Bildirim
forum hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Buranın yetkili abisini çağırdım gelir ilgilenir şimdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: TYLER*
Buranın yetkili abisini çağırdım gelir ilgilenir şimdi.
bekliyorum -
dh premium alırsan hızlı erişim butonu sayesinde kolayca değiştirebilirsin dostum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya
dh premium alırsan hızlı erişim butonu sayesinde kolayca değiştirebilirsin dostum.
daha avatar bile koyamazken neyin premiumunu alıcam aga forumun alayında pre var sanki -
quote:
Orijinalden alıntı: Rockstein
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya
dh premium alırsan hızlı erişim butonu sayesinde kolayca değiştirebilirsin dostum.
daha avatar bile koyamazken neyin premiumunu alıcam aga forumun alayında pre var sanki
beta.donanimhaber.com/editavatar_burak.asp
Üzerinden değiştirmeyi dener misiniz? Resmi yükledikten sonra sayfada göremiyorsanız bufferda kalmıştır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba şimdi biraz gelişme kaydettik bu sefer kırpma kısmındayım ancak devamı gelmiyor, kırpma seçeneklerine tıklıyorum herhangi birşey olmuyor ve resimler bir dosya ikonu halinde gözüküyor sanırım buffer o sizin dediğiniz şey ve kırpmadan başka seçenekler yok saygılar @Lotus Expeditor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockstein -- 10 Kasım 2013; 21:58:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rockstein
merhaba şimdi biraz gelişme kaydettik bu sefer kırpma kısmındayım ancak devamı gelmiyor, kırpma seçeneklerine tıklıyorum herhangi birşey olmuyor ve resimler bir dosya ikonu halinde gözüküyor sanırım buffer o sizin dediğiniz şey ve kırpmadan başka seçenekler yok saygılar @Lotus Expeditor
Resmi onayladığınızda gözükmüyorsa kronik bir sorun o yarın sunucu yönetimi ile çözülür o. Forum ile ilgili sorun ve görüşleriniz bölümüne konu açarsanız en kısa sürede haberdar olabilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Citizen Nerde -
şimdilik hazır avatar kullanıyorum umarım ileride sorun çözülür
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X