yok... bizim akrabalar internete düşman sanki... :)) dayımın beyaz eşya dükkanı var 2 tane... dayı gel sana websitesi yapayım bedavadan diyorum... adam benim ne işime yarayacak boşver diyo... şeytan diyo 5-10 sene sonra para vererek başkasına yaptırsın sen de uzaktan gül... ben sana zamanında demiştim dayııııııııııı... :)
abim deepthrone olur ama gorunmuyor ortalarda aylardır maluım çalışıyor... bide mehmetmetingülcan var ama o akrabam degil sınıf arkadasm :))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by darkRider</i> <br />abim deepthrone olur ama gorunmuyor ortalarda aylardır maluım çalışıyor... bide mehmetmetingülcan var ama o akrabam degil sınıf arkadasm :)) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
darkrider de benim sınıf arkadaş olur(du). (mezun oldu biz olamadık [bwlng][bwlng]) şu an mahalle arkadaşıyız benim ev mahallede bi ucta onunki diğer ucta arada yaklaşık 5 Km var birbirimize bağırsak duyuramıyoruz ama telefonu caldırınca veya mesaj cekince ne kadar yakında olduğumuzu anlıyoruz :)))) (hakkaten cok yakınmışız yaw hemen gidiyor sms mesajı :))))
yakında askere gidecek [bwlng][bwlng][bwlng]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme