Şimdi Ara

Forum Açmak (0 BİLGİ YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar doğru yere mi açtım bilmiyorum ama uzun zamandır düşündüğüm bir fikrim bir türlü cesaret edemedim şimdiye kadar ama sanırım zamanı geldi bunun içinde forum açmam gerek ama bu iş için hiç bir bilgim yok domain sitelerine bakındım biraz anlamadığım bir sürü şey yok hosting,.... MB Web Alanı,e-posta hesabı vs vs bunlar nedir ne işe yarar bilgilerdirir misiniz
    forum için günde 5000 ziyaretçi geleceğini düşünüyorum ve bunların üyelik alabilmesi için forumda paylaşımda bulunabilmesi için ne tür özellikte bir domain,hosting vs. şeylerin minimum oranı ne olmalıdır yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: G4LE

Merhaba arkadaşlar doğru yere mi açtım bilmiyorum ama uzun zamandır düşündüğüm bir fikrim bir türlü cesaret edemedim şimdiye kadar ama sanırım zamanı geldi bunun içinde forum açmam gerek ama bu iş için hiç bir bilgim yok domain sitelerine bakındım biraz anlamadığım bir sürü şey yok hosting,.... MB Web Alanı,e-posta hesabı vs vs bunlar nedir ne işe yarar bilgilerdirir misiniz
    forum için günde 5000 ziyaretçi geleceğini düşünüyorum ve bunların üyelik alabilmesi için forumda paylaşımda bulunabilmesi için ne tür özellikte bir domain,hosting vs. şeylerin minimum oranı ne olmalıdır yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar;

Sorularınızı elimizden geldiğince yanıtlamak istemekteyiz,

Web alanı: Web sitenizin toplam boyutudur. Yani, sunucu üzerinde kaplayacağı maksimum alandır.
    E-posta hesabı: mail hesap iznidir. destek@proirc.net gibi mail adresleri almanız için gereklidir.

Günde 5000 ziyaretçi normal düzeydeki hosting hizmetiyle barındırılabilirdir. Web sitemizden forum hosting hizmetlerinden herhangi birisini seçerseniz, ücretsiz olarak MyBB, SMF, PhpBB gibi forumları kurabilir ve teslim edebiliriz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Hocam PM attım.
  • valaha hocam 0 fırdan yapdırırsan dunyanın parasını verırsın ben cok masraf etdım bakmaya fırsatım yok herşeyı satıyorum buyur hasır herşeyı yapilmış sıte
    http://forum.donanimhaber.com/m_108087606/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.