En son Haziran'da rdr 2 oynamışım, onu da 2 saat açıp bırakmışım. Neyse midtermlerden sonra kafa dağıtmalık bir şeylere başlayayım diyorum. Siz neler oynuyorsunuz? baldurs gate 3 alınır mı? işletim sisteminden dolayı benim çok fazla alternatifim yok oyun olarak, 2060lı Monster var ama onun da fan sesine dayanamadığım için onda bir şey oynamıyorum. Önerileriniz var mı? |
Forum halkı hangi oyunları oynuyor?
-
-
Spor yarış ne varsa, Ets2 fifa forza favorim, dirt 4, nhl, driveclub da değeri bilinmeyen oyunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
csgo en iyi oyun
2 sene önce 2 gün boyunca uyumayıp oynadığımı bilirim ama şuan sadece lol oynuyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
lol oynuyom bg3 baya iyi korsan bitirdim
-
Cs2
Dbd güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben rekabetçi fps oyunlarını oynayamıyorum. zaten hileden ban yedim ana Steam hesabımda
-
Baldurs gate 3 benim için hiç tipim değil, sırasıyla The Last of us part 1, god of war, “ ragnarok, cyberpunk 77. Bu sıralama sizi uzun süre meşgul eder ondan sonra mafia definite edition vs. Vs.
Mac'te oynayacağım hocam her oyun yok maalesef. cyberpunk mac'e gelecek 2025 başında, steam'e aldım da hiç oynamadım.
alet güçlü bu arada m4 pro işlemcili, izlediğim incelemelerde baldurs gate 3'te ultra ayarlarda 4k çözünürlükte 50-60 fps ama native oyun yok doğru düzgün. Olanlarla idare edicez artık, oyun için almadım pc'yi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix -- 13 Kasım 2024; 20:56:5 > -
cs 1.6, half life, cs2, bağımlı gibi oynarım. Ama kafamı kaldıracak vaktim yok.
-
Black myth wukong a başladım
War thunder, rainbow six siege, team fortress 2, hoi4, fallout new vegas. Bunları oynuyom şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTENFİKRET -- 14 Kasım 2024; 23:33:22 >
hocam steam'de erotik oyunlar var oynadın mı hiç? eş dost görür die indiremiyorum
-
Minecraft
Hocam gelin bir ara girelim ben ağır dbd oyuncusuyum
Brawl stars ama sildim birakmaya calisiyorum tüm hesapları toplasak 2000 e yakın saatim vardır.
Baldurs Gate, DnD evreninin Unutulmuş Diyarlar bölgesinde geçiyor. Baldurs Gate 3 oynamadan önce 1 ve 2yi de oynamanı öneririm. Yoksa bayağı bir şey kaçrırsın. Jaheira kim, Minsc kim, bunları öğrenmeden 3. oyuna geçmemelisin. Ayrıca bu oyunların DLClerini oynamazsan yanlış edersin. Bunlar da devam oyunları. Ayrıca bu 2 oyun ve DLCler, fan sesi çıkartmayacak kadar hafif oyunlar. Ayrıca macOS uyumlu sürümleri de var.
Beni sorarsan, Chrono Trigger diye bir oyuna başladım. Final Fantasy ve Dragon Quest yapımcıları ortak yapımı. Vizelerden sonra bitiririm diye düşünüyorum.
Kafa dağıtmalık bir oyun arıyorsan Ronnie McNutt diye bir adam var, onun videolarını izleyebilirsin. Sana yardımcı olacağından hiç şüphem yok.
-
Yok hiç oynamadım ama merak ediyorum
Ekleyin hocam isterseniz
hocam giriyorsun metacritice en iyi oyunlari bulup hepsini indiriyorsun sonra hic birinden gram zevk almayip kapatiyorsun, lol indiriyorsun hayatsiz gibi lol oynuyorsun
Benzer içerikler
- ayt kimya kaynak önerileri
- mustafa yağcı ayt matematik pdf
- dgs bilgisayar mühendisliği 3.sınıftan başlatan üniversiteler
- eskişehir"deki en iyi dershaneler
- 2008 liler ne zaman yks ye girecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X