Şimdi Ara

FORUM ÜYELERİNDEN DEFECTED ARKADAŞIMIZI KAYBETTİK (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
8
Favori
53.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
559 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin. Nasıl olmuş. Yardımcı olabileceğimiz bir şey var mıdır ailesine.

• Allah rahmet eylesin.

• Allah rahmet eylesin. Eski uyelerden oldugu icin bilirdim kendisini. Ayni avatari kullandigimiz icin de dikkatimi cekerdi mesajlari. Uzuldum, mekani cennet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • Mekanı cennet olsun çokça okurdum oyun konularında mesajlarını her ne kadar şahsen tanımasamda sanki arkadaşımı kaybetmiş gibi üzüldüm

• Allah rahmet eylesin.

• Allah rahmey eylesin.

• Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet olsun. Bana bundan 6 yıl önce bu zamanlar vefat eden dedemi ve nenemi hatırlattı.

• Allah cc rahmet eylesin. Ruhuna EL Fatiha
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun insAllah

• Allah rahmet eylesin. Mekanı cennetolsun, geride kalanlara sabır versin inşaallah.

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

• Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin inşallah

• Başınız sağolsun.

• Bana buradan 8 sene önce vefat eden Sercan abimi hatırlattı.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun, inşallah.

• Tanımıyorum ama çok üzüldüm.Rabbim rahmet eylesin inşAllah.

Geçen yıl hem r10 da hem ircforumlarin da 15 yildir tanidiğimiz bir arkadaşımızı henüz 34 yaşında kaybettik. Rabbim hepsine rahmetiyle muamele eylesin inşAllah

• Merhabalar abi. Forumda ilk defa bir ölüm haberi gördüm. Forumun eski üyelerinden değilim, son zamanlarda katıldım. Konuyu en üstlerde görünce bi tuhaf hissettim. Ölüm sonuçta, durdum böyle bi. DonanımHaber forumu gerçekten çok güzel bir ortam. Aile ortamı gibi çoğu kez. Çeşit çeşit insanlar var, seviyesi düşük olanı da var kaliteli olanları da. Hiç tanımadığım, mesajına hiç ama hiç denk gelmediğim, hatırlamadığım bir üyenin vefat haberiyle karşılaştım. Hiç tanımadığım bir insana üzüldüm, yorumları okudum daha da etkilendim. Çoğu arkadaş kendisiyle zamanında konuşmuş hatta tartışmış vs. Ama ölüm bu, ne zaman olacağını bilemeyiz. Kalp kırmamak en önemlisi. Bence bu sonucu kafamıza da kalbimize de kazımalıyız. 2 hafta önce yaşamla ilgili hayalleri olan bir insanın şuan olmadığını bilmek acı verici. 2 hafta önce basit şeyler yüzünden tartıştığımız belki de kalp kırdığımız biri şuan yok, acı verici. DonanımHaber ailesi olarak bu acıya ortak oldum, oluyorum. Başımız sağolsun, Allah günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun. Ailesine de sabır diliyorum. Umarım mutlu bir hayat yaşamış, daha mutlusunu görmek için göçmüştür bu dünyadan. En azından kendimizi böyle teselli edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDex -- 11 Ocak 2021; 10:17:34 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.