Şimdi Ara

FORUM ÜYELERİNE ÖZEL KAMPANYA***PlayVision MK802 II Android 4.0 - 1GB DDR3 - A10 İşlemci - MiniPC*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
7.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rfve

Birkaç mesaj üstte paylaştım zaten.
    yine yazayım

http://www.geekbuying.com/item/MK808-Dual-Core-Android-4-1-Jelly-Bean-TV-BOX-Rockchip-RK3066-Cortex-A9-Mini-PC-stick-307415.html

56,99 usd + free shipping. (75 euro altı olduğundan gümrüğe takılma olmaz)
    -3 usd de indirim kuponu var

(50 usd üstü 3 usd indirim kodu
    VUOAVEHL)

53,99 usd

yukarıdaki cihazdan dual core işlemci dual wifi anten gibi artıları var.

Quad core işlemcili cihazlar da çıkacak tahminen 1-1,5 aya kadar çıkar.

DH daki şu forumuda takip edebilirsin.forumda bu cihazları kullanan tecrübelerini paylaşan kişiler var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_67012941/mpage_16//tm.htm#68328602

100 TL civarında fiyat çıkıyor. Y.dışı, garantisiz, bir de o TV ibaresi varken takılmaması çok mümkün değil. F/P deyince ben biraz daha hoş birşeyler ummuştum.

• Ticaret bu işine gelen alır tabi ama 1000 mesaj olayı bir acaip olmuş tabiki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

klavye mouse sorunu ucuz yoldan hallolursa super bi fırsat.. 1000 mesajlık kotada acımasızca olmuş..

bu sekil yazmıstım herkesden özür dilerim, fiyat super filan degilmiş mesaj kota uygulamasıda gayet yerinde olmus, fiyatı bilmeyipde bodoslama dalacak arkadasları frenler.. bide 10 tane ile sınırlı olayı varkı.. necizhane tavsiyem satmaya bile degmez gotur mahallede eşe dosta dagıt daha iyi
  • Herşey bir yana konuyu açan arkadaşın mesaj sayısı 1 :) Ben de şahsen mesaj sayısı 1000 olmayanda ürün almıyorum . Ne olacak şimdi ?
  • Değerli Arkadaşlar,

Satmış olduğumuz ürünün benzerleri yurt dışı sitelerde elbetteki daha ucuza bulunabilir. Sonuçta bir ürünü ülkemizde yasal olarak satabilmek için gerekli yasal izinleri almak, satış sonrası sevis hizmetini verebilmek, lojistik desteğini ithalatçı firma olarak sağlamanız gerekmektedir. Ayrıca malın gümrük, KDV ve ÖTV vergilerini ödemek, satış ağı içinde bulunan firmaların da karını gözetmek zorundayız. En önemli nokta ise müşteri memnuniyetinin sağlanmasıdır. Bütün bu süreçlerin sonucu olarak belli bir maliyet oluşmaktadır. Olaya bu açıdan yaklaşmanızı rica ediyoruz.

Bir ürünü ülkemizde satışa sunmadan önce bir çok açıdan incelemeye tabi tutuyoruz. Bizim için öncelikli kriter teknik özelliklerin yanında cihazın stabil çalışması ve müşteri memnuniyetinin sağlanmasıdır. Ürünümüzü stoklarımıza girmiş olmasına rağmen 3 hafta gecikmeli olarak piyasaya sürdük. Sebebi ise yazılımsal bazı sorunlardı. Yeni yazılım hazırlandıktan sonra tekrar test edip cihazları güncelledikten sonra satışa sunduk. Amacımız sadece ve sadece müşteri memnuniyetini sağlamaktı.

Emin olun yurt dışından alacağınız ve teknik özellikleri daha iyi olan bir çok ürünün daha iyisi, siz kargonuzu almadan önce piyasaya sunulmuş olacaktır. Dünyanın öteki ucundan gelen ürünün sağlam kalıp kalmadığını veya ne kadar süre daha çalışacağını siz düşünün. Biz sonuçta 2 yıl garantisini veriyoruz. Şunu unutmamak gerekir ki, yurt dışından sipariş verilen bir ürün için ödediğiniz, daha az gibi gözüken maliyet, eğer üründe problem yaşanırsa tamamen çöpe atılmış bir para haline de gelebilir. Tüm yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.
    PlayVision Elektronik.

• Değerli Arkadaşlar,
    Forum üyelerine özel kampanyamızda başta yer alan 1000 mesaj sınırını, PM ile iletilen talepler doğrultusunda ve yine DH yöneticilerinden sayın Geccce ile yaptığımız görüşmeye istinaden kaldırmış bulunuyoruz. İlk talepte bulunan 10 kişiyi kampanyamızdan yararlandıracağız.

