Şimdi Ara

Forum çöpe dönmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kaç aklı başında adam vardı onlarıda göremiyorum noldu lan buraya siz nesiniz olm ne yaptınız buraya olm bu foruma ne oldu lan neden böyle bi yer yaptınız burayı neden neden nedeeeeen biri açıklasın uruk nerde mavzer nerde knitta nerde levotiron nerde jürklopp nerdee nerdeeeeeee nerde newberkaysannn kaliteli troller nerde siz berbatsınız lan çöpe döndürmüşsünüz sözlüğü hanıncipsi nerde ah ulan ah

• Ben hep burada gezindim ama hiç yorum atmadım.Bu sayfaya yorum yazan nasıl 60kişi felan varsa 300ü benim gibi, insanların yorumlarını merak eden kişiler.

Geçen sene EA'cı yoktu.Bence onlar gelmesi forumu bitirdi.Tarih edebiyatı denemeden öğrensen de olur derlerdi.Ayt Tarihmiş edebiyatmış böyle ezberle öğren geç konuların baş harfi bile geçmezdi.

Her adam farklıydı,kaliteliydi.Eski troller bile kaliteliydi yahu.Bugün biri Msü trolü attı gözümün önünden geçen senem geçti.Gandalf ikonlular yok muydu peki?Onlar buranın direkleriydi resmen.Hatırladığım bi samuray ikonluTartarusxd var bu sene .Ama adam gizli takılıyor.Geçen seneyi kaliteli kılan birisiydi o da.Şükür ki soru çözüm bölümü geçen sene gibi hâla yardımlaşma içinde.Dh'ın biteceği zaman soru çözümlerine cevap gelmeyeceği andır.

Ha birde yeni tipler çıkmış.Öyle 5günde dalgaları bitirsen olur diyen rakip eleyen tip .Msüden çıkıp apotemi önerebilen tip.Eski konuları up spamı atan aptal tip.Yazık vallahi.

Önceden forumda ben kızım diyen 1 kişi bile yoktu.Mutlaka kız vardı tabi.Ama dh'da takılan kız ben kızım diye belli etmez,erkekten daha erkektir.Geçen bir konu açıldı kötü bir olayla ilgi.Üzücü gerçekten o konuya inanabilen insanların olması.Çok kişiyi deşifre etti.Türk kızı zekidir arkadaşlar öyle erkekle bir odada özel ders almaz.Hele de korona varken?Csb bu forumun bir diğer kültürü bilmiyor musunuz?Çok çalışmaktan beyinler mi sulanmıştı acaba?

70tytli adam varsa da kendini belli etmezdi.Sınav sonrası gelir buraya 70net yaptım neresi gelir diye konu açardı.

Şimdi bir iki adam var forumda adamlar her konuda yorum açıyor ,soru çözüm bölümündeki etkinlikleri de 0.Bu kadar boş zamanı nereden buluyorlar ya?

2020 Dh'ın en kötü yılıdır.Bunu inkâr eden 2019lu ve öncesini bilen Dh'lı eminim ki yoktur.Şahsen geçen sene Dh'ı takip ettiğimden de çok pişmanım.Bağımlılık yapmıştı diye.Şu anda tek amacım zaten sınav ertelenmesi hakkındaki görüşler.
    Bir milyar yıllık klişe muhabbet. Sizin güzeldi dediğiniz zamanlarda biz, şu sene güzeldi ama şimdi öldü diyorduk. Bizim güzel dediğimiz zamanda da birileri aynı şeyi diyordu.

