Şimdi Ara

FORUM ÜYELERİNE ÖZEL KAMPANYA***PlayVision MK802 II Android 4.0 - 1GB DDR3 - A10 İşlemci - MiniPC*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
7.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ysa1992 nick'li üyemize satış yapılmıştır.

5 adet ürün kalmıştır.

Saygılarımızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan07

sn playvision cu arkadaş. Ben cihazdan menmunum ancak harici klavye yi bir türlü türkçe yapamıyorum çözümü nedir.

Merhabalar,

Ayarlardan resimdeki gibi Türkçe dilini seçtikten sonra klavye ile ilgili seçenekler mevcut. Bu ayarlamadan sonra sanal klavye çıktığında, mesela 'S' harfine mouse ile basılı tuttuğunuzda 'Ş' harfi otomatik olarak çıkacaktır. Problemi çözemez iseniz bize mail atabilirsiniz.

FORUM ÜYELERİNE ÖZEL KAMPANYA***PlayVision MK802 II Android 4.0 - 1GB DDR3 - A10 İşlemci - MiniPC***

• quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

Gerçekten tuhaf bir ayrımcılık olmuş.
    1.000 mesaj altı olup bu ürünün daha iyisini isteyenler yurt dışından cortex a9 1.6 ghz çift çekirdek işlemcilisini söylenen indirimli fiyattan alabilirsiniz. bkz buyincoins

bilgi için teşekkürler fakat bu dongle'ların tek eksiği optik ya da coaxial (dijital) ses çıkışı yok sanırım onun dışında her şey var gibi.
  • Ben ürünü almaktan vazgeçtiğimi PM olarak bildirmiştim. Gördüğüm üzere firma yetkilisi gerçekten çok ilgili biri. 190 TL evet bu ürün için pahalı olabilir ancak 110 TL'ye 2 yıl garantili ve destek ile geliyor olması gerçekten iyi. Ben böyle bir üründe garanti aramam diyorsanız da garanti arıyorum diyorsanız da her iki koşulda da ne yapacağınızı biliyorsunuzdur.
    İyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Ben ürünü almaktan vazgeçtiğimi PM olarak bildirmiştim. Gördüğüm üzere firma yetkilisi gerçekten çok ilgili biri. 190 TL evet bu ürün için pahalı olabilir ancak 110 TL'ye 2 yıl garantili ve destek ile geliyor olması gerçekten iyi. Ben böyle bir üründe garanti aramam diyorsanız da garanti arıyorum diyorsanız da her iki koşulda da ne yapacağınızı biliyorsunuzdur.
    İyi satışlar.

Çok teşekkür ederiz @İrfan Bey, Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evo9

quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

Gerçekten tuhaf bir ayrımcılık olmuş.
    1.000 mesaj altı olup bu ürünün daha iyisini isteyenler yurt dışından cortex a9 1.6 ghz çift çekirdek işlemcilisini söylenen indirimli fiyattan alabilirsiniz. bkz buyincoins

bilgi için teşekkürler fakat bu dongle'ların tek eksiği optik ya da coaxial (dijital) ses çıkışı yok sanırım onun dışında her şey var gibi.

Optik ya da coaxial ses çıkışları olsa dahi amacınız DTS ve Dolby Digital sesleri çözülmeden (passthrouh olarak) amfi veya decoderinize almak ise Android işletim sistemleri şuan bunu yapamıyorlar. Fakat çalışmalar var diye biliyorum. Eğer çözülür ise HDMI üzerinden de dijital ses aktarımı yapılabilir. Böylece LCD TV nizin optik çıkışından dijital sesleri alabilirsiniz. Böylece cihaz üzerinden SP/DIF çıkışa gerek kalmaz.

