Şimdi Ara

forum hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar forumda yeniyim ve ne yapacağımı tam olarak bilemediğimden buraya konu açma gereği duydum herhangi bir yardım konusu bulabilsem oraya mesaj atardım herneyse ben avatar değiştireceğim ama değişmiyor sanırım bi sorun var forumda yardımcı olursanız sevinirim sağolun

• Buranın yetkili abisini çağırdım gelir ilgilenir şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

Buranın yetkili abisini çağırdım gelir ilgilenir şimdi.

bekliyorum
  • dh premium alırsan hızlı erişim butonu sayesinde kolayca değiştirebilirsin dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

dh premium alırsan hızlı erişim butonu sayesinde kolayca değiştirebilirsin dostum.

daha avatar bile koyamazken neyin premiumunu alıcam aga forumun alayında pre var sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockstein

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

dh premium alırsan hızlı erişim butonu sayesinde kolayca değiştirebilirsin dostum.

daha avatar bile koyamazken neyin premiumunu alıcam aga forumun alayında pre var sanki

beta.donanimhaber.com/editavatar_burak.asp

Üzerinden değiştirmeyi dener misiniz? Resmi yükledikten sonra sayfada göremiyorsanız bufferda kalmıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba şimdi biraz gelişme kaydettik bu sefer kırpma kısmındayım ancak devamı gelmiyor, kırpma seçeneklerine tıklıyorum herhangi birşey olmuyor ve resimler bir dosya ikonu halinde gözüküyor sanırım buffer o sizin dediğiniz şey ve kırpmadan başka seçenekler yok saygılar @Lotus Expeditor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockstein -- 10 Kasım 2013; 21:58:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockstein

merhaba şimdi biraz gelişme kaydettik bu sefer kırpma kısmındayım ancak devamı gelmiyor, kırpma seçeneklerine tıklıyorum herhangi birşey olmuyor ve resimler bir dosya ikonu halinde gözüküyor sanırım buffer o sizin dediğiniz şey ve kırpmadan başka seçenekler yok saygılar @Lotus Expeditor

Resmi onayladığınızda gözükmüyorsa kronik bir sorun o yarın sunucu yönetimi ile çözülür o. Forum ile ilgili sorun ve görüşleriniz bölümüne konu açarsanız en kısa sürede haberdar olabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citizen Nerde
  • şimdilik hazır avatar kullanıyorum umarım ileride sorun çözülür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.