Şimdi Ara

FORUM ÜYELERİNE ÖZEL KAMPANYA***PlayVision MK802 II Android 4.0 - 1GB DDR3 - A10 İşlemci - MiniPC*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
7.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fırsat tamamlandığına göre biten sıcak fırsatlara taşınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

quote:

Orijinalden alıntı: PlayVision_Elektronik

Değerli arkadaşlar,

Kampanyamız sona ermiştir. Göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz. Her ne kadar 10 adet ile sınırlandırmış olsakda, bize ulaşan arkadaşları geri cevirmemek adına fazladan ürün vermiş olduk. Dün tüm siparişi verilmiş olan ürünler kargoya verilmiştir.
    Kampanyadan faydalanan arkadaşlarımız şu şekildedir.

Sayın ;
    Quasi522,
    Abaykal,
    Radyo,
    ysa1992
    Karaumut22,
    Caprice,
    S@hMerDan,
    Musabkoyuncu,
    İbonline,
    Mystry,
    Serhatcikkk
    ve bize ulaşıp da henüz işlemi tamamlanmamış olan bir kaç arkadaşımız daha.

Sizlere tekrar teşekkür ederiz. Lütfen ürünleri kullanırken karşılaştığınız sorunlarla ilgili bizimle temasa geçiniz. Sizlere her türlü desteği sunmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla.

Teşekkürler. Yaptığınız güzellikle gönlünüzün zenginliğini de ürününüzün ayıcalığını da göstermiş oldunuz. İnşallah bir sorunla karşılaşmayız.

Tek bir sorum var. Bazı filmleri izlerken ya da online içeriklere erişmek isterken biliyorsunuz DNS duvarına takılıyoruz. Superuser yetkisini almamızın sizin önerdiğiniz bir yolu var mıdır?

Biz teşekkür ederiz sayın @qeep,

Android sistemi, DNS ayarlarını ethernet bağlantısı üzerinden yapılandırmaya detaylı olarak izin eviyor.

Wireless için ise detaylı ayar yapmaya izin verilmemiş. Dolayısı ile DNS ayarı yok.

Ben bu problemin çözümü için evimde kullanmış olduğum wireless modemin DNS ayarlarını değiştirdim. Bu güne kadar kullandığım her modem'in DNS ayarı vardı. Böylece ister PC den, ister cepten, isterse MK802 den istediğim siteye erişebiliyorum. En etkin çözüm bu.

Saygılarımızla...

• quote:

Değerli arkadaşlar,

Kampanyamız sona ermiştir. Göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz. Her ne kadar 10 adet ile sınırlandırmış olsakda, bize ulaşan arkadaşları geri cevirmemek adına fazladan ürün vermiş olduk. Dün tüm siparişi verilmiş olan ürünler kargoya verilmiştir.

Sayın ;
    Quasi522,
    Abaykal,
    Radyo,
    ysa1992
    Karaumut22,
    Caprice,
    S@hMerDan,
    Musabkoyuncu,
    İbonline,
    Mystry,
    Serhatcikkk

Sizlere tekrar teşekkür ederiz. Lütfen ürünleri kullanırken karşılaştığınız sorunlarla ilgili bizimle temasa geçiniz. Sizlere her türlü desteği sunmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla.

teşekkürler, kargo pazar gününe takıldı, yarın elimizde olur. İlginize teşekkürler

• quote:

Değerli arkadaşlar,

Sayın ;
    Quasi522,
    Abaykal,
    Radyo,
    ysa1992
    Karaumut22,
    Caprice,
    S@hMerDan,
    Musabkoyuncu,
    İbonline,
    Mystry,
    Serhatcikkk

Saygılarımızla.

bende sanalpazar üzerinden sipariş geçmiştim ama umarım bir sorun çıkmaz bu arada mesajlara kısa sürede cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

• Öncelikle kampanya için ve hızlı güvenli alışveriş için teşekkür ederim, ürün ile ilgili her türlü soruyu cevaplıyabilirim, ürün güzel ve kullanışlı, üründe ne yaparsanız yapın ama CWM ( recovery menü ) yü yüklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 25 Kasım 2012; 22:51:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

Öncelikle kampanya için teşekkür ederim, ürün ile ilgili her türlü soruyu cevaplıyabilirim, ürün güzel ve kullanışlı, üründe ne yaparsanız yapın ama CWM ( recovery menü ) yü yüklemeyin

internet sayfalarını hızlı açıyormu
  • quote:

