Bildirim
Fortnite Donma Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kart ayarlarını tek tek deneyerek yap. Ryzen 3 2200g işlemci. rx560 4gb ekran kartı. 8x2 16gb ddr4 2400mhz ram. Ssd ye kurulu bahsettiğin droplar oluyordu. Radeon ayarlarından düzeldi. Örtüşme önleme modu nu aktif ettim düzeldi
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetnakah -- 22 Ocak 2019; 22:34:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
R3-1300X CPU, GTX 1050ti, 16GB Ram, SSD'ye kurulu oyun, oyunun ayarlarını kıssamda arttırsamda
Donma oluyor, FPS kullandığım ayarlarda 60 a sabit hep bu yaşadığımız FPS düşmesi değil donup kalıyor oyun, sıcaklık değerleri normal CPU ve GPU nun, diğer oyunlarda raslamadım bu şekilde bir soruna.
Şu videoyu bi inceleyebilirmisin belki sorununa çare bulabiliriz. -
GTX 1050 ti den GTX 1660 Super'e geçtim daha beter donma ve kasma olmaya başladı FPS sıfıra düşüyor yada 10-20 lere.
https://www.youtube.com/watch?v=MLC9fV3KgF4&feature=youtu.be
Bu videodaki gibi Local klasöründeki ıvır zıvır ları silip, Fortnigh'ı simgesine tıklayıp dosyaları doğrulma yaptım.
Donma problemi düzeldi.
Bugünden beri oyunda inanılmaz bir disk kullanımı var, kurulu olduğu ssd de, arşiv harddiskim de oyunu açınca %100 oluyor ve oyun kesinlikle oynanmıyor.
-
Kara Turgutyoutube
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda oluşan donma,kasma,takılma gibi problemlerin çözümünü videomda paylaştım umarım yardım edebilmişimdir. İzlediğiniz için teşekkürer. #fortnitekasma #fortnitedonma #fortnitetakılma #fortnitefpssorunuhttps://www.youtube.com/watch?v=Z1KgiJMRLuA&ab_channel=KaraTurgutBu videodaki gibi yeni ayarları yapmayı denerseniz probleminiz çözülebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tudoer -- 3 Nisan 2022; 23:58:39 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- gta 5 araba satma
- assassin"s creed 1 türkçe yama
- resident evil 8 türkçe dublaj izle
- cs2 ms sorunu
- mafia definitive edition açılmıyor
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- valorant hesap aç
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- cs 2 hile kodları
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X