Şimdi Ara

Forumda 10. Yıl Bitti... (2004 DH Buluşma Fotoğrafı Bulundu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
4
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İski renkli gifleriyle egosuyla ünlü bir arkadaştı zaten. Onu bu forumda meşhur eden de odur. Yoksa ekstra bir özelliği yoktu forumda.

Çok kişiyle ters düştü. Çok kişiyle dalaştı. Ama onunla sürekli uğraşabilecek tek ben olduğum için bana sarıyordu. Ben de eğleniyordum açıkcası.

Taa ki işi benim damarıma basmaya getirene kadar. bir ara ağır küfürler edip ceza aldığım hatta bana maymun demesine rağmen 3 ay ceza aldığım da oldu ama dışarıda pek sorunumuz yoktu. Dışarıda görüştüğümüzde pek ilişmezdi.
  • Vay be duygulandim yani yasim kucuk ama hayal etmeye calisiyorum da gercekten iyi emek var bu forumda bayagi zaman harcaniyor ama iyi harcaniyor masallah masallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha 4 yıldayım. Google'da sorunlarımın sonuna dınanımhaber yazardım. O turuncu site'de her şey var diyordum.

• 26 mart ta 4 yıl olacak benim ama ben 2008 den beri takip ediyorum forumu yaşı küçük olanlarla dalga geçtikleri için üye olmamıştım hala dalga geçiyolar

(yaş 16 şu an)
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Hocam konunun ilk mesajindaki fotoda hangisi sensin ? Bayagi eski olup da hala guncel olarak gordugum nadir kisilerdensin, merak ettim

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Mesut un elini omzuna attığı kişi.

o fotoğrafla şimdiki halim arasında dağlar kadar fark var. bayağı zayıfmışım orada.kaldı ki 19 yaşındaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Mesut un elini omzuna attığı kişi.

o fotoğrafla şimdiki halim arasında dağlar kadar fark var. bayağı zayıfmışım orada.kaldı ki 19 yaşındaydım.

Dile kolay 10 yil Mesut abi de bir degisik zaten o zamanki haliyle
    Yalniz gercekten sanslisiniz, simdilerde forum seviyesiz ergenlerden gecilmiyor ve suan istense boyle bir bulusma ayarlanamaz.

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Resimdeki buluşmanın bir kısmı. Gun oksay, x-gen, musakka, iski ve hatırlayamadığım bir yığın adam daha vardı o gün. gayet güzeldi.

Daha sonra yine buluşmalar düzenleyip internet cafe kapattığımız günlerde oldu.

akşam 8 de buluşup sabah 7-8 e kadar eğlendiğimiz uykusuz gecelediğimiz günlerde.

Şimdi buradan toplasak o kadar adam çıkarmı bunları yapabileceğimiz bilmiyorum ama o zaman yapabiliyorduk.

O resimde citizen ikista drony gibi adamlarda var.
  • bende 13. ayımı doldurmuşum.
  • O buluşma resmini hatırlıyorum

Vay be diyor insan şimdi. 12 sene geçti
  • Ben öyle çok eski değilim,sitenin kurulduğu zamanlardan beri biliyorum ama üye olmak vs. ihtiyacım olmamıştı,o zamanlar çünkü biz açıkçası interneti kız düşürme ortamı olarak kullanıyorduk,dh dedim ne yapacağım ortamı geneli sap icq msn olayı vs. hobi olarak pc parçaları o şu bu uğraşırken bana bir ekran kartı lazım oldu,öylece burda aradığım kartı buldum dedim üye olayım mesaj atarım vs. ama ilanınına arkadaşın şak diye mailini yazmıştım ondan sonrada tabi 2. elde aktif olarak takıldım,çok parça aldık sattık vs. kimine hibede ettik ama bu forumdan yavaş yavaş soğumaya başladım,2. elde artık eskisi gibi takılmıyorum,sebebi çok dolandırıcılık olayları olması,yönetimin vurdumduymaz tavırları ben geçmişte çok şeyler gördüm yani çirkin şeyler fındıkçı vakası çok yeni olmayanlar bilir,konu dışı olayınada aslında 2007 gibi falan bakınıyordum,birçok olaya şahit oldum,neler geldi neler geçti şuna dikkat ettim ozamanlar internette ortam çok daha iyiydi,vakit geçirmesi seviye vs. hertürlü şimdilerde durum çok daha kötü tartışıyorsun adam pm ile sana küfrediyor,konudan küfrediyor falan eskiden yaşça küçük dediğimiz kesimde takılıyordu ama hani yaşı ufakta olsa konuşması vs. yaşını belli etmiyordu zaten hani onunda bir ağırlığı vardı seviyesi vs. şimdi öyle mi ? değil tabi internetin patlamasıyla her eve girmesiyle birlikte normal oldu,nereye kadar giderse takılacağız.