Saygılarımızla.
  • Bundan 2 ay kadar önce yurt dışından bu ürünü almıştım. Çinlilerin bilmem ne bayramına denk geldik diye bir buçuk ayda zor gelmişti. Bizim peder evde görünce baya heves etti fakat bir tane daha almaya gözüm yememişti...:)

Sayın yetkili PM attım. Dönüşünüzü bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayVision_Elektronik

Değerli Arkadaşlar,
    Forum üyelerine özel kampanyamızda başta yer alan 1000 mesaj sınırını, PM ile iletilen talepler doğrultusunda ve yine DH yöneticilerinden sayın Geccce ile yaptığımız görüşmeye istinaden kaldırmış bulunuyoruz. İlk talepte bulunan 10 kişiyi kampanyamızdan yararlandıracağız.

Saygılarımızla.

İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar,

Sıcak fırsatlar bölümünde konu açarak sizlere bir nevi teklifte bulunan firmaların ürünleri ile ilgilenebilirsiniz / ilgilenmeyenbilirsiniz, fiyatı uygun / pahalı bulabilirsiniz vs. Lütfen bu görüşlerinizi dile getirirken kullanmış olduğunuz üslup aşırıya kaçmasın.

Kampanyadan yararlanacak arkadaşlara hayırlı olmasını umar, hepinize iyi forumlar dilerim.

• Konu ile alakasız yorumlar ve kural dışı linkler kaldırıldı.
    Fırsatı düzenleyen firma yetkilisinine forum mesajı kotasını kaldırdığı için kendi adıma teşekkürler.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcom

Bundan 2 ay kadar önce yurt dışından bu ürünü almıştım. Çinlilerin bilmem ne bayramına denk geldik diye bir buçuk ayda zor gelmişti. Bizim peder evde görünce baya heves etti fakat bir tane daha almaya gözüm yememişti...:)

Sayın Madcom ödemeniz alınmış ve ürününüz kargoya verilmek üzere hazırlanmıştır. Çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla.
  • biri kısaca bu cihazla neler yapılır ne işe yarar sıralayabilir mi acaba. ben pek anlamıyorum da bu cihazlardan
  • 10 yıldır foruma üyeyim. Kıdemim yeterlidir diye düşünüyorum. Bir tane alıyorum. Banka hesap numaranı bildir.
    Havaleni çıkarayım. Malımı gönder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

biri kısaca bu cihazla neler yapılır ne işe yarar sıralayabilir mi acaba. ben pek anlamıyorum da bu cihazlardan

Üzerinde bulunan HDMI girişi ile LCD TV ye bağlıyorsunuz. Gücüde yine TV nizin USB sinden alıyor.

Üzerinde wireless alıcısı mevcut. Direkt evdeki modeme bağlayabiliyorsunuz.

Bir HD medya player olarak kullanabiliyorsunuz. Google store'dan ücretsiz indireceğiniz MX player programı ile açamayacağı MKV,divx vs film yok. Bir de bu player'ın sürektli yeni codeklerini storedan indirebiliyorsunuz.

Yine Google Store'dan indireceğiniz YouTube programı ile HD klipleri, izlemediğiniz dizileri falan izleyebilirsiniz. Özellikle HD klipler çok iyi oluyor.

Browser özelliği ile internete girebiliyorsunuz. Crome, opera gibi explorer'ları storedan indirebiliyorsunuz.

DLNA özelliğini ben çok kullanıyorum mesela. Evdeki PC den resim, film, müzik gibi dosyaları network üzerinden alıp direkt TV ye iletebiliyor. Hiç harddisk ile uğraşmıyorsunuz.

Angry bird gibi bazı oyunları LCD TV de oynayabiliyorsunuz. Yine google store da bir çok oyun mevcut.

Torrent programı kurarak internetten film falan indiriliyor. PC yi gece açık bırakmaya gerek kalmıyor.

Klayve ve mouse bağlanabiliyor. Kablolu veya kablosuz farketmiyor. Zaten mouse olmadan iş yapamazsınız.

Plug & play ses kartlarını ve bir kısım web kameraları destekliyor. Skype için. Fakat kamera olayını ben hiç denemedim. Ses kartı olayını denedim. Çalışıyor.

