Şimdi Ara

Fortnite Donma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Fortnite oynarken ara sira donma giriyor, 3-4 sn suruyor. Sizce sorun ne olabilir?
    Ekran karti GTX 1050 Ti
    Ram 16gb ddr4
    Islemci amd ryzen 5 1600
    Driverler guncel.
    Tam ekran, pencereli tam ekran, pencerelide kasiyor.

• Kart ayarlarını tek tek deneyerek yap. Ryzen 3 2200g işlemci. rx560 4gb ekran kartı. 8x2 16gb ddr4 2400mhz ram. Ssd ye kurulu bahsettiğin droplar oluyordu. Radeon ayarlarından düzeldi. Örtüşme önleme modu nu aktif ettim düzeldi

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetnakah -- 22 Ocak 2019; 22:34:20 >
  • R3-1300X CPU, GTX 1050ti, 16GB Ram, SSD'ye kurulu oyun, oyunun ayarlarını kıssamda arttırsamda
    Donma oluyor, FPS kullandığım ayarlarda 60 a sabit hep bu yaşadığımız FPS düşmesi değil donup kalıyor oyun, sıcaklık değerleri normal CPU ve GPU nun, diğer oyunlarda raslamadım bu şekilde bir soruna.
  • Şu videoyu bi inceleyebilirmisin belki sorununa çare bulabiliriz.

• GTX 1050 ti den GTX 1660 Super'e geçtim daha beter donma ve kasma olmaya başladı FPS sıfıra düşüyor yada 10-20 lere.
  • https://www.youtube.com/watch?v=MLC9fV3KgF4&feature=youtu.be

Bu videodaki gibi Local klasöründeki ıvır zıvır ları silip, Fortnigh'ı simgesine tıklayıp dosyaları doğrulma yaptım.
    Donma problemi düzeldi.
  • Bugünden beri oyunda inanılmaz bir disk kullanımı var, kurulu olduğu ssd de, arşiv harddiskim de oyunu açınca %100 oluyor ve oyun kesinlikle oynanmıyor.

• Kara Turgutyoutube
    Merhaba arkadaşlar son zamanlarda oluşan donma,kasma,takılma gibi problemlerin çözümünü videomda paylaştım umarım yardım edebilmişimdir. İzlediğiniz için teşekkürer. #fortnitekasma #fortnitedonma #fortnitetakılma #fortnitefpssorunu
    https://www.youtube.com/watch?v=Z1KgiJMRLuA&ab_channel=KaraTurgut

Bu videodaki gibi yeni ayarları yapmayı denerseniz probleminiz çözülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tudoer -- 3 Nisan 2022; 23:58:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.