Şimdi Ara

Fortnite [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
12
Favori
23.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pingi düşürmek için bir yol var mı? eu serverin da oynuyorum 100 ping baya zor oluyor böyle.....
  • Beyler oyunu cep hotspotan oynayan varmi? Nekadar kota harciyo 1 tur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler intel pentium işlemci ve 4 gb ram ile fortnite oynanır mı sizce
  • Dünyayı Kurtar modunda oynayacak varsa eklesin arkadaşlar..ANA üs görevlerini yaparız Tekinli Vadideyim

nickim CamasırMakinesi
  • Merhabalar vakit bulamadığımdan oynayamıyorum. S3 - S4 - S5 Season pass mevcut hesabımı satmayı düşünüyorum ihtiyacı olanların bilgisine.
  • Arkadaşlar bende ping sorunu var superonline kullanıcısıyım oynadığınız oyunun ip adresini öğrenebilirmisiniz diyo nasıl öğrenirim diyorum forumlardan diyo bilen yazabilirmi ?
  • epicgames sitesi açılmıyor, oyundada giriş yapmıyor, sorunmu var acaba, siZlerde durun nedir arkadaşlar
  • Arkadaşlar hesabımda 2 doğrulamalı güvenliği aktif ettim ama telefonumu sıfırladım google authenticator silindi. Yedek kodları da bulamadım. Mail atıyorum ama cevap vermiyorlar. Hesabımı nasıl kurtarırım ya da kodu nasıl alabilirim?
  • Beraber oynamak isteyen ekleyebilir. Bobsantino nickim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Beraber oynamak isteyen ekleyebilir. Bobsantino nickim
    ekledim benim nick serkan1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-sakal

ekledim benim nick serkan1907

Alıntıları Göster
    Tamamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunda önceden aynı kartla birkaç kez vpapel almıştım, lakin 2 gündür hiç alamıyorum. kart numarası hatalıdır deyip duruyor, 2 kredi kardı denedim olmadı, ne yapmam lazım, oğlumla beraber oynuyorum bu oyunu :D bazı karakterler almak istiyor ama şimdide bu hata çıktı.
  • Arkadaşlar oyunda hesabımı komple sildirmek için mail attım benden kimlik fotomu dahi istediler böyle birşey varmı?

• Arkadaşlar şu yayıncı yazanlar kimdir nedir bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cratos35

Arkadaşlar şu yayıncı yazanlar kimdir nedir bilen var mı?
    Video çekenler oyuncu isimleri teşhir olmasın diye ayarlardan gizliyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

Video çekenler oyuncu isimleri teşhir olmasın diye ayarlardan gizliyor hocam

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim

• Yaralanıp düştükten sonra ne yapıp ayağa kalkılıyor?
  • Varmı hesap satan arkadaşlar

• Fortnite oyununu bütün cihazlarda denemek isteyenler buyursun :D Root gereklidir. link videonun altında mevcuttur.
    Turancenyoutube
    Fortnite v6.31 Android Redmi not 4 play. Fix 2019. New link download
    https://youtu.be/6jm6sjDIk_o

Halen soruma cevap alamadım ama durm playdan alıyorum artık yapacak birşey yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 28 Kasım 2018; 0:20:55 >

• Arkadaşlar 10 haftanın tüm görevlerini tamamlayınca ne veriyor? Hepsi bitince özel bir skin veriyordu sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.