quote:Orijinalden alıntı: sirlancelotvalla iyi olur stres atarız..Alıntıları Göster kahve mi canım burası
quote:Orijinalden alıntı: kilecermekahve mi canım burasıAlıntıları Göster Gelirse Donanımhaber de bir devrim olur...Mükemmel de oolur.
quote:Orijinalden alıntı: yakup13OlsnAlıntıları Göster Kaliteli şekilde hazırlanıp güzel bi sisteme sahip olucaksa gelsin. Hem daha fazla üye çeker buda gelir demek. Bunuda söyleyimde yetkililer düşünsün.
quote:Orijinalden alıntı: kilecermekahve mi canım burasıAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: emrecelik kahve mi canım burası
quote:Orijinalden alıntı: yakup13quote:Orjinalden alıntı: emrecelik kahve mi canım burası Alıntıları Göster Yöneticiler konu açsa oy veririmde, bi kullanıcının açması birşeyi değiştirmez kaç kere denedik
quote:Orijinalden alıntı: BucephalasYöneticiler konu açsa oy veririmde, bi kullanıcının açması birşeyi değiştirmez kaç kere denedik Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Raimond Gelsin yancı olurum Güldürdün beni Allah da seni güldürsün. Nefret ederim yancılardan sakın ha hocam. Bi de karışırlar ya şunu şöyle yap bunu böyle yap diye.
quote:Orijinalden alıntı: arf*quote:Orjinalden alıntı: Raimond Gelsin yancı olurum Güldürdün beni Allah da seni güldürsün. Nefret ederim yancılardan sakın ha hocam. Bi de karışırlar ya şunu şöyle yap bunu böyle yap diye. Alıntıları Göster gelsin gelsin bilardo faln
quote:Orijinalden alıntı: arf*quote:Orjinalden alıntı: Raimond Gelsin yancı olurum Güldürdün beni Allah da seni güldürsün. Nefret ederim yancılardan sakın ha hocam. Bi de karışırlar ya şunu şöyle yap bunu böyle yap diye. Alıntıları Göster Gelse çok güzel olur ama gelmez
quote:Orijinalden alıntı: THRGelse çok güzel olur ama gelmezAlıntıları Göster Çok tavsiye gördüm de böylesi ilk
quote:Orijinalden alıntı: cMbRsKaliteli şekilde hazırlanıp güzel bi sisteme sahip olucaksa gelsin. Hem daha fazla üye çeker buda gelir demek. Bunuda söyleyimde yetkililer düşünsün. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cMbRs Kaliteli şekilde hazırlanıp güzel bi sisteme sahip olucaksa gelsin. Hem daha fazla üye çeker buda gelir demek. Bunuda söyleyimde yetkililer düşünsün. Zaten fazlasıyla üye var DH üye çekip napsın.Ama gelse iyi olur stres atarız.
quote:Orijinalden alıntı: missioncompletequote:Orjinalden alıntı: cMbRs Kaliteli şekilde hazırlanıp güzel bi sisteme sahip olucaksa gelsin. Hem daha fazla üye çeker buda gelir demek. Bunuda söyleyimde yetkililer düşünsün. Zaten fazlasıyla üye var DH üye çekip napsın.Ama gelse iyi olur stres atarız.Alıntıları Göster PHI biz ilkleri severiz sizde bi ilk yapıp su okey fln getirseniz
quote:Orijinalden alıntı: Alcazer13.5PHI biz ilkleri severiz sizde bi ilk yapıp su okey fln getirseniz Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: aLTuuAlıntıları Göster gelsn.... Hep aşk meşk mi dinlicez... Konu Dışı Oyun Lokali olsun adı
quote:Orijinalden alıntı: Ali Sami Yengelsn.... Hep aşk meşk mi dinlicez... Konu Dışı Oyun Lokali olsun adıAlıntıları Göster ee baska yorum yokmu