Şimdi Ara

Forumda 10. Yıl Bitti... (2004 DH Buluşma Fotoğrafı Bulundu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
4
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be o bulusmayi hatirliyorum. 2006 da uye olmusum o zamanlar 14 yasindaydim simdi 22 olmusuz. 1 sene de uye olmadan dolanmistim pehey nelere kadir oldu bu forum saysam bitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 19 Ağustos 2014; 11:36:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drony

ne kadar zaman geçmiş üzerinden. dün gibi

un readed pos t ne oldu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 19 Ağustos 2014; 11:36:57 >
  • 2006'da üye oldum 8.yılımı doldurdum. O yıllardaki ciddiyete ayak uyduran ergenlerdik biz. Şimdiki ergenlere de onu tavsiye ediyorum seviye yükselsin şu forumda :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de o günler ilkokul 1. sınıfa başlama heyecanını yaşıyordum

• 1. yılımı 2-3 ay önce doldurdum :) Keşke bu forumu daha erken keşfetseydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

2005'te bilgisayar alındı. İnternette gezinmeye, dh'yi takip etmeye o zamanlar başladım. 2006 yılında üye oldum.

Hatta tesadüf mü bilmiyorum ilginç bir anım var üyelik tarihi ile ilgili. Çok sevdiğim, her konudan konuştuğum, dertleştiğim bir arkadaşım vardı. Aramıza tarif dahi edemediğimiz engeller girse, kalpler kırılsa, hiç konuşmasak bile ben ona kızmaz, hiçbir şey hissetmemeye çalışarak beklerdim. Siniri geçtiğinde yanlış yapıldığını anladığında doğum günümde bana mesaj atardı. Er ya da geç onun doğum günü geldiğinde ben de ona mesaj atardım. Ve tekrar konuşmaya başlardık. Zaman geldi, geçti. Doğum günümde ondan bana bir mesaj geldi. Bekledim, düşündüm, belki hiçbir şey hissetmedim, belki unuttum, belki yanlış yaptım. Onun doğum günü geldiğinde ona mesaj atmadım. Ve bir daha hiç konuşmadık. Yıllar sonra geriye dönüp şöyle bir baktığımda Donanımhaber Forum'a üye olduğum günün o mesajı atmadığım gün olduğunu farkettim.

tüylerim tiken tiken oldu şerefsizim

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Beni unutmuşsun

Seni unutur muyum hiç?

Nickini haberdat et kısmına yazamadım. Abuk subuk harflerle nick almışsın.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    aratıp kopyalayıp yapıştırırdın. nerde eski üyeler peeeh. üşenmezdik o zamanlar

resimdeki kadrodan

mesut editör oldu

grafiker forumu bıraktı

sen le ben aktif yazıyoruz. Gerisi neredeyse hiç yazmıyor. Green eyes zaten yazmıyordu
  • 1-1.5 yıl üye olamadan takip ettim siteyi 2008 de üye olabildim ancak ( becerebildim )
  • Aklıma gelmişken anlatayım.

Buluşma yapılacak, ama dh tarihinde pek kimse böyle buluşma yapmadığı için nasıl tanışacaz bilmiyoruz.

Ortaya bir fikir. Hoop pankart hazırlandı. kadıköy de buluştuk. Önce 3-4 kişi birbirimizi tanıyıp muhabbete başladık. sonra dedik ki millet tanımayacak bari pankart açalım. tabii biz pankartı açmaya çalışırken karşımızdaki polislerde bize dik dik bakıyor. kan ter içinde pankartı açtık. Polisler sırıtmaya başladı. sonra grup toplandı apar topar kaçtık oradan

o gün Gün de katılmıştı aramıza. Balon kafe de oturup çay falan içmiştik. ortalama 25 kişi civarıydı. Kızlarla birlikte.
  • quote:

Aklıma gelmişken anlatayım.

Buluşma yapılacak, ama dh tarihinde pek kimse böyle buluşma yapmadığı için nasıl tanışacaz bilmiyoruz.

Ortaya bir fikir. Hoop pankart hazırlandı. kadıköy de buluştuk. Önce 3-4 kişi birbirimizi tanıyıp muhabbete başladık. sonra dedik ki millet tanımayacak bari pankart açalım. tabii biz pankartı açmaya çalışırken karşımızdaki polislerde bize dik dik bakıyor. kan ter içinde pankartı açtık. Polisler sırıtmaya başladı. sonra grup toplandı apar topar kaçtık oradan

o gün Gün de katılmıştı aramıza. Balon kafe de oturup çay falan içmiştik. ortalama 25 kişi civarıydı. Kızlarla birlikte.

Hocam iskiyle çok büyük bi kapışmanızı hatırlıyorum? özet geçermisin nedir mevzu özel değilse

• 11 mart 2005'ten beri ben de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda konu dışının bu kadar öne çıkmadığı zamanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Hocam iskiyle çok büyük bi kapışmanızı hatırlıyorum? özet geçermisin nedir mevzu özel değilse

Valla o kadar çok mevzu vardı ki hangisini anlatayım?

İski yi de severim eğlenceli kişiliktir de o aralar bana çok zıt gidiyordu. Egosu yüksek bir arkadaştı kendisi. Laflarının nereye gittiğini de hesaplamadan konuşuyordu dalaşıyorduk.

• Benim kgihtla tanışma yıllarım o sebeple tanıştım forumla ve çok hareretli zamanlarım oldu eskiden hemen çizik yerdik kaç tane hesap açtım en sonunda

hesabım kalmadı mail açmaktan sıkıldım ve kardeşimin yıllar sonra açılmış hesabının aklına gelmesiyle bunu kullanıyorum bu hesap bile fosil sayılıyo vay be...
  • Bende 7. Yılımı dokduruyorum bu sene ilk girdiğimde clup penguin konusundaydım konuyu açan çine gitti be ne kadar zaman geçmiş üstünden

• Benim daha 1 yıl olmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Valla o kadar çok mevzu vardı ki hangisini anlatayım?

İski yi de severim eğlenceli kişiliktir de o aralar bana çok zıt gidiyordu. Egosu yüksek bir arkadaştı kendisi. Laflarının nereye gittiğini de hesaplamadan konuşuyordu dalaşıyorduk.

Peki niye ban yedi hocam?

• Psman kullanıcısına yanıt
    iski ban yemez. kendi isteğiyle uzaklaşmıştır. Site sahibinin yakın arkadaşıdır kendisi. Onca şeye rağmen ban yemedi. kendi istemediyse hesabına kimse dokunmaz. Vardır bir şeyi. Akademisyenlik peşinde koşuyordu. Belki amacına ulaşmıştır.
  • quote:

iski ban yemez. kendi isteğiyle uzaklaşmıştır. Site sahibinin yakın arkadaşıdır kendisi. Onca şeye rağmen ban yemedi. kendi istemediyse hesabına kimse dokunmaz. Vardır bir şeyi. Akademisyenlik peşinde koşuyordu. Belki amacına ulaşmıştır.

Hocam pek cok konu acmis zamaninda kendisi. Ben de kurucuyla felan ters dustu sandim. Evet suan ergen diye bilecegim arkadaslarin mesajlarina benziyor mesajlari. Egoist biri oldugu belli her mesajinda ismini on plana cikarmis bakin bakin ben yaptim der gibi. Tabii ki siz daha iyi bilirsiniz. Ben o yillar bu forumda takilmiyordum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.