• Güzel alet bende de bunun aslında orjinal olanı var. Rikomagic MK802 II

Amaftp://kullanıcıadı:pass@ftp.fto/Fdsaf.mkv şeklinde download yapmayı bir türlü beceremedim. torrent sorunsuz indiriyor. normal kullanıcı adı ve şifre olmadan direk linklerde iniyor ama benim belirttiğim şekilde ftp linkleri indirmem lazım. Bir çok program denedim olmadı.
  • Arkadaşlar cihazın digiturkplay deki performansı nasıl kullananlar bir yorum yapabilirmi? 1-2-3 yayınlarını rahatlıkla oynatıyormu? Klavye ve mouse sorunsuz kullanılabiliyormu? Klavye, mouse ve harici harddisk aynı anda bağlanabiliyormu cihaza? Ben özellikle torrent ve digiturkplay için merak ediyorum.

Birde çözünürlük olarak ne kadara destek veriyor cihaz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turstar -- 23 Kasım 2012; 9:26:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcom

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

biri kısaca bu cihazla neler yapılır ne işe yarar sıralayabilir mi acaba. ben pek anlamıyorum da bu cihazlardan

Üzerinde bulunan HDMI girişi ile LCD TV ye bağlıyorsunuz. Gücüde yine TV nizin USB sinden alıyor.

Üzerinde wireless alıcısı mevcut. Direkt evdeki modeme bağlayabiliyorsunuz.

Bir HD medya player olarak kullanabiliyorsunuz. Google store'dan ücretsiz indireceğiniz MX player programı ile açamayacağı MKV,divx vs film yok. Bir de bu player'ın sürektli yeni codeklerini storedan indirebiliyorsunuz.

Yine Google Store'dan indireceğiniz YouTube programı ile HD klipleri, izlemediğiniz dizileri falan izleyebilirsiniz. Özellikle HD klipler çok iyi oluyor.

Browser özelliği ile internete girebiliyorsunuz. Crome, opera gibi explorer'ları storedan indirebiliyorsunuz.

DLNA özelliğini ben çok kullanıyorum mesela. Evdeki PC den resim, film, müzik gibi dosyaları network üzerinden alıp direkt TV ye iletebiliyor. Hiç harddisk ile uğraşmıyorsunuz.

Angry bird gibi bazı oyunları LCD TV de oynayabiliyorsunuz. Yine google store da bir çok oyun mevcut.

Torrent programı kurarak internetten film falan indiriliyor. PC yi gece açık bırakmaya gerek kalmıyor.

Klayve ve mouse bağlanabiliyor. Kablolu veya kablosuz farketmiyor. Zaten mouse olmadan iş yapamazsınız.

Plug & play ses kartlarını ve bir kısım web kameraları destekliyor. Skype için. Fakat kamera olayını ben hiç denemedim. Ses kartı olayını denedim. Çalışıyor.

Şuan aklıma gelen bunlar.

hocam teşekkürler. ayrıntılı bilgi verdiniz kafamda bir fikir oluştu teşekkür ederim

• PM atıldı.
  • Pm attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm attım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcikkk

PM atıldı.

PM' e cevap verilmiştir. Saygılarımızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

Pm attım

PM'e cevap verilmiştir. Saygılarımızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

Pm attım.

PM' e cevap verilmiştir. Saygılarımızla.
  • Eft ile ödeme yapıp bildirdim. Bakalım ne zaman ulaşacak ürün. İnceleyip buradan yazarım.

• Değerli arkadaşlar kampanyadan yararlanmak için son 4 adet stok kalmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.

PM atmış olan arkadaşlara sipariş ve ödeme için bilgilendirmede bulunduk, fakat stok sayısı azaldığı için PM den bilgi istemiş olan arkadaşların sitemiz üzerinden sipariş bilgilerini geçmiş olmaları gerekmektedir. Aksi halde rezerve yapma şansımız kalmamaktadır.

Saygılarımızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

Eft ile ödeme yapıp bildirdim. Bakalım ne zaman ulaşacak ürün. İnceleyip buradan yazarım.

Ödeme yapıldıktan 30 dakika sonra kargoya verildigine dair bilgi geldi. İlginiz için teşekkürler

• Cevap beklemekteyim, duruma göre sipariş vericem. Bugün kargolanır herhalde ürünler ?
  • pm attım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.