Şimdi Ara

Forumda 10. Yıl Bitti... (2004 DH Buluşma Fotoğrafı Bulundu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
4
Favori
3.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali01tr -- 19 Ağustos 2014; 17:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Resimdeki buluşmanın bir kısmı. Gun oksay, x-gen, musakka, iski ve hatırlayamadığım bir yığın adam daha vardı o gün. gayet güzeldi.

Daha sonra yine buluşmalar düzenleyip internet cafe kapattığımız günlerde oldu.

akşam 8 de buluşup sabah 7-8 e kadar eğlendiğimiz uykusuz gecelediğimiz günlerde.

Şimdi buradan toplasak o kadar adam çıkarmı bunları yapabileceğimiz bilmiyorum ama o zaman yapabiliyorduk.

O resimde citizen ikista drony gibi adamlarda var.

Pşşşşt, naber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trenchtown-_-

şifreyi unutmama sırrın ne?

Hep aynı şifreyi kullanıyorum da ondan unutmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay Oğuz abim gelmiş.

Aynı zamanda üst dönemim

Acharad nerelerde???

• 2013 üm

• Siz uye oldugunuzda dogan bebek, su an sinifta kizlarin sacini cekistiren 10 yasinda bir velede donusmustur. Vay be..

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    2004te internet mi vardı be
    bizim bir bilgisayarımız vardı tüplü ama internetsiz
    o şekilde de bir halta yaramıyordu
  • 6 yılı devirmişim vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Forumda 10. Yıl Bitti... (2004 DH Buluşma Fotoğrafı Bulundu)

Saçı varmış
  • 2013 Mayıs.

Amacımız 10-20-30 yıl devirmek
  • 1.ayımı doldurdum
  • Knight oynarken girerdim hep.zaten ya burası yada forum*tr,çok şansımız yoktu. ama o zamanki üyeliğimi bi türlü hatırlayamıyorum
    edit:imla+o aralar barbara yok tabi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyy -- 19 Ağustos 2014; 23:49:04 >
  • Ben 2009da kayıt oldum.2006dan beri takip ediyorum bu forumu.

• musAKka kullanıcısına yanıt
    yalarun.

senden naber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

2005'te bilgisayar alındı. İnternette gezinmeye, dh'yi takip etmeye o zamanlar başladım. 2006 yılında üye oldum.

Hatta tesadüf mü bilmiyorum ilginç bir anım var üyelik tarihi ile ilgili. Çok sevdiğim, her konudan konuştuğum, dertleştiğim bir arkadaşım vardı. Aramıza tarif dahi edemediğimiz engeller girse, kalpler kırılsa, hiç konuşmasak bile ben ona kızmaz, hiçbir şey hissetmemeye çalışarak beklerdim. Siniri geçtiğinde yanlış yapıldığını anladığında doğum günümde bana mesaj atardı. Er ya da geç onun doğum günü geldiğinde ben de ona mesaj atardım. Ve tekrar konuşmaya başlardık. Zaman geldi, geçti. Doğum günümde ondan bana bir mesaj geldi. Bekledim, düşündüm, belki hiçbir şey hissetmedim, belki unuttum, belki yanlış yaptım. Onun doğum günü geldiğinde ona mesaj atmadım. Ve bir daha hiç konuşmadık. Yıllar sonra geriye dönüp şöyle bir baktığımda Donanımhaber Forum'a üye olduğum günün o mesajı atmadığım gün olduğunu farkettim.

İbreti her tarafta hissediyorum

• 2005 kayitliydim beni bilen bilir (saka beyler kimse bilmez beni 2-3 ay takildim forumda sonrada unuttum hesabin sifreyi :D)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.