Şuan aklıma gelen bunlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

biri kısaca bu cihazla neler yapılır ne işe yarar sıralayabilir mi acaba. ben pek anlamıyorum da bu cihazlardan

Üzerinde bulunan HDMI girişi ile LCD TV ye bağlıyorsunuz. Gücüde yine TV nizin USB sinden alıyor.

Üzerinde wireless alıcısı mevcut. Direkt evdeki modeme bağlayabiliyorsunuz.

Bir HD medya player olarak kullanabiliyorsunuz. Google store'dan ücretsiz indireceğiniz MX player programı ile açamayacağı MKV,divx vs film yok. Bir de bu player'ın sürektli yeni codeklerini storedan indirebiliyorsunuz.

Yine Google Store'dan indireceğiniz YouTube programı ile HD klipleri, izlemediğiniz dizileri falan izleyebilirsiniz. Özellikle HD klipler çok iyi oluyor.

Browser özelliği ile internete girebiliyorsunuz. Crome, opera gibi explorer'ları storedan indirebiliyorsunuz.

DLNA özelliğini ben çok kullanıyorum mesela. Evdeki PC den resim, film, müzik gibi dosyaları network üzerinden alıp direkt TV ye iletebiliyor. Hiç harddisk ile uğraşmıyorsunuz.

Angry bird gibi bazı oyunları LCD TV de oynayabiliyorsunuz. Yine google store da bir çok oyun mevcut.

Torrent programı kurarak internetten film falan indiriliyor. PC yi gece açık bırakmaya gerek kalmıyor.

Klayve ve mouse bağlanabiliyor. Kablolu veya kablosuz farketmiyor. Zaten mouse olmadan iş yapamazsınız.

Plug & play ses kartlarını ve bir kısım web kameraları destekliyor. Skype için. Fakat kamera olayını ben hiç denemedim. Ses kartı olayını denedim. Çalışıyor.

Şuan aklıma gelen bunlar.

Bunun yerine lazım olduğu zaman tableti televizyona bağlasak olmaz mı?

• Benim cihaz 7/24 TV ye bağlı. Genelde açık duruyor. Ben evde yokken bizim oğlan açıp angry bird oyunuyor.

Tabletin HDMI çıkışı var ise ihtiyaca göre kullanırsınız.
  • Valla güzel bi alete benziyor..Ama evde 4. pc (yada çakma pc)'ye hiç gerek yok
  • sn playvision cu arkadaş. Ben cihazdan menmunum ancak harici klavye yi bir türlü türkçe yapamıyorum çözümü nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayVision_Elektronik

quote:

Bundan 2 ay kadar önce yurt dışından bu ürünü almıştım. Çinlilerin bilmem ne bayramına denk geldik diye bir buçuk ayda zor gelmişti. Bizim peder evde görünce baya heves etti fakat bir tane daha almaya gözüm yememişti...:)

Sayın Madcom ödemeniz alınmış ve ürününüz kargoya verilmek üzere hazırlanmıştır. Çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

ben de siparişimi geçtim, bekliyorum
    tşk.ler

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcikkk

quote:

Orijinalden alıntı: three3up

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcikkk

Forum üyelerine özel diye başlık açıp da '1000 mesaj üzeri' diye ayrımcılık yapmak neden???

1000 mesajlı üyelerin geçerliliği daha fazla olduğu için bi erle teğmenin sözü arasında hangisine iltimat edilir?

Arkadaşım burası ordu mu rütbenin önemi olsun??? Buraya yeni üye olmuş '1' mesajı olan bir (atıyorum) bilgisayar mühendisiyle 1000+ küsür mesajı olan liseli birini denk tutabiliyorsan buna göre ayrım yapabiliyorsan gerçekten bravo. Sıcak fırsattaki ama gören takip eden alır gider. Mevkiye mesaj sayısına bakmaz bu iş. Ha sen başlığa 'forum üyelerine özel' diyip tv reklamlarındaki alttaki küçük yazılar gibi 1000 mesaj üzeri olanlar alabilir dersen ben de bunu sorgularım.

ben sadece senin sualinin cevabını verdim hacım bunun başka bir açıklaması da yok zaten ki çin sitelerinde de ürün çok daha maküle geliyor öyle 190 değil 110 bile pahalı kaçıyor ama benim aklıma gelen açıklama bu başka bir açıklaması varsa eyvallah lakin. ben zaten sana sorgula demiyorum hacım umarım anlamışsındır.

• @quasi522 , @***radyo*** , @Abaykal ve @madcom üyelerimize satış yapılmıştır.

Şuan 6 adet ürün kalmıştır.

Lütfen PM üzerinden iletişim kuralım.

Saygılarımızla.
    PlayVision Elektronik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.