sadece tyt paketi bulamadım hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben geçen seneden beri sizleyim efsanesiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.