Troll'ün kalitelisi olmaz. Alayı geri zekalı, veya en iyi ihtimalle aşırı asosyal tipler. Hep de böyleydi. Şu yapış yapış romantizme hiç gerek yok.
  • URUK GİTTİ HER ŞEY BİTTİ
  • Haklisinda forum dediğin toplumun kendisi cok da bisey bekleme bro
  • Ağa b
  • matrix066 M kullanıcısına yanıt
    neden gitti komple mi bıraktı
  • Kimse kalmadı ki
  • İpini koparan burda bro. Yakında bende gıdecem burdan.
  • burda ertelenme ya da mast konularını görmektense bırakırlar tabii. deneme önerisi istiyoruz cevap gelmiyo biri çıkıyo mast konusu açıyo 1728182 cevap aw
  • başlık nick uyumu
  • Ygs lys zamanları daha iyiydi sanki
  • matrix066 M kullanıcısına yanıt
    yoo daha geçen konumda gördüm ama mesaj atamıyor sadece en son 3 gün uzaklaştırması vardı
  • AppleFB kullanıcısına yanıt
    z nesli hızlı geliyor ondandır
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    sjsjsj
  • sınavın son ayları forum için kafa dağıtma aylarıdır ben mayıstan önce buraya sadece ders için giriyordum ocak-mayıs arası hiç girmedim hep banladım kendimi arada faydalı konulara bakıyordum sadece.artık bunaldık be kardeşim hala kitap/deneme önerisi mi isteyeceğiz veya yapacağız sürekli olarak son 10 gün kalmış herkesin denemeleri hazırdır ve çözüyordur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 14 Haziran 2020; 23:8:25 >
  • 2019 da kafa böyle dağıtılmıyodu hocam
  • odtütıp kullanıcısına yanıt
    hocam sosyal medya zehirlenmesi yıllar geçtikçe artıyor ve kafa dağıtma anlayışı da buna bağlı olarak kalitesizleşiyor yapacak hiçbir şey yok.
  • Ben hep burada gezindim ama hiç yorum atmadım.Bu sayfaya yorum yazan nasıl 60kişi felan varsa 300ü benim gibi, insanların yorumlarını merak eden kişiler.

Geçen sene EA'cı yoktu.Bence onlar gelmesi forumu bitirdi.Tarih edebiyatı denemeden öğrensen de olur derlerdi.Ayt Tarihmiş edebiyatmış böyle ezberle öğren geç konuların baş harfi bile geçmezdi.

Her adam farklıydı,kaliteliydi.Eski troller bile kaliteliydi yahu.Bugün biri Msü trolü attı gözümün önünden geçen senem geçti.Gandalf ikonlular yok muydu peki?Onlar buranın direkleriydi resmen.Hatırladığım bi samuray ikonluTartarusxd var bu sene .Ama adam gizli takılıyor.Geçen seneyi kaliteli kılan birisiydi o da.Şükür ki soru çözüm bölümü geçen sene gibi hâla yardımlaşma içinde.Dh'ın biteceği zaman soru çözümlerine cevap gelmeyeceği andır.

Ha birde yeni tipler çıkmış.Öyle 5günde dalgaları bitirsen olur diyen rakip eleyen tip .Msüden çıkıp apotemi önerebilen tip.Eski konuları up spamı atan aptal tip.Yazık vallahi.

Önceden forumda ben kızım diyen 1 kişi bile yoktu.Mutlaka kız vardı tabi.Ama dh'da takılan kız ben kızım diye belli etmez,erkekten daha erkektir.Geçen bir konu açıldı kötü bir olayla ilgi.Üzücü gerçekten o konuya inanabilen insanların olması.Çok kişiyi deşifre etti.Türk kızı zekidir arkadaşlar öyle erkekle bir odada özel ders almaz.Hele de korona varken?Csb bu forumun bir diğer kültürü bilmiyor musunuz?Çok çalışmaktan beyinler mi sulanmıştı acaba?

70tytli adam varsa da kendini belli etmezdi.Sınav sonrası gelir buraya 70net yaptım neresi gelir diye konu açardı.

Şimdi bir iki adam var forumda adamlar her konuda yorum açıyor ,soru çözüm bölümündeki etkinlikleri de 0.Bu kadar boş zamanı nereden buluyorlar ya?

2020 Dh'ın en kötü yılıdır.Bunu inkâr eden 2019lu ve öncesini bilen Dh'lı eminim ki yoktur.Şahsen geçen sene Dh'ı takip ettiğimden de çok pişmanım.Bağımlılık yapmıştı diye.Şu anda tek amacım zaten sınav ertelenmesi hakkındaki görüşler.

• Pikamaru kullanıcısına yanıt
    geçen sene keşfettim burayı kesinlikle katılıyorum,geçen sene milyon kat daha iyiydi
  • Pikamaru kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam geçen sene efsaneydi forum ortamı yıl geçtikçe rekabetten dolayı bencillik ve çıkarcılık artıyor,bugünkü msü trollünü ben attım xD
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.