• Mesut Çevik Citizen ın babası gibi duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Python

Ben öyle çok eski değilim,sitenin kurulduğu zamanlardan beri biliyorum ama üye olmak vs. ihtiyacım olmamıştı,o zamanlar çünkü biz açıkçası interneti kız düşürme ortamı olarak kullanıyorduk,dh dedim ne yapacağım ortamı geneli sap icq msn olayı vs. hobi olarak pc parçaları o şu bu uğraşırken bana bir ekran kartı lazım oldu,öylece burda aradığım kartı buldum dedim üye olayım mesaj atarım vs. ama ilanınına arkadaşın şak diye mailini yazmıştım ondan sonrada tabi 2. elde aktif olarak takıldım,çok parça aldık sattık vs. kimine hibede ettik ama bu forumdan yavaş yavaş soğumaya başladım,2. elde artık eskisi gibi takılmıyorum,sebebi çok dolandırıcılık olayları olması,yönetimin vurdumduymaz tavırları ben geçmişte çok şeyler gördüm yani çirkin şeyler fındıkçı vakası çok yeni olmayanlar bilir,konu dışı olayınada aslında 2007 gibi falan bakınıyordum,birçok olaya şahit oldum,neler geldi neler geçti şuna dikkat ettim ozamanlar internette ortam çok daha iyiydi,vakit geçirmesi seviye vs. hertürlü şimdilerde durum çok daha kötü tartışıyorsun adam pm ile sana küfrediyor,konudan küfrediyor falan eskiden yaşça küçük dediğimiz kesimde takılıyordu ama hani yaşı ufakta olsa konuşması vs. yaşını belli etmiyordu zaten hani onunda bir ağırlığı vardı seviyesi vs. şimdi öyle mi ? değil tabi internetin patlamasıyla her eve girmesiyle birlikte normal oldu,nereye kadar giderse takılacağız.

Cumhur vardı cumhur o iyiydi

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    şifreyi unutmama sırrın ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

2005'te bilgisayar alındı. İnternette gezinmeye, dh'yi takip etmeye o zamanlar başladım. 2006 yılında üye oldum.

Hatta tesadüf mü bilmiyorum ilginç bir anım var üyelik tarihi ile ilgili. Çok sevdiğim, her konudan konuştuğum, dertleştiğim bir arkadaşım vardı. Aramıza tarif dahi edemediğimiz engeller girse, kalpler kırılsa, hiç konuşmasak bile ben ona kızmaz, hiçbir şey hissetmemeye çalışarak beklerdim. Siniri geçtiğinde yanlış yapıldığını anladığında doğum günümde bana mesaj atardı. Er ya da geç onun doğum günü geldiğinde ben de ona mesaj atardım. Ve tekrar konuşmaya başlardık. Zaman geldi, geçti. Doğum günümde ondan bana bir mesaj geldi. Bekledim, düşündüm, belki hiçbir şey hissetmedim, belki unuttum, belki yanlış yaptım. Onun doğum günü geldiğinde ona mesaj atmadım. Ve bir daha hiç konuşmadık. Yıllar sonra geriye dönüp şöyle bir baktığımda Donanımhaber Forum'a üye olduğum günün o mesajı atmadığım gün olduğunu farkettim.

elim kolum titriyo..

• vay be
  • DH nin o zamanlardaki durumu ile şimdiki durumu arasında genel bir değerlendirme yapsanız ne derdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

O buluşma resmini hatırlıyorum

Vay be diyor insan şimdi. 12 sene geçti

eskilerden kim kaldı :P

nickde uyumlu olmuş :P

bende dinozorlardanim hatta celeron satmaya çalışmışım :P

memID=1121

Toplam 3866 mesaj atmışsınız.
    4553 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 0.85 mesaj atmışsınız.
    @321215 ilk mesajınız, 10 Haziran 2003; tarihli, "acil satılık bilgisayar 205 doalr" başlığında.

cel 466
    uyumlu board
    128 mb ram
    4.3 hdd
    14" monitor
    4 mb pci ekran kartı
    50x cd-rom
    at kasa
    ses
    klavye mouse

300 milyon veya 207 dolar

pazarlık yapılır.

ama bu buluşmada neredeydim bilemiyorum :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 19 Ağustos 2014; 16:51:19 >

• Vay be

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.