Şimdi Ara

Forumda 10. Yıl Bitti... (2004 DH Buluşma Fotoğrafı Bulundu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
4
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2002 -2006 arası icq hack vs uğraştığımdan tahribat com cyberwarrior felan takılıyordum bir şey yaptığımızdan değil merak ne hikmetse buraya denk gelmemişim o zamanlarda yoksa kesin daha önce üyeliğim olurdu.
  • 2005'te bilgisayar alındı. İnternette gezinmeye, dh'yi takip etmeye o zamanlar başladım. 2006 yılında üye oldum.

Hatta tesadüf mü bilmiyorum ilginç bir anım var üyelik tarihi ile ilgili. Çok sevdiğim, her konudan konuştuğum, dertleştiğim bir arkadaşım vardı. Aramıza tarif dahi edemediğimiz engeller girse, kalpler kırılsa, hiç konuşmasak bile ben ona kızmaz, hiçbir şey hissetmemeye çalışarak beklerdim. Siniri geçtiğinde yanlış yapıldığını anladığında doğum günümde bana mesaj atardı. Er ya da geç onun doğum günü geldiğinde ben de ona mesaj atardım. Ve tekrar konuşmaya başlardık. Zaman geldi, geçti. Doğum günümde ondan bana bir mesaj geldi. Bekledim, düşündüm, belki hiçbir şey hissetmedim, belki unuttum, belki yanlış yaptım. Onun doğum günü geldiğinde ona mesaj atmadım. Ve bir daha hiç konuşmadık. Yıllar sonra geriye dönüp şöyle bir baktığımda Donanımhaber Forum'a üye olduğum günün o mesajı atmadığım gün olduğunu farkettim.

• olmak tamam trollemeler bazen cidden can sıkıyor ama bu forumda ben birçok şey öğrendim hem de bu sene üye olmama siz neler yaşamışsınızdır tahmin edemiyorum :)
  • İstanbul'da ikamet etseydim bende o resimde olacaktım. Ah İstanbul ah!
  • Donanima uye olmaya useniyordum. Cunku her soruya cevap vardi ama 2009 da nasip oldu uyelik. Malum forumda takiliyorduk orasi simdi oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavi montluyu mesut çevik sandım.
  • Katılım zamanı: 16 Eylül 2005 sanırım bende buraların yaşlılarındanım
  • 6 Kasım 2010 kabul olmaz mı
    2006 dan beri takip ediyorum, xp usb edition gibi acayip şeylerle uğraşırdım, üye olmak 4 YIL sonrasında aklıma gelmiş şimdi nerde o heyecan ?
  • Üyelik yıllarına göre forumlar olmalı bence. 20**(her hangi bir tarih) öncesinin girebildiği ya da yazabildiği bir bölüm vs. Güzel olurdu.
  • Toplam 3242 mesaj atmışsınız.
    2938 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 1.1 mesaj atmışsınız.

Hey gidi günler
  • Internet kafelere gitmeye basladigim zaman. Ve nekadar dandik site uye olmusum dh ekşiye olmamisim

• quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

8. yılım. orta kuşağız biz, fosiller 2005- olanlar

Sizin üye id'niz 133 küsür bin. Benim üye id'im 47 bin küsür. ???
  • bizim gibi enayiler yıllarını vermese dh nasıl para kazanacaktı ?
  • Bende 2011 üyesiyim. 2010 den beri takip ediyordum nokia 5800 için. Sonra 2011 ortaları abim konu dışını öğretti sağolsun. Sonra da kasım gibi üyelik açtım. Sadece 2 ay kullandım hesabı.

Sonra yıllar geçe geçe dh olayını unutmuşum, sonra da hesabı hatırlayıp (2013 yazı) yeniden geri geldim

Ne değişti derseniz 2011 yılları çok daha seviyeliydi, kim bilir 2004 nasıl seviyeliydi

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Beni unutmuşsun
  • mavi montlu mesut zaten. elini attığı da ben. o yıllar baya küçükmüşüz :)
  • 2009dan beri burdayım

• Ben ilk 2008de uye oldum. Baska bir hesapla

• 2004 ün son günü keşfettim forumu, sx1 alacaktım kendıme bakırkoydenmı doğubanktanmı nerden daha uygun alırım dıye bır ınternet cafeye gırdım.

2005 in ilk gunu dogubank kapalıydı resmı tatıl davasına, ertesi gun 2 ocak 2005 de sx1 imi alıp foruma kayıt olup fıyat bılgılerını paylaştım.

2-3 ay sonra 10 yılım dolacak benımde forumda
  • 1 hafta sonra benim de 9.yılım dolacak. Battlefield 2 için üye olmuştum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.