Öncelikle kampanya için ve hızlı güvenli alışveriş için teşekkür ederim, ürün ile ilgili her türlü soruyu cevaplıyabilirim, ürün güzel ve kullanışlı, üründe ne yaparsanız yapın ama CWM ( recovery menü ) yü yüklemeyin

Ürün geldi Tv'ye bağladım. Wifi bağlantı da kurdum. Fakat elektiriği yani gücü nereden alacak cihaz? Benim tv'de bir usb girişi var, oraya bağladım gücü oradan alsın diye...Ama cihaz video ya da normal web sayfası açarken otomotik kapanıyor. TV'deki usb girişinden sadece foto görüntüleyebiliyorum, acaba güç yetersiz gelmiş olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

quote:

Öncelikle kampanya için teşekkür ederim, ürün ile ilgili her türlü soruyu cevaplıyabilirim, ürün güzel ve kullanışlı, üründe ne yaparsanız yapın ama CWM ( recovery menü ) yü yüklemeyin

internet sayfalarını hızlı açıyormu

Bir laptopla kıyaslamazsanız gayet tatmin edici. Tabi bu sayfadaki içeriğe ve wifi çekim gücüne de bağlı. Bazı yerlerde benim android tablete fark atıyor HD videolarda,, online tv izlemede, film izlemede hiçbir sıkıntı takılma yok. İlk başta bi 10 saniye kadar yüklüyor sonra takılmadan ister HD ister SD izlenebiliyor. Flash içeriklerde biraz yavaş.

• A8 işlemcili. Galaxy S9000 ya da Sony Xperia X10 lardaki gibi.
    Çin sitelerinde mk802 ilk versiyonları 30 USD ye kadar düşmüş durumda.
    İkinci versiyonları da 45 USD civarı. Ürün fiyatı yani 110 TL uygunmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbehcan -- 26 Kasım 2012; 19:15:15 >
  • ürün bugün elime ulaştı ama şöyle bir durum var ilan sayfasında ürünün 4gb hafızaya ve 1.5ghz işlemciye sahip olduğu söylenirken benim cihazım 1ghz ve 2 gb dahili belleğe sahip ürün açıklamasında mı bir sıkıntı var acaba yoksa yanlış ürün mü gönderdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

ürün bugün elime ulaştı ama şöyle bir durum var ilan sayfasında ürünün 4gb hafızaya ve 1.5ghz işlemciye sahip olduğu söylenirken benim cihazım 1ghz ve 2 gb dahili belleğe sahip ürün açıklamasında mı bir sıkıntı var acaba yoksa yanlış ürün mü gönderdiniz?

quote:

TEKNİK ÖZELLİKLER :

Model
    MK802 II

OS
    Android 4.0

Ana işlemci
    Allwinner A10/ 1GHz Cortex-A8

Ram
    1GB DDR3

Dahili Hafıza
    4GB

Grafik İşlemci
    2D/ 3D/ OpenGL ES2.0(AMD Z430)/ OpenVG1.1(AMD Z160)@27M Tri/sec

HDMI
    1080P&2160P

ilk sayfada yazanlar bunlar,

cihaz 2 gb ise sistem dosyaları nerde ?

• quote:

ürün bugün elime ulaştı ama şöyle bir durum var ilan sayfasında ürünün 4gb hafızaya ve 1.5ghz işlemciye sahip olduğu söylenirken benim cihazım 1ghz ve 2 gb dahili belleğe sahip ürün açıklamasında mı bir sıkıntı var acaba yoksa yanlış ürün mü gönderdiniz?

Merhabalar Sayın @Free Will,

Ürünün hem sitemizdeki hemde kampanya sayfasında teknik özellik tablosunda "Ana işlemci Allwinner A10/ 1GHz Cortex-A8" olarak yazmaktadır.

Fakat dünya genelinde yapılan ürün açıklamalarında grafik işlemcisi olan MALI400 GPU'dan dolayı MK802 II 'nin sahip olduğu hertz kapasitesi 1.5 GHZ olarak lanse edilmektedir.

MK802 II'nin sahip olduğu ROM 4GB'dır. Fakat üzerinde bulunan ANDROID 4.0.4 işletim sistemi ve default yüklü olan browser, file editör, medya oynatıcı gibi yazılımlar bu 4GB'ın içinde yer kaplamaktadır.

Ürün ile ilgili herhangi bir problem bulunmamaktadır.

Aklınıza takılan başka sorular var ise cevaplamaya çalışalım.

Saygılarımızla...

