Şimdi Ara

FORUM ÜYELERİNE ÖZEL KAMPANYA***PlayVision MK802 II Android 4.0 - 1GB DDR3 - A10 İşlemci - MiniPC*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
7.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ebay da satılıyor zaten, 50 dolar gibi fiyatları var.
    Ben almıştım yaklaşık bir kaç aydır da kullanıyorum.
    Ürün Android 4.0.4 ile gelen kullanmak istediğiniz medyayı bir çeşit pc ye dönüştüren cihaz.
    ben lig tv yayınlarını tv den izlemek için aldım, hatta video sunu bile çekmiştim, isteyen olursa you tube ye yükleyeyim.
    İlk söyleyeceğim:
    118 ekran tv de kullanıyorum oyunlarda sorun çıkarıyor.angry bird çalışıyor ama diğer bir çok oyunda kesinlikle fareyi algılamıyor.
    oyun oynayacaksanız almayın.

digitürk play üzerinden maç yayını izliyorum yasal üyeyim, gayet tatmin edici , notebook u ekrana bağlamak için uğraşmıyorum, hdmi portlarından birinde bu takılı, kumandadan geçiş yapıp izliyorum, hem görünmüyor hemde onu tak bunu çıkar vs vs yok.

Ayrıca şu anda ürünün jelybean 4.1 olanları satılıyor bu saatten sonra o alınmalı diye düşünüyorum MK808 olarak adlandırılıyor.
    Sorularınız varsa cevaplayayım.
    Kolay gelsin.

• Bu arada aletin kullanımıyla ilgili kısadan pratik bilgiler verecek birisi var mı?
    Mesela bir klavye-fare bağlantısı ile tv'yi bilgisayar mı yapıyor nedir?
    Uygulamaları nereye indiriyoruz.
    Biraz yabancıyım android'e kusura bakmayın...

Bir de ilanı koyan 10 tane ürün satıyor, satacağı kişiyi de kendince seçiyor..Hepsi bu.. Bu kadar özgürlük de mi fazla!
  • 1000 Mesaja ulaşmak için forma yüklenin arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tigrisim

Bu arada aletin kullanımıyla ilgili kısadan pratik bilgiler verecek birisi var mı?
    Mesela bir klavye-fare bağlantısı ile tv'yi bilgisayar mı yapıyor nedir?
    Uygulamaları nereye indiriyoruz.
    Biraz yabancıyım android'e kusura bakmayın...

Bir de ilanı koyan 10 tane ürün satıyor, satacağı kişiyi de kendince seçiyor..Hepsi bu.. Bu kadar özgürlük de mi fazla!

kendi klavyesi ve güç kablosu yok, 1 A. micro usb şarj adaptorü ile çalışıyor.eğer adaptorü 1 A dan küçük alırsanız açmıyor. Büyük alırsanız 5 -10 dakika sonra kendi kendine kapanıyor.
    Ben bu ürünle logitech k360 klavye ve m185 mouse ı tek receiver ile (unifying) kullandım gayet güzel ve 10 m kadar şıkır şıkır.
    e bay da ürünle beraber satılan klavyeler maalesef bana gelen iki kullanımdan sonra bir bas 10 yazsın misali oldu. şu anda ise everestin IPKW250 klavyesi ile kullanıyorum, çok hassas alışırsanız gayet iyi cihaz.
    Bir açıklama da bu model ile ilgili yapayım.

Ürün bu modelde tam üç çeşit MK802, MK802+ ve MK802 II farkları ilkinde 512 mb ram diğerlerinde 1 gb. ve son olanı yani üzerinde konuştuğumuzda devre koruması var o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.arslan

Cok sacma bir kamyanya olmus. Keske askerligini yapmis, otuz yasini gecmemis sarti koysaydiniz.

savcılıktan temiz kağıdıyla tam teşekküllü sağlık raporu da getirelim mi
  • Abi 1000 mesaj nedir ya

Ayrıca fatura kesiliyor mu? Garantisi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma yetkilisine neden böyle bir ayrımcılık yaptığını sormak istiyorum.
    Kampanya olduğunu düşünen bu zihniyeti kınıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak ne iş yapıyor bu ürün ?

+ Olarak 1 mesajınız var ürününü satmak için 1000 mesaj arıyorsun insanlar size niye güvensin ?
  • Ürünün incelemesini yapmıştım geçen günlerde ama 190 tlye almıştım,

http://forum.donanimhaber.com/m_67611875/tm.htm

gerçi almasaydımda bu kampanyadan faydalanamayacaktım, kriterlere uymuyorum. O kadar inceleme yaptık bari teselli ikramiyesi mause felan verselerdi

• Sanırım PM atan tek kişi benim. Halen geri dönüş olmadı. Sanırım sitesi üzerinden havale/eft ile alışveriş yapılacak.
    Bence bu saatten sonra ilk PM atanlar ve konuda mesajı olup da almak isteyen toplamda ilk 10 kişiye verilmeli bu ürün.
  • 1000 Mesaj olayı, genel olarak, satıcı açısından gayet mantıklı. Oldukça da yaygın kullanılan birşey. Buna, pazarlamada viral etki diyorlar. 1000 mesajı olan üye, muhtemelen çok eski bir üyedir ve forumda örnek alınışı fazladır, ayrıca bir forumda 1000 mesajı varsa, internet aleminin diğer forumları ve sitelerinde de etkin biridir.

Daha da ileri gidip, belirli kıstaslara (editörlük, yöneticilik, forumda belli bir mesaj üstü, üyelik tarihi, etkin bloga sahip olmak, sosyal medyada takipçi sayısı fazlalığı veya etkin sayfa sahipliği vs vs.) göre, bedava ürün yollayan da çok. İnternet dışında da, özellikle hizmet sektörü ve modada, bazı insanlara bedava ürün veya duruma göre üste para verme durumu da var.

Burda da aynı durum var; mesela expander'ın, comiser'in bu cihazı kullanıyor olması ile, yeni üye olmuş, 50-60 mesajlı üyenin kullanması bir değil.

Yani olaya salt ticaret olarak bakmayın, ticaretten ziyade, reklam amacını taşıyor.

• Gerçekten tuhaf bir ayrımcılık olmuş.
    1.000 mesaj altı olup bu ürünün daha iyisini isteyenler yurt dışından cortex a9 1.6 ghz çift çekirdek işlemcilisini söylenen indirimli fiyattan alabilirsiniz. bkz buyincoins
  • Allwinner A10/ 1GHz Cortex-A8
  • yaw ne 1000 mesajı.

klsik eski teknolojiyi türklere kakalama taktikleri.

hem cortex a9 dual işlemcili cihaz hem 56,99 usd (-3 usd kampanya kodu ile 53,99 usd) free shipping.

http://www.geekbuying.com/item/MK808-Dual-Core-Android-4-1-Jelly-Bean-TV-BOX-Rockchip-RK3066-Cortex-A9-Mini-PC-stick-307415.html

yaklaşık 97-18 TL

ben 15-20 güne quad core işlemcili cihazı beklerken
    şuan dula core olan bu fiyattan ucuzken ,
    single core ürüne bu fiyatı vermek mantıksız.

tabii illa Türkiyeden alıcam derseniz orasını bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

1000 Mesaj olayı, genel olarak, satıcı açısından gayet mantıklı. Oldukça da yaygın kullanılan birşey. Buna, pazarlamada viral etki diyorlar. 1000 mesajı olan üye, muhtemelen çok eski bir üyedir ve forumda örnek alınışı fazladır, ayrıca bir forumda 1000 mesajı varsa, internet aleminin diğer forumları ve sitelerinde de etkin biridir.

Daha da ileri gidip, belirli kıstaslara (editörlük, yöneticilik, forumda belli bir mesaj üstü, üyelik tarihi, etkin bloga sahip olmak, sosyal medyada takipçi sayısı fazlalığı veya etkin sayfa sahipliği vs vs.) göre, bedava ürün yollayan da çok. İnternet dışında da, özellikle hizmet sektörü ve modada, bazı insanlara bedava ürün veya duruma göre üste para verme durumu da var.

Burda da aynı durum var; mesela expander'ın, comiser'in bu cihazı kullanıyor olması ile, yeni üye olmuş, 50-60 mesajlı üyenin kullanması bir değil.

Yani olaya salt ticaret olarak bakmayın, ticaretten ziyade, reklam amacını taşıyor.

iyide o kadar interneti ve forumları aktif kullanan biri bu fiyatlara single core işlemcili cihaz almaz zaten.

tüm forumları değil sadece DH forumu bile takip etse bile yeter.
    kaldıkı forumda zaten konusu var.

BKZ.

http://forum.donanimhaber.com/m_67012941/mpage_16//tm.htm#68325887

• Arkadaşlar, kampanya dahilinde ki ve normal satış yaptığımız ürünler 2 yıl garantili ve faturalıdır.
  • Toplam 2025 mesaj atmışsınız.
    1564 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 1.29 mesaj atmışsınız

http://forum.donanimhaber.com/memstats.asp

ayrıca çok saçma, heryere ayrımcılık
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Yalnız gerçekten 1000 mesaj çok acımasız olmuş. Fırsat ilk görenin olsa gerek. Veya mesaj sayısına değil de, üyelik tarihine bakılabilir. Çünkü bu forumda mesaj sayısı artmayan bölümler bulunmakta.

****deki ürünlere baktım. Başka bir konuyu da gördüm çin malı bu ürünler tartışılıyor ancak bunun bu fiyata garantili olarak verilmesi gerçekten güzel bir fırsattır.
    Mesajıma henüz cevap gelmedi, sanırım yetkili forumda değil şu an.

Konu ile ilgili PM atılmıştır. Saygılarımızla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

iyide ben patates yemez demiyorum ki. o fiyata yemez diyorum
    yani o kadar tecrübeye sahip teknolojiyi ve interneti etkin kullanan kişi Fiyat / performansa bakar zaten.

F/P olarakda bu fiyata bugün bu ürün olmaz . 2-3 ay önce belki olurdu.

Bu konuda haklı olmanız mümkün. Ama o zaman F/P oranı daha iyi cihazları bizimle paylaşmanız lazım. Neticede ben de şu an potansiyel müşteriyim ve aynı fiyata daha iyi bir cihaz varsa, bilmek isterim.

Çin sitelerinden de baktım, bu fiyat bana çok iyi göründü. Kendi kişisel kullanımıma göre bulabildiğim daha çekici tek cihaz, 120 dolarlık bir android TV Box DVB-S2 oldu. Onun da güvenilirliği şüpheli maalesef.

Birkaç mesaj üstte paylaştım zaten.
    yine yazayım

http://www.geekbuying.com/item/MK808-Dual-Core-Android-4-1-Jelly-Bean-TV-BOX-Rockchip-RK3066-Cortex-A9-Mini-PC-stick-307415.html

56,99 usd + free shipping. (75 euro altı olduğundan gümrüğe takılma olmaz)
    -3 usd de indirim kuponu var

(50 usd üstü 3 usd indirim kodu
    VUOAVEHL)

53,99 usd

yukarıdaki cihazdan dual core işlemci dual wifi anten gibi artıları var.

Quad core işlemcili cihazlar da çıkacak tahminen 1-1,5 aya kadar çıkar.

DH daki şu forumuda takip edebilirsin.forumda bu cihazları kullanan tecrübelerini paylaşan kişiler var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_67012941/mpage_16//tm.htm#68328602

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 22 Kasım 2012; 13:33:14 >

• quote:

quote:

quote:

iyide ben patates yemez demiyorum ki. o fiyata yemez diyorum
    yani o kadar tecrübeye sahip teknolojiyi ve interneti etkin kullanan kişi Fiyat / performansa bakar zaten.

F/P olarakda bu fiyata bugün bu ürün olmaz . 2-3 ay önce belki olurdu.

Bu konuda haklı olmanız mümkün. Ama o zaman F/P oranı daha iyi cihazları bizimle paylaşmanız lazım. Neticede ben de şu an potansiyel müşteriyim ve aynı fiyata daha iyi bir cihaz varsa, bilmek isterim.

Çin sitelerinden de baktım, bu fiyat bana çok iyi göründü. Kendi kişisel kullanımıma göre bulabildiğim daha çekici tek cihaz, 120 dolarlık bir android TV Box DVB-S2 oldu. Onun da güvenilirliği şüpheli maalesef.

Birkaç mesaj üstte paylaştım zaten.
    yine yazayım

56,99 usd + free shipping. (75 euro altı olduğundan gümrüğe takılma olmaz)
    -3 usd de indirim kuponu var

(50 usd üstü 3 usd indirim kodu
    VUOAVEHL)

53,99 usd

yukarıdaki cihazdan dual core işlemci dual wifi anten gibi artıları var.

Quad core işlemcili cihazlar da çıkacak tahminen 1-1,5 aya kadar çıkar.

DH daki şu forumuda takip edebilirsin.forumda bu cihazları kullanan tecrübelerini paylaşan kişiler var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_67012941/mpage_16//tm.htm#68328602

senle diğer arkadaşı takibe aldım :) bilgilerinizden faydalanalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.