Şimdi Ara

forum ders çalışma süremi üçe katladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • foruma katılmadan önce yeterince çalışmıyordum. Foruma katıldığım vakitten itibaren, günümün tamamı çalışmakla geçiyor. Evet, özendiğimden. Ben de top tier istiyorum ulan!.!!

• Bir gün tüm dh top tierlı olacak !

• Top tier’dayız diye mutlu sanıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoh artıh

ODTÜ seni bekler.

• İşte bu. Top tier kazandığın zaman artık hayattan bir beklentin kalmayacak ve kurtuluşa ereceksin tek yapman gereken 3 4 okuldan birine girmek hayatın tüm sırrı bu

• Keşke bende de olsa hala adam gibi çalışma düzenim yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Top tier için çalışmaya devam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim uyarılarım işe yarıyor gibi   Keşke beni de uyaran olsaydı, daha önce boş boş "Bilgisayar için kendini geliştirmek önemli, okul fark etmez." diye geveliyordu millet.

Hatta tekrar yazayım, bu konuda da çok yanlış fikir vardı daha önce:

Okul > Bölüm (TR için durum bu, çok alakasız olmadığı sürece)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 9 Ocak 2025; 17:36:38 >
  • ikigai kullanıcısına yanıt

Ben buna katılmıyorum işte. Bu işin yarısı yaptığın sıralamaysa diğer yarısı de tercih ettiğin bölüm bence. 10k yapıp top tierda istatistik yazanın aldığı eğitimle daha düşük sıralamalara mühendislik yazan adamın aldığı eğitim bir mi sence? İkisi 4 sene sonra bambaşka insanlar olacaklar.

• ikigai kullanıcısına yanıt

ODTÜ ve İTÜ mühendisliklerinden ayrılıp YTÜ İktisat/İşletme gelen çok insan var. Bu durumda YTÜye geçenler yanlış mı yapmış oluyor?

• "çok alakasız değilse" dedim fark ettiyseniz. Mesela Sakarya Bilgisayar okuyacağınıza gidip ODTU Endustri okuyun demek istiyorum hatta stat da olur bu durumda, sıralamadan bağımsız ne demek istediğim anlaşılsın diye örnek verdim. Elektronik Mühendisliği isterken gidip istatistik okuyun demiyorum.

Yine de diploma konusunda çok ısrarcı değilseniz, vasat bir unide mühendislik yerine, top tier herhangi bir sayısal bölümü tavsiye ederim.

• Jamser kullanıcısına yanıt

ITU ile YTU arasındaki fark bu kıyaslamayı yapmaya yetmiyor. YTU işletme/fizik falan bırakıp herhangi bir unide muhendisliğe geçen de çok oluyor, kim ne yapıyor tek tek doğru/yanlış değerlendirmesi yapamam; burada genel konuşuyorum.

• Forumda ders çalışma günlüğü tuttuğum zamanlar iyiydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok durmamak lazım negatif etki yapıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.