• şu an için tek sıkıntım root işlemini nasıl yapabileceğim dns sıkıntı çıkarıyor ve değiştirecek bölümü bulamadım gelişmiş sekmesinde de bulamadım
  • quote:

şu an için tek sıkıntım root işlemini nasıl yapabileceğim dns sıkıntı çıkarıyor ve değiştirecek bölümü bulamadım gelişmiş sekmesinde de bulamadım

ürünü root checker ile kontrol et rootlu olması gerekiyor,linkteki programı yükle

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&feature=search_result

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noshufou.android.su&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5ub3NodWZvdS5hbmRyb2lkLnN1Il0.

DNS leri modem üzerinden değiştirin her cihaza ayrı ayrı dns girmeye uğraşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 28 Kasım 2012; 12:58:28 >

• quote:

quote:

şu an için tek sıkıntım root işlemini nasıl yapabileceğim dns sıkıntı çıkarıyor ve değiştirecek bölümü bulamadım gelişmiş sekmesinde de bulamadım

ürünü root checker ile kontrol et rootlu olması gerekiyor,linkteki programı yükle

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&feature=search_result

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noshufou.android.su&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5ub3NodWZvdS5hbmRyb2lkLnN1Il0.

DNS leri modem üzerinden değiştirin her cihaza ayrı ayrı dns girmeye uğraşmayın

Kontrol ettim. Cidden bizim cihazların üzerinde yüklü gelen ROM rootlu. Bende nasıl rootlarız diye araştırıyordum. Hatta bir kaç şey buldum ama sonradan root yapılınca yazılım stabil çalışmayabiliyormuş. Birde şu droidmote işini çözebilsem süper olacak...:)

• Bu arada gözden kaçırmadan PlayVision Measy RC11 dayıda tanıtalım acaba PlayVision yetkilileri bu üründe de kampanya yapacaklarmı acaba

http://www.playvision.com.tr/playvision-measy-rc11-klavye-mouse.php#menu

Özellikleri

Donanım Özellikleri
    RF Radyo Frekansı
    2.4G RF
    Güç
    AAA Piller.5V
    Tuş ömrü
    1.500.000 kez
    USB receiver çalışma akımı
    21.5 mA civarı
    Uzaktan kumanda çalışma akımı
    20 mA civarı
    Özellikler
    Sinyal iletim modu
    2.4G RF
    Klavye düzeni
    QWERTY Amerikan standart klavye
    Destek işletim sistemi
    Windows XP / Vista / 7 /MAC / Linux
    Android 2.2/2.3/4.0/5.0
    Mouse’un güç koruma süresi
    2 dakika

Özellikler

1- Standart AAA pillerin kullanımı ürünün dünyadaki bütün ülkelerde kullanılmasını sağlamakla birlikte Lityum pillerin kullanımından kaynaklanabilecek dezavantajları da ortadan kaldırmaktadır.( Yüksek ağırlığa bağlı bilek ağrıları, Sınırlı enerji,kısa güç, uzun şarj süresi, şarj edilmesi gerektiğinde güç kaynağı bulma gereksinimi)

2- Whole-fish-soup-button dizaynı geleneksel karbon kaplı tuşlara göre daha hassas kullanım sağlar.

3- Measy klavye usb receiver için depolama alanına sahiptir. Böylece receiver’ın tamamen kaybedilmesi riskini ortadan kaldırır.

4- Standart klavye dizaynı her zaman çıkış yapmanıza olanak sağlar. Hiçbir genel klavye ve mause bunun yerini tutamaz.

5- Ergonomik dizaynı olağanüstü rahat kullanım sağlar.

6- İleri güç tasarruflu teknolojisi pil ömrünü artırmaktadır. 2 dk. süresince çalışmadığında, bekleme moduna geçer. Bekleme modundaki harcanan enerji sadece 10 uA’dır. Çalışmaya devam etmesi için herhangi bir tuşa basabilirsiniz.

7- Bağla ve kullan, herhangi bir driver gerektirmez. USB 1.1 ve USB 2.0 arabirimi ile uyumludur.

8- Kolay bağlanır. Kablo gerektirmez. Sadece pilleri takın, USB receiver’ı cihazın USB arabirimine bağlayın, aynı anda klavye ve mouse’u kullanabilirsiniz.

9- Windows XP /Windows Vista/ Windows 7 sistemlerini ve android 2.2 , 2.3, 2.4,4.0, 5.0 ‘ı destekler.

10- Bilgisayarlar, Projektörler, Smart TV’ler, HDTC, android tablet PC , android HD medya player, google smart TV player boxes için kullanılabilir.

• 1tb 2,5 harici hddki çalıştırıyormu bu cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

1tb 2,5 harici hddki çalıştırıyormu bu cihaz

çakma 500 gb çalışıyor, 7200 rpm
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.