Şimdi Ara

FİZİK/KİMYA ÇALIŞMAK İÇİN EN İYİ YÖNTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biyolojiyi video izleyip not alarak konu anlatımdan çalışarak bir şekilde hallediyorum ama özellikle fizik için nasıl bir sistem yapacağımı bulamadım yardım lütfen.

Fizik kimya temelim çok kötü, okula-dershaneye gitmiyorum ve ESŞ ye verecek param yok. Tüm konuları en baştan nasıl öğrenirim ve her soruyu çözecek seviyeye gelirim ?

Karaağaç fasikülleri mi alayım ?
    Youtubedan 1-2 kanaldan video izleyip not alıp soru bankalarına mı geçiyim ?

• Postitlere formül not vs yazıp göz önünde bi yerlere yapistirirsan faydasını görürsün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fizik için sevdiğin bir kanaldan izle, sonra fizik makinesinin MEB kazanımlarını çözdüğü videoları izle (öncesinde sen de çözüp, yapamadıklarını da izleyebilirsin, ben direkt izliyorum), sonrasında soru bankasından çöz. Yapamadığın soruların çözümünü izle.

• Kimya için yine bir tane kanal bul (tyt için çok önemli değil hangisi olduğu, ben ayt için kimya özel almayı düşünüyorum). Kanal PDF'li olursa güzel olur, videoyu izler, pdf'ten okur soru bankasına geçersin. Ben Palme öneriyorum çünkü çözmeden önce son kez sayfaların yanında çok yararlı notlar var onları okuyorum. Öyle çözüyorum. Kavram yanılgısı dışında yanlışın çıkmaz o kadar diyeyim.

• Bu arada tyt için konuştum ayt için daha kapsamlı çalışmalısın. Şimdilik böyle kısa şekilde tyt'yi hallet, ayt'ye geçince daha rahat belirlersin calisma planını zaten.

• Fizik : ertan sinan şahin + hemen ardından yayın denizi (unutulabiliyor.)ve sonra 3d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FİZİK İÇİN: Fizikle Barış kanalından videoyu izle (biraz konuyu öğretmek üzerine basit basit anlatır) sonra peşine umut öncül videolarını izle(youtubedaki videolar)
    KİMYA İÇİN: Kimya adasını izleyebilirsin. Kimyacı gülçinide öneren çok oldu ona da bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri için tek bir kaynak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fizik için hem meb kitabından ilerle hem de tüm konulardan konuyu en iyi şekilde kavramaya çalış. Youtube ESŞ videoları da var yeterli olur sanıyorum. NB kesin çöz.

Biyoloji selin hoca - bekir yeterli sanıyorum.

Kimya için sadece Bizim Kimyamız sisteminden ilerledim. Sıkıntı yaşamadım 3-4 ayda baya baya bitirmiştim günde 1 saat bakarak. Parasız nasıl ilerlenir bilmiyorum. Hiç youtube bakmadım çünkü kimyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradetanketim -- 31 Temmuz 2019; 14:48:1 >
  • Gecen yıl ayt kimyada 1d 5y yaparak eksiye düşmüştüm. Bu yıl kimya adasından konu anlatımı dinleyip testlerini palmeden çözdüm ve dershanenin bi kitabının bi kısmını çözdüm. Kimya adası çok soru çözümü yapmıyor ama kimyacı gülçinden biraz soru çözümü izledim. Bu yıl da 9d 3y yaptım. Hedefim full dü ama saçmaladım sınavda. Sonuc olarak sıfır temelden bir yılda bu kadar oldu palmeyi kesinlikle tavsiye ederim

• biradetanketim B kullanıcısına yanıt
    Kimyanız nasıl geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: __Scrubs__

Kimyanız nasıl geldi
    TYT-AYT Full. Ek kaynak hiçbir şey çözmedim gerek de yok. Burada reklam gibi konuşmak istemiyorum ama, kendiniz 1-2 konu bitirdiğinizde anlıyorsunuz nasıl oturduğunu. Hergün ortalama 30-45 dk bakmaktan fazla birşey yapmadım. Kısa sürelerle sık çalışmalar yaptım fen adına. Millet 1 ay ara veriyor fizik kimya biyolojiye ben hep 30-45 dk baktım hepsine. Günde ortalama 1.5 saat ayırdım yani. Zaten adamların fen adına sorduğu sorular, konuyu iyi özümsemiş kavramları oturtmuş tiplerin yapacağı işler. Soru bankası çözmüş kişiler değil.

Fen adına Fizik için NB çözdüm tek TYT 1 yanlış AYT 12-2
    Biyoloji için şansım biraz yaver gitti 12-1 geldi. Çıkmış sorular & Meb kitabı & Bazı konularıda selin hocadan dinledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradetanketim -- 1 Ağustos 2019; 9:19:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.