Şimdi Ara

Fortnite [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
12
Favori
23.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar, ben kotalı internet kullanıyorum ve Fortnite'ı indirmem imkansız gibi gözüküyor,

arkadaşımdan flash bellek ile oyunu kendi bilgisayarıma hiçbir indirme yapmadan atma şansım var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynayacak arkadaşları bekliyorum;
    Discord
    Discord - Free voice and text chat for gamers
    https://discord.gg/9p5vQX

epic: JaxFellex

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

Dünyayı Kurtar modunda oynayacak varsa eklesin arkadaşlar..ANA üs görevlerini yaparız Tekinli Vadideyim

nickim CamasırMakinesi
    Ben dünyayı kurtarı alacağım fakat bu kısımdaki posta koduna şehrin posta kodunu mu yazacağız? Fortnite [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Ben dünyayı kurtarı alacağım fakat bu kısımdaki posta koduna şehrin posta kodunu mu yazacağız?

Alıntıları Göster
    Alma ücretsiz olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

Alma ücretsiz olacak

Alıntıları Göster
    Aldım bile. Ücretsiz olsa bile v-buck kasılamayacaktır.
  • Sinir krizi geçirebilirsiniz
  • aktif olarak oynayan arkadaşlar varsa benim discord adresimle gelsinler beraber girelim oynayalım...
  • Merhaba ,

İlgilenen olursa bana pm de atabilir.

• Beyler 7.sezon 4. hafta görevinde, farklı maçlarda x4 fırtınakanat uçağı kullan diyor. Yapıyorum ama kabul etmiyor, çözümü bilen var mı?
  • Selam millet! Sıcak bir ortam sohbet, muhabbet oyun oynayanlar için kendisine duo bulabileceği gece yalnız hissedenlerin kahvesini yudumlarken derdini anlatabileceği bir yer açalım dedik o halde bekliyorum. &#128540;

Discord :
    Discord
    Join the WarMachines Discord Server!
    https://discord.gg/PDxXVyU

• aktif olarak oynayan arkadaşlar imzdamdan benim discord adresime gelsinler beraber oynayalım
  • Androidde kablolu veya kablosuz joystick ile oynayan varmı? Varsa hangi marka model kullanıyor.

• Beyler bu duvar merdiven falan için en iyi tuş atamaları hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

Beyler bu duvar merdiven falan için en iyi tuş atamaları hangisi ?
    Ben şöyle kullanıyorum gayet rahat q duvar ,e merdiven, x zemin, c çatı f ile de eşya alma sende kendi rahat ettigin tuş takımını bul wasd ye yakın olsa iyidir . Oyun saatin arttıkça zaten kendi organın gibi yapı yapıyorsun
  • Save the world oynayan varsa üs vs görevlerinde yardımcı olucak ekleyebilir psn Samuraiilo

• arkadaşlar malum save the world şu an indirimde ama maalesef pc ve psn fiyatları farklı malum, yalnız ilginç bir durum var bilgisayardan psn hesabımla giriş yaptığımda oyunu pc fiyatından almaya izin veriyor ancak bilgisayardan psn hesabıma satın alırsam ps4 de oynayabilirmiyim emin değilim, bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim, bu arada fortnite kendi sitesinde yardım bölümünde ps4 den alınırsa bilgisayarda da oynanabileceği bilgisi verilmiş ama pc den psn hesabımla alınırsa ps4 den oynanıp oynanamayacağıyla ilgili birşey yazmıyor maalesef
  • bu oyun çok mu zor yoksa ben mi oynayamıyorum. gelen giden zıplayarak çatır çutur öldürüyor.
  • Selam gençler,

Oğlum aşağıdaki konfigürasyonlu PC si ile bu oyunun çok kastığını söylüyor. Neyin eksik/hatalı olabileceği konusunda yardımcı olabilecek olan var mı ?

Amd Ryzen 3 2200G 3.7/3.5 GHz AM4 65W Radeon Vega 578
    MSI A320M Pro VD/S AM4 Ryzen DDR4 Vga Dvi 321
    8GB DDR4 2133Mhz Ram (Pc) Adata 409
    MSI GeForce GTX 1050TI 4GB Aero Itx GDDR5 128Bit 1050
    WD 1TB 3.5" 7200Rpm 64MB Blue WD10EZEX 246
    Kingston 120GB A400 500/320MB SA400S37/120G 170
    Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set 200
    Frisby FC-9235G Midi Tower Kasa Atx (650W) 400

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

bu oyun çok mu zor yoksa ben mi oynayamıyorum. gelen giden zıplayarak çatır çutur öldürüyor.
    bende aynı durumdayım en fazla 8 kişi vurdum oda dün oyuna yeni başladım 10 gün oldu fakat guruptan çıkma nasıl oluyor bir türlü bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_efe

Selam gençler,

Oğlum aşağıdaki konfigürasyonlu PC si ile bu oyunun çok kastığını söylüyor. Neyin eksik/hatalı olabileceği konusunda yardımcı olabilecek olan var mı ?

Amd Ryzen 3 2200G 3.7/3.5 GHz AM4 65W Radeon Vega 578
    MSI A320M Pro VD/S AM4 Ryzen DDR4 Vga Dvi 321
    8GB DDR4 2133Mhz Ram (Pc) Adata 409
    MSI GeForce GTX 1050TI 4GB Aero Itx GDDR5 128Bit 1050
    WD 1TB 3.5" 7200Rpm 64MB Blue WD10EZEX 246
    Kingston 120GB A400 500/320MB SA400S37/120G 170
    Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set 200
    Frisby FC-9235G Midi Tower Kasa Atx (650W) 400

teşekkürler
    driverlar güncel mi hocam, sistem fena değil
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.