Şimdi Ara

Forsaken World Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
9.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet arkadaşlar oyun 10 Nisan'da kapalı beta olarak başlıyor.Betaya giriş yapabilmek için beta key bulmanız lazım.Beta Keyleri Facebook sayfasından paylaşabiliyorlar.Kayıt olan herkese anahtar gönderiliyormu net bilgim yok.Eğer işinizi garantiye almak istersenizde bu ve benzeri siteler key dağıtıyor.
    http://aliveingames.com/haberler/4236-forsaken-world-turkiye-kapali-beta-haftasi-basliyor/ 4600 key mevcutmuş.

Site : fw.tr.perfectworld.eu
    Türk oyunları Türkiye sunucusundan oynayacaklardır.
    Tanıtım Videosu :

Facebook Sayfası :https://www.facebook.com/ForsakenWorldTR

Oyundan kısaca bahsedeyim.Haftada 3-4 gün belli saatlerde 3v3 ve 6v6 arenalar oluyor.Onun haricinde her gün girilebilen 12v12 mevcut.Oyunda git şundan 10 tane kes 20 tane kes gibi görevler bolca var.Lakin son seviye olan 80'ne kadar bu görevleri yapmanıza hiç gerek yok.Hergün God's Trial denilen dungeona girerek ve Henry adlı npc nin size hergün verdiği 10-30 görevi yaparak seviye atlayacaksınız.Ayrıca oyuna yeni eklenen sistem ile afk bıraktığınız karakteriniz sabaha kadar yaratık kesebiliyor.Ama yaratık kesmenin bu oyunda expe etkisi çok çok az.Sadece Henry'den 10-30 getir götür görevi ,God's Trial ve karakterinizi training bölgesine AFK bırakarak exp kasabilirsiniz.Dungeonlar yeterince fazla.Değişik değişik binekler , giysiler mevcut.Uçabilen binekler mevcut.
    Priest oyunda çok önemli.Priestsiz dungeon arena olmaz.O yüzden priest sevenler tereddütte kalmadan oynamalılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Nisan 2013; 3:19:20 >

• Mademki türkçe olarak türk server açılıyor bir şans vereceğim.Zaten key de geldi hadi hayırlısı.
  • Mu online yi falan türkçeye çevirselermiş bu biraz erken olmuş sanki.Mükemmel hizmet buna denir.
  • Oyun artık indirilebilir.Beta akşama başlıyor.
  • Görevler karmaşık geldi.Tıkla yap ama bazı görevler çok uğraştırıyor.Usta bul görevi nasıl yapılıyor karmaşık pek ısınamadım.Görevler daha açık olsa
    oynanabilirliği daha iyi olurdu kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

Görevler karmaşık geldi.Tıkla yap ama bazı görevler çok uğraştırıyor.Usta bul görevi nasıl yapılıyor karmaşık pek ısınamadım.Görevler daha açık olsa
    oynanabilirliği daha iyi olurdu kanımca.

Ben sanırım Avrupa sunucularında oynadığım için görevler kolay geliyor. Ek olarak sarı görevlerin haricindekileri pek dert etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Nisan 2013; 19:31:44 >
  • Doluluk oranı nasıl ? Eu'daki gibi doluluk beklemiyorum ama baya doluysa gelebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Doluluk oranı nasıl ? Eu'daki gibi doluluk beklemiyorum ama baya doluysa gelebilirim

1000'e yakın kişi var lakin çoğu aktif oyuncu değildir.
  • 1000 kişi ve çoğu aktif deil mi? Tamam kolay gelsin görüşürüz :)
  • quote:

1000 kişi ve çoğu aktif deil mi? Tamam kolay gelsin görüşürüz :)

Konu Dışı bölümüne açtığın konulardan sonra böyle karar vermene sevindim.
  • Oyunda sorun var sanırım.. Çoğu kişi giriş yapamıyorum. Beta Key aktivasyon sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

1000 kişi ve çoğu aktif deil mi? Tamam kolay gelsin görüşürüz :)

Konu Dışı bölümüne açtığın konulardan sonra böyle karar vermene sevindim.

Anlamadım
  • oyun iyi değil beyler haberiniz olsun.Sesler falan çok kötü grafikler desen Allaha emanet.İndirmeye değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

oyun iyi değil beyler haberiniz olsun.Sesler falan çok kötü grafikler desen Allaha emanet.İndirmeye değmez

Bana Tera'dan sonra grafikler kötü gelmişti.Lakin oyunu bu kadar yermeye hakkın yok.Yaklaşık 6 gb lik oyundan bahsediyoruz.Ayarları en yükseğe aldığınızda gayet güzel görüntü kalitesi ortaya çıkıyor.
    Sesler kötü derken ne kastettiğini anlamadım.Çoğu mmorpg oyununda skill sesleri haricinde kalan müzikler pek önemsenmez.Çünkü exp kasarken , pvp yaparken müzik değil skill seslerini duyuyorsunuz.Skill sesleride bence ortalamanın üstünde.
    Türkçe oyunların arasında en iyilerden biri bence.Yeni açılmış , uzun soluklu Türkçe oyun isteyenlere Forsaken World ilaç gibi gelecektir.

• ilk çıktığı zaman oynamıştım fena bi oyun değil türkiyede piyasa yaparmı bilmem ama maddiyat konusunda sıkıntı çekmeyenlerin kazanacağından eminim.
  • quote:

quote:

oyun iyi değil beyler haberiniz olsun.Sesler falan çok kötü grafikler desen Allaha emanet.İndirmeye değmez

Bana Tera'dan sonra grafikler kötü gelmişti.Lakin oyunu bu kadar yermeye hakkın yok.Yaklaşık 6 gb lik oyundan bahsediyoruz.Ayarları en yükseğe aldığınızda gayet güzel görüntü kalitesi ortaya çıkıyor.
    Sesler kötü derken ne kastettiğini anlamadım.Çoğu mmorpg oyununda skill sesleri haricinde kalan müzikler pek önemsenmez.Çünkü exp kasarken , pvp yaparken müzik değil skill seslerini duyuyorsunuz.Skill sesleride bence ortalamanın üstünde.
    Türkçe oyunların arasında en iyilerden biri bence.Yeni açılmış , uzun soluklu Türkçe oyun isteyenlere Forsaken World ilaç gibi gelecektir.

oyunu yermeye hakkım var sonuçta ben müşteriyim.Beğenmezsem fikrimi söylerim.Yine söylüyorum zaman ve kota kaybı başka birşey değil.Oyunda atmosfer namına hiçbirşey yok.Sesler bunda en büyük etken.Sesleri genel anlamda kullandım çünkü düzgün bir ses yok oyunda.Ne müzikler ne ambiyans 0 yani tam bir rezillik.Bir arkadaşımda çok beğenmişti.Ertesi gün oynuyomusun dediğimde sildim demişti.Umarım sen devam edersin

• quote:

quote:

quote:

oyunu yermeye hakkım var sonuçta ben müşteriyim.Beğenmezsem fikrimi söylerim.Yine söylüyorum zaman ve kota kaybı başka birşey değil.Oyunda atmosfer namına hiçbirşey yok.Sesler bunda en büyük etken.Sesleri genel anlamda kullandım çünkü düzgün bir ses yok oyunda.Ne müzikler ne ambiyans 0 yani tam bir rezillik.Bir arkadaşımda çok beğenmişti.Ertesi gün oynuyomusun dediğimde sildim demişti.Umarım sen devam edersin

Atmosfer yokmuş Bikaç level olup silince atmosfer olmaz zaten

• quote:

quote:

quote:

Sen müşterisi değilsin.Oyunu 2-3 level oynayıp silmişsin.Atmosfer olarak her ırka özel başlangıç bölgesi mevcut.Wampir ile Marksman ırkının başlangıç bölgelerini oyna anlarsın.Sesler en büyük etken diyorsunda acaba sen sesleri kısıkmı oynadın oyunu? Bir youtube videolarına bak derim.Bence müzikleri çok güzel özellikle insanı dinlendirici , huzur verici müzikleri var.Lakin şimdi sesleri değiştirmişler.Her haritanın sesini daha hareketli müziklere bırakmışlar.Bak bu Wampir ırkının başlangıç bölgesi :
     Forsaken World Türkiye

Buda müziği :

Buda başka bir müzik.Yalnız müzikte problem var kulak tırmalıyor.

Ben 80 leveldim Avrupa serverında şimdi TR'ye geçtim.
    Oyun mükemmel değil.Eksikleri olabilir.Lakin buraya gelipte zaman ve kota kaybı , rezillik gibi şeyler söyleyemezsin.Sana göre güzel olmayan oyun başkasına göre güzeldir.Lakin Forsaken genel anlamda güzel bir oyun.
    Ultima Online'ada grafik yüzünden dalga geçen çok var mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Nisan 2013; 17:09:12 >

• ya kendi kendine çelişmişsin.Baydın zaten tartışmıcam dandik oyun kabul et veya etme kötü bunu değiştiremezsin..Sen oynamaya devam uzatma dahada.Alıntı yapmadan cevaplarsın illaki bir cevap atıcaksan.
  • Arkadaş baya bi uyuz olmuşki oyuna bukadar sinirli
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.