Şimdi Ara

FORUM ÜYELERİNE ÖZEL KAMPANYA***PlayVision MK802 II Android 4.0 - 1GB DDR3 - A10 İşlemci - MiniPC***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
4
Favori
7.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz Donanım Haber Forum Tüm üyelerine özel bir kampanya düzenledik.

Perakende satış fiyatı 190 TL olan PlayVision MK802 II isimli ürünümüzü kargo ücreti dahil 110 TL'ye vereceğiz.

Kampanyamız 10 adet stok ile sınırlıdır.

Bir üye kampanyadan sadece bir kere faydalanabilir.

PM yolu ile iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

Satış, sitemiz üzerinden yapılacaktır.

Güncel stok bilgisini bu konu üzerinden paylaşıyor olacağız.

Saygılarımızla.
    PlayVision Elektronik.

PlayVision MK802 II Android 4.0 - 1GB DDR3 - ARM Cortex A10 İşlemci - WiFi - HDMI TV DONGLE Mini PC Detay Bilgisi
    --------------------------------------------------------------------------------

FORUM ÜYELERİNE ÖZEL KAMPANYA***PlayVision MK802 II Android 4.0 - 1GB DDR3 - A10 İşlemci - MiniPC***

Bu yeni nesil, akıllı görüntü ve ses aktarım cihazı ile yüksek çözünürlüklü medyalarınızı LCD TV’nizde izleyebilir, ufak boyutları sayesinde gittiğiniz her yere kolayca götürebilirsiniz. Üzerinde bulunan USB portlara depolama aygıtlarını bağlayabilir, TF-CARD’ larınızı cihaz üstünde bulunun ilgili slot’a takabilir veya cihaz içinde bulunan dahili hafızayı kullanabilirsiniz. Üzerinde bulunan entegre modem vasıtası ile YouTube gibi video sağlayıcı sitelere erişip, LCD TV’ nize ses ve görüntü aktarımı yapabilirsiniz. Üzerinde bulunan Android yazılımı sayesinde, ihtiyacınıza göre yeni nesil yazılımları Android marketten indirip, cihazınıza kurabilir ve mevcut yeteneklerini geliştirebilirsiniz.

Ürünümüz, USB bellek büyüklüğündeki ebadı ve akıllı – geliştirilebilir alt yapısı sayesinde, ses ve görüntü aktarım ihtiyacınıza en ideal çözüm haline gelmektedir.

Üstün Performans

MK802 II küçük boyutlarına rağmen üstün performans sunan Allwinner A10 Cortex A8 1.5 Ghz işlemci tarafından desteklenmektedir. Android Market’te sunulan yüksek kaliteli dijital içerikli uygulamaların keyfini ücretsiz olarak sürün.

Daha hızlı Grafikler

Mk802 II sahip olduğu Mali 400mp grafik işlemci özelliği ile grafik yönünden yoğun uygulamaları desteklemek için yüksek güç ve duyarlı bir oyun deneyimi sunar. GPU fotoğrafları yönetmek ve HD videoları oynatmak gibi günlük görevler için bol miktarda güç sağlar.

Yeni nesil Wireless

En son wireless teknolojisi olan 802.11n , her MK802 II içine entegre edilmiştir. Wi-fi ağınıza bağlanarak, kablosuz bir şekilde hemen internette sörf yapabilir, müzik ve video koleksiyonlarınızı kesintisiz bir şekilde kaydedebilirsiniz

USB girişler. Sınırsız olanaklar

MK802 II, 2’si Host, 1’i OTG olan 3 adet USB girişe sahiptir. Android Kernel Linux tarafından desteklenen, kablosuz klavye/Mouse , Joystick, USB modem, 2.5 '' hard drive, USB-Lan ve tabiî ki USB Drive gibi pek çok modern USB cihazları destekler. Telemetri cihazlar, medikal cihazlar, ağır makina ve sensör cihazlarını destekleme olanakları vardır.

Her Görüntü, Her yerde

MK802 II ses ve görüntü almak için HDMI çıkışa sahiptir. Sizin ihtiyacınız olan bu noktada sadece bir ekrandır. Bu favori 60 '' LED TV ‘niz mi? Otel TV si mi? Ofis projektörü mü ? olacak siz karar verin. HDMI size kayıpsız, kaliteli içeriklerden keyif almanızı sağlar.

Aralıksız süren medya

Herhangi bir dilde bir film mi izlemek istiyorsunuz? MK 802 II, Youtube & PPS.TVHD versiyonunu kurmanızı sağlayarak tüm dillerde yayınlanan filmleri izleme keyfini sunar

Media Player

MK802 II üzerinde kendi medyalarınıza (Müzik, video, fotoğraf) göz atın. Medya kart okuyucunuzu veya 2,5 '' HDD nizi bağlayın. Veya NAS/DLNA sunucunuzun üzerindeki içeriklerinize göz atabilirsiniz. MK802 II çok geniş görüntü ve ses kodeklerini desteklemektedir.

Internet. Sosyal.

MK802 II internet tarayıcısına önceden facebook uygulaması yüklenmiştir. Google play üzerinden Twitter, Foursquare, Instagram ve Google+ gibi sosyal paylaşım araçlarını yükleyebilirsiniz

TEKNİK ÖZELLİKLER :

Model
    MK802 II

OS
    Android 4.0

Ana işlemci
    Allwinner A10/ 1GHz Cortex-A8

Ram
    1GB DDR3

Dahili Hafıza
    4GB

Grafik İşlemci
    2D/ 3D/ OpenGL ES2.0(AMD Z430)/ OpenVG1.1(AMD Z160)@27M Tri/sec

Network
    Wireless 802.11b/g/n, WAPI(Ralink8188)

Kard Hafıza
    Micro TF 2-32GB

Giriş-Çıkış
    Micro USBX2; USB2.0X1; HDMIX1; MicroSDX1

Klavye
    Virtual keyboard, support 2.4G wireless keyboard, fly mouse destekler

Ses
    AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, QCP, MP3, WMA, WAV, MIDI, M4A

Video
    WMV/ASF/MP4/3GP/3G2M4V/AVI/MJPEG/RV10/DivX/VC-1/MPEG-2/
    MPEG-4/H.263/H.264/1280*720P HD 30 fps, 1080P/720*480 D1 30fps

Android APP
    Youtube,Twitter,AngryBird,Office,Gmail,Browse,Skype.

HDMI
    1080P&2160P

Güç Girişi
    USB port üzerinden.

Aksesuar
    MicroUSB to USB(male) cable; MircoUSB to USB(female) adaptör;
    HDMI female to male cable, Güç adaptörü (opsiyonel).

Boyut
    9.7*2.8*1.2cm

Ağırlık
    0.2kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayVision_Elektronik -- 22 Kasım 2012; 14:28:42 >

• Bu ürünü ilk defa görüyorum. İlginç bir alete benziyor. Açıklamaları yetersiz gördüm. Daha fazla bilgi lazım. Kullanım videosu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Bu ürünü ilk defa görüyorum. İlginç bir alete benziyor. Açıklamaları yetersiz gördüm. Daha fazla bilgi lazım. Kullanım videosu var mı?
    ben almayı düşüüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibonline

ben almayı düşüüyorum

Alıntıları Göster
    Forum üyelerine özel diye başlık açıp da '1000 mesaj üzeri' diye ayrımcılık yapmak neden???
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Forum üyelerine özel diye başlık açıp da '1000 mesaj üzeri' diye ayrımcılık yapmak neden???

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_67611875/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

http://forum.donanimhaber.com/m_67611875/tm.htm

Alıntıları Göster
    Ürünü daha önce incelemiştim, fiyatı uygun görünüyor, pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Ürünü daha önce incelemiştim, fiyatı uygun görünüyor, pm attım.

Alıntıları Göster
    klavye mouse sorunu ucuz yoldan hallolursa super bi fırsat.. 1000 mesajlık kotada acımasızca olmuş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcikkk

1000 mesajlı üyelerin geçerliliği daha fazla olduğu için bi erle teğmenin sözü arasında hangisine iltimat edilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: three3up

quote:

1000 mesajlı üyelerin geçerliliği daha fazla olduğu için bi erle teğmenin sözü arasında hangisine iltimat edilir?

Alıntıları Göster
    Yalnız gerçekten 1000 mesaj çok acımasız olmuş. Fırsat ilk görenin olsa gerek. Veya mesaj sayısına değil de, üyelik tarihine bakılabilir. Çünkü bu forumda mesaj sayısı artmayan bölümler bulunmakta.

****deki ürünlere baktım. Başka bir konuyu da gördüm çin malı bu ürünler tartışılıyor ancak bunun bu fiyata garantili olarak verilmesi gerçekten güzel bir fırsattır.
    Mesajıma henüz cevap gelmedi, sanırım yetkili forumda değil şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Yalnız gerçekten 1000 mesaj çok acımasız olmuş. Fırsat ilk görenin olsa gerek. Veya mesaj sayısına değil de, üyelik tarihine bakılabilir. Çünkü bu forumda mesaj sayısı artmayan bölümler bulunmakta.

****deki ürünlere baktım. Başka bir konuyu da gördüm çin malı bu ürünler tartışılıyor ancak bunun bu fiyata garantili olarak verilmesi gerçekten güzel bir fırsattır.
    Mesajıma henüz cevap gelmedi, sanırım yetkili forumda değil şu an.

Alıntıları Göster
    EVET! BENCEDE ÜYELİK TARİHİNE BAKILSA DAHA MANTIKLI OLURDU

• quote:

quote:

Arkadaşım burası ordu mu rütbenin önemi olsun??? Buraya yeni üye olmuş '1' mesajı olan bir (atıyorum) bilgisayar mühendisiyle 1000+ küsür mesajı olan liseli birini denk tutabiliyorsan buna göre ayrım yapabiliyorsan gerçekten bravo. Sıcak fırsattaki ama gören takip eden alır gider. Mevkiye mesaj sayısına bakmaz bu iş. Ha sen başlığa 'forum üyelerine özel' diyip tv reklamlarındaki alttaki küçük yazılar gibi 1000 mesaj üzeri olanlar alabilir dersen ben de bunu sorgularım.

• bencee3 msj durumu saçma olmuş..

ben 2008den beri burlardayım.ama pek msj yazmam.okuyucuyum.ne olcak şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 22 Kasım 2012; 3:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

bencee3 msj durumu saçma olmuş..

1000 mesajı olmayan herkeste alıcıymış, bakın şu kadere
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

1000 mesajı olmayan herkeste alıcıymış, bakın şu kadere

Alıntıları Göster
    çok geri kalmışım lol. ps3 trueblue dongle'u bile görsem tanırımda bu nedir arkadaş. TV'yi android'e falan mı çeviriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

bencee3 msj durumu saçma olmuş..

Sn. firma yetkilisi,

Foruma bu şekilde bir kampanya ile giriş yapmış olmanız biraz kaş yaparken göz çıkarmak olmuş açıkçası... Mesaj sayısı üzerinden bir ayrımcılığa gitmek çok yanlış ve yanlış olduğu kadar yapmış olduğunuz bu kampanyaya gölge düşüren bir hamle.

Eğer bir şekilde kampanya yaparak hem satış hem de firma tanıtımı yapmak istiyorsanız, bunu tepki toplayacak şekilde değil de takdir kazanacak şekilde yapmanızı öneririm.

İyi forumlar.

Dipnot: Mesaj sayısı az olup da bu ürünü almak isteyen forumdaşlarımız mağdur olmasın diye firma yetkilisine mesaj atacağım ve bu limit işini iptal etmelerini rica edeceğim.

• Egreat den iyimidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok sacma bir kamyanya olmus. Keske askerligini yapmis, otuz yasini gecmemis sarti koysaydiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.arslan

Cok sacma bir kamyanya olmus. Keske askerligini yapmis, otuz yasini gecmemis sarti koysaydiniz.
    Garanti ve Servis durumu nedir?
    Servisi kim sağlayacak?
  • 10 adet demiş zaten
    Uğraşmaya değer mi soru işareti!

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım burası ordu mu rütbenin önemi olsun??? Buraya yeni üye olmuş '1' mesajı olan bir (atıyorum) bilgisayar mühendisiyle 1000+ küsür mesajı olan liseli birini denk tutabiliyorsan buna göre ayrım yapabiliyorsan gerçekten bravo. Sıcak fırsattaki ama gören takip eden alır gider. Mevkiye mesaj sayısına bakmaz bu iş. Ha sen başlığa 'forum üyelerine özel' diyip tv reklamlarındaki alttaki küçük yazılar gibi 1000 mesaj üzeri olanlar alabilir dersen ben de bunu sorgularım.

Bravo birader çok güzel yazmışsın. Şiddetle katılıyor, ayrımcılık kokan bu kampanyayı esefle